merhabalar;
size danışmak istediğim bir konu var. ben 24 yaşındayım şu an özel sektörde çalışıyorum. nasip olursa kısa süre içinde atanacağım. şehir belli değil sadece. aslında özel sektörde çok rahat iş bulabilsem de ailemden uzak olmak istediğim için kpss çalıştım. peki sorun ne derseniz; benim ailemle aramda düşünce olarak farklar var. gerek siyasi gerek bakış açısı hayat tarzı birçok şey. uçurum değil bunlar ama şu anda da işten eve gelince yemek yiyip odama geçtiğim birlikte vakit geçirmediğimiz bir düzendeyiz. örneğin erkek arkadaş konusunda çok katılar. bu sevgili olarak olmasa dahi. akşam en geç eve 6-7'de gelebilirim, haftasonları evden çıksam sürekli sitem ederler. bugün annem atanınca baban bizde onla gideriz tarzında konuştu dedi. bende açık açık ben kendi düzenimi kurmak istiyorum, gelin misafir olarak kalın ama bi süre sonra herkes evine dönsün ben üniversite okurken düzenime çok alıştım dedim. bunu zamanı gelince babana da açıklarsın dedi. ben babamı kırmadan nasıl açıklayabilirim. istemiyorum birlikte yaşamak. aynı şehirde ayrı eve çıkamam düzenimi kurmamın tek yolu bu. artık evden çıkarken yalan söylemekten çok sıkıldım.
bazen nankörlük ediyormuşum gibi geliyor ama sonra da diyorum bu da benim hayatım ben onlara bir saygısızlık yapmıyorum