Aileyle görüşmeyi kesmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana verdikleri zarar nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama şöyle söyleyebilirim. Cumartesi pazar mümkünse evde olmamaya çalışıyorum, dışarıda arkadaşlarımla vakit geçiriyorum erkek arkadaşımın yanına gidiyorum vb. Ama evde olduğumda sanki duvarlar üstüme üstüme geliyor, yapamıyorum onlarla. Bana iyi gelmiyorlar, yaşadıklarım aklıma geliyor. Galiba dediğin gibi ben bu evden çıkmadığım sürece bu yük her zaman benim sırtımda olacak ve beni gün geçtikçe ezecek. Ben artık bunu yaşamak istemediğim için, düzgün bir hayatım ailem olsun istediğim için bu evden çıkmak zorundayım.

Peki maddi konularda yardım etmeli miyim sence? Yani onlara bir şeyler vermeye devam etmeli miyim? Çünkü kendimi kullanılmış hissediyorum onlara karşı.

Peki maddi konularda yardım etmeli miyim sence? Yani onlara bir şeyler vermeye devam etmeli miyim? Çünkü kendimi kullanılmış hissediyorum onlara karşı.

Bir şey verme, zaten tek başına ev geçindireceksin. Kapını bacanı ayrı bitti gitti oh mutlu mesut yaşa. Sana aile olamamış insanlara karşı bir yükümlülüğün yok.

yalnız ben mental bir şemayı eleştirmek isterim. düzgün bir aileden ziyade hayattan kendini talep etmen lazım. sen kendini tamamlanmış ve tatmin olmuş hissetmeden evvel aile sahibi olmayı önceliklendirirsen yaptığın evlilikte de kocan senin kırılgan noktalarını kulup böcek gibi ezebilir. eşinin uzantısı olan bir kadın haline gelirsin. oysa senin yol arkadaşı bulman lazım. o yüzden her şeyde kendini önceliklendir.

Bir şey verme, zaten tek başına ev geçindireceksin. Kapını bacanı ayrı bitti gitti oh mutlu mesut yaşa. Sana aile olamamış insanlara karşı bir yükümlülüğün yok.
Bunu ortalama haziran ayının başında yapabilirim diye düşünüyorum, bakalım.
Gerçekten düşüncesi bile çok güzel, bana ait 1+1 küçük bir evde yaşamak.

Bunu nasıl yapabilirim?
Terapi almayı düşünüyorum ama bakalım.

Bunu nasıl yapabilirim?
Terapi almayı düşünüyorum ama bakalım.

Evlilik ve hatta gönül ilişkileri gibi meseleleri uzunca bir süreliğine tamamen rafa kaldırıp erkek denen yaratıklarla sadece iyi vakit geçirmek için bir araya gelerek.
zamanının çoğunu ve finansal gücünü kendi zevklerin ve hatta şımarıkların için harcayarak.
yeni deneyimler ve insanlar keşfederek.
böyle uzayıp gider.
bencil ol ya. bunun için suçlu hissetmeden bencil ol.

Malesef bağını koparamayacak kadar yakınsın. Öyle vicdanda olduğunu düşünmüyorum. Şöyle olur evini ayırırsın ailenin sıkıntılarını mınımuma indirmıs olursun. Aynı evde oturmakla aynı şey olmaz tabi kı.

Bunu aileme de yapmam lazım o zaman, aile konusunda da bencil olmalıyım.
Bu zamana kadar hep onları düşündüm çünkü artık galiba kendimi düşünmenin zamanı geldi.
Teşekkür ederim cevaplar için

Babanızın yanına taşınsınlar annenler. Sende kendi hayatını kur inşallah

Teşekkür ederim, sert çıktım biraz sanırım. Söylediklerinizi dikkate alacağım.
Paradise, ben de Cherry'e katılıyorum. Yaşından da bağımsız adam alkolikse çok sıkıntı yaşarsınız. Annenizden aktif olmadığı gerekçesiyle şikayetçisiniz. Ama alkolik biri de size yük bindirir.
Size dağ gibi bir adam lazım ki biraz yaslanıp dinlenebilesiniz. Aksi takdirde annenizin yerine başka birini almış olursunuz. İsim değişir hayat aynı kalır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…