Aileyi silmek..

Aynen zaten faydaları yok da böyle silinince mutlu mu oluyorlar insan neden bunu evladına yapar anlamıyorum.

Benim durumum da aynen öyle. Alttan alayım da her şeyin altında kalmışım tepe taklak olmuşum beni kimse alttan almıyor.

Şartlarım var abimin üstündeki evi geri almazlarsa barışmam. Abim ve yengem çok şımardılar bu halleriyle kimseyle barışmayacağım.

Küsmek demeyelim de benimde manevi olarak yuzum gülmedi seni cok iyi anliyorum. Insanin icinde kocaman bir kırgınlık oluyor, o kirginlik yayiliyor. Insanlar seni öfkeli saniyor halbuki sen kirginligin umursanmadigi icin hircinlasiyorsun. Allah yardimcin olsun. Nelerin altindan kalktin, neleri arkanda biraktin, bunuda atlatirsin. Benden sana tavsiye asla beklentiye girme. Kimse gelip ozur dilemeyecek, seni alinganlikla suclayacaklar. Beklentiler sadece üzüyor

Baya baya sırtını dönmüşler boşver anlayacaklar birgün ama geç olcak.. şu erkeklik egmenliği yokmu nefret ediyorum sırf bu yüzden erkek cocuklarından soğuyorum

Ben sildim cokda mutluyum

Ben de komple aile ve akraba, hepsini sildim. Bana kanser teşhisi konulunca, annem ilişkisini kesti benimle. Pahalı bir tedavi, ondan para isteyecegimi sandı büyük ihtimal. Kardeşlerim ise, eşimden ayrilmami istiyorlardı hastalık öncesi aramız iyi değildi yani. İyi ki ayrılmamışım eşimden. Tedavi süresince ve sonrasında hep yanımdaydı. Hala yanımda.
Ablam bütün akraba ve ahbaplari arayıp benim yalan söylediğimi, kanser olmadığımı söylemiş. Hiç biri aramadı, ben de komple sildim. Çekirdek aileme odaklandım ve gayet mutluyum. Size de tavsiye ederim, hiç kimsenin sizi üzmeye, ezmeye hakkı yok. Günün sonunda tek başınıza bile kalsanız huzur için buna değer.

Bu kadar vicdansızlık ve aç gözlülük pes dedirtiyor. Kardeşinin kızına kalabilecek malda bile gözü olan adileri allah cezasız bırakmaz elbet. Bana yapılmış kadar zoruma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…