İnşallah ablacımBilet alacaz daha ayın 18'inde gidecem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ablacımBilet alacaz daha ayın 18'inde gidecem.
Kimi sorsam hic güzel olmuyo diyo bana instoşlardakiler yalan diyor gibi geliyo ya haleoşO tipler hala memnun ki ya. Sadece bizim damak tadımıza göre değilmiş, kabullendim bunu.
Çok bunaldım nevoş iyi gelecek bana gitmek.İnşallah ablacım
Ablos nerüyeeeÇok bunaldım nevoş iyi gelecek bana gitmek.
Bazıları çok seviyor çok memnun. Sabah oğlumun beslenmesine 4 tane sigara böreği koyacaktım, onda yaptım, sekiz dakikada güzel pişirdi. Fırına göre pratik tamam ama benim mutfakta yer bile yok ya. O pratiklik için çekilecek bir kalabalık değil.O zaman almamak daha mantıklı. İkna olmam için actifry'ı kullanmam lazım ama yoooook!
Eyyy firmalar! Ne duruyorsunuz
Ayyyyy çok sevindim kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin Cinsiyeti ne?Allah iyilik versin çok teşekkür edrim bende öyle canım benim evet Allahın izniyle yolda
Aynen ablacım hepinize iyi gelirÇok bunaldım nevoş iyi gelecek bana gitmek.
Onlar da benim gibi demek ki.Kimi sorsam hic güzel olmuyo diyo bana instoşlardakiler yalan diyor gibi geliyo ya haleoş
Ev adresimi veriyorum...Bazıları çok seviyor çok memnun. Sabah oğlumun beslenmesine 4 tane sigara böreği koyacaktım, onda yaptım, sekiz dakikada güzel pişirdi. Fırına göre pratik tamam ama benim mutfakta yer bile yok ya. O pratiklik için çekilecek bir kalabalık değil.
Kızçeme gidiyorum torunun okul tatil olcakta 1 hafta yanında olacam ..Ablos nerüyeee
Köylü konsepti geliyor demek kiReklâmlarım da kuzine soba ve araba tekerlegi çıkıyor
Tekerlek:ben ne alakaKöylü konsepti geliyor demek ki
Karnıyarık yaptım güzel oldu da kocam gene beğenmedi,onda kızarttım fırında pişirdim üstelik.O tipler hala memnun ki ya. Sadece bizim damak tadımıza göre değilmiş, kabullendim bunu.
Ne iyi gelirr sana ablaKızçeme gidiyorum torunun okul tatil olcakta 1 hafta yanında olacam ..
Aynı fırın gibi bence ya kuru kuru az yağla atınca fırınada olmuyo nerde varsa yağda varOnlar da benim gibi demek ki.
Gelmez mi hiç özledim bide evdede kedi var ne mıncıklarım şimdi onu.Ne iyi gelirr sana abla
Bol yağda kızartma varmı yani lezzet bombasıAynı fırın gibi bence ya kuru kuru az yağla atınca fırınada olmuyo nerde varsa yağda var
Sağlıklıymış bırak Allahasen yaaaaAynı fırın gibi bence ya kuru kuru az yağla atınca fırınada olmuyo nerde varsa yağda var