- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
İlkleri yaşat bize ,hep beraber aydınlanırızBen airfreyde hiç yemek yapmıyorum ki patates kızartıyorum ekmek ısıtıyorum sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlkleri yaşat bize ,hep beraber aydınlanırızBen airfreyde hiç yemek yapmıyorum ki patates kızartıyorum ekmek ısıtıyorum sadece
Abla çıkar kutudan sende katılAyfer varda noldu,kocam beğenmedi poşette yaz kış uykusunda şimdi taksiti bu ay bitti bide ..
Çenemiz ve biz buradayızBir dün girmedim ne çok konuşmuşsunuz
Senin dedikodunu yaptıkBir dün girmedim ne çok konuşmuşsunuz
Bayram değil seyran değil kaynanam beni niye öptü misali işteKaynanalar boşa masraf yapmaz
hep beraber görecez bakalım sen yinede oku üfleİlkleri yaşat bize ,hep beraber aydınlanırız
Zeytinliğimizin dolayısıyla zeytinyağımızın bol olması dışında sorun yok skdldldHiç artisini duymadım yağdan başka
Topiğimizin ultra zengini, Zengo MargaretZeytinliğimizin dolayısıyla zeytinyağımızın bol olması dışında sorun yok skdldld
Hadi bakalım, şimdiden başlayalımhep beraber görecez bakalım sen yinede oku üfle
Zenginlik buysa üstü kalsınTopiğimizin ultra zengini, Zengo Margaret
Para bende,şöhret bende
Orasını karıştırmaZenginlik buysa üstü kalsın
Paralı fakirPara bende,şöhret bende
Aklıma Yaprak dökümü Şevket geldiPara bende,şöhret bende
Dertli gönüllere giren ,işte benim,Jenna MürenParalı fakir
2. Olan mi,facia SevkoAklıma Yaprak dökümü Şevket geldi
No müşterilerin hesapları ile oynuyor zengo olmak için sende para ile oynuyorsun anlasana2. Olan mi,facia Sevko
Şimdi anladım, oh yeahNo müşterilerin hesapları ile oynuyor zengo olmak için sende para ile oynuyorsun anlasana
Yap yap yap yapAyfer varda noldu,kocam beğenmedi poşette yaz kış uykusunda şimdi taksiti bu ay bitti bide ..