Aileye söylesem bir türlü söylemesem bir türlü

Kızıyla arası iyi olduğu için mi kızı bile babasının eve gelmesini istemiyormuş demek ki kızı ile de arası iyi değil,ayrıca söylediklerinize katılıyorum konu sahibi kızını benimseyememiş.

sizi o kadar iyi anlıyorum ki
ben başka konularda ailemden destek istiyorum ama hep söyleyemeyen oluyorum
hep diyorum ailen arkandan olacak
bunu çok iyi yaşadığım için evlatlarıma asla ve asla böyle düşündürmeyeceğim

Sen kızından vazgeçiyorsan ailenden de destek bekleme sırf kocanla yüzleşmemek için kızından vazgeçiyorsun ya hiç bişey diyemiyorum artık sana ben yavrumdan 1 saat ayrı kalınca özlüyorum nasıl dayanacaksin babası nasıl bakacak bide kız çocuğu ya narin hassas kocan iyi demiş bence kızı da bırak keyfine bak sen

bende haklı olduğum bi konuda çıkan tartışmadan sonra nerdeyse kendimi özür dilerken buluyorum hayret yani nasıl oluyor anlamıyorum

ailenize öyle çok kızdım ki... eşinizi hala seviyosanız biraz daha deneyebilirsiniz, önünüze alıp onu suçlamadan güzel bi konuşma yapmak ya da bir terapistten destek almak... ailenizden umudu kestiyseniz boşanma sonrası yalnız yaşasanız olmaz mı?

çok acı konu sahibi arkadaş belkide sağlıklı düşünemiyor..ama yavrumdan ayrı kalamam gibi rabbim sınamasın hiçbirimizi..

Konu sahibi 'kizin' ya da 'cocugun ' mutlulugunu dusunmuyor ki.
o esinden kurtulmak adina kizindan vazgecmis.
bosanmak üzere olan bir tanidiga aile buyuklerinin ' cocugu sakin alma, babasina birak, yasin genc evlenemezsin ' diye direttiklerine bizzat sahit olup inanamamistim. Demek ki gercekten olabiliyor boyle seyler.
babannesi iyi bakar diyor bir de.
Benim kizim derken burnumun diregi sizliyor yahu, insan nasil vazgecer evladindan? Hele hele kendi rahati icin ?

[QUOTE="Esra] Demek ki gercekten olabiliyor boyle seyler.
babannesi iyi bakar diyor bir de.
Benim kizim derken burnumun diregi sizliyor yahu, insan nasil vazgecer evladindan? Hele hele kendi rahati icin ?[/QUOTE]

bu yoruma katilmamak ne mümkün... bende yukarda yazmistim... insanlarin dogurduklarina hayiri yok diye..
bide bi laf vardir sansürleyecegim umarim yöneticiler yanlis anlamaz!!!
.... çikana faydasi yok bazi kadinlarin... çok yazikk hemde çokkk!

burada sağlıklı düşünemeyen biri varsa o da sizsiniz.yardım almaya kendinizden başlayın..kınamak için demiyorum ama sizin durum bana daha vahim geldi..evladınızı bu kadar kolay gözden çıkarmanız..

Hadi babaya verdin birde köye gitsinler diyorsun. Nasıl ayrılacaksın yavrundan?

Sen kızından vazgeçebiliyorken ailenden destek görmek istemen çok acayip.

r.
Ben kızın velayetini babasına bırakmak istiyorum, bunun sebebi 9 senedir çok eziklendim, bir de boşandıktan sonra çocuğumuz üzerinden yakama yapışmasını ensemde solumasını çekmek istemiyorum

Size cok acimistim bu yaziyi okuduktan sonra k.bakmayin sok oldum ne demek ensemde solumasini cekmek istemiyorum ya o senin evladin ilk isin o kizi o babanin yanindan kurtarmak kendinden once o cocugu dusunmek inanamiyorum su anda baskada bsy yazamiyorum... yorumsuzzz

kadın için ekonomik özgürlük ne kadar önemli değil mi olmayınca onun bunun ağız kokusunu çekiyorsun. .bırakıp gidemiyorsun...ama olsa idi türkiyenin istediğin ucuna giderdin ailene bile aldırmadan

vayyy
cocuga yazik
vallahi sadece cocuga uzuldum
anne istemiyor baba istemiyor
herkes kendisini dusunuyor
yok öyle arkadasim
bosan bu kadar basit
cocugunla yeni bir hayat kur
bu kolay degil elbette
ama 9 senen gitmis zaten
bundan sonrasini huzurlu yasa
ayrica benimde kizim var
kizim yanimda olmazsa nefes alamam ben
kusura bakma
nasil annesin sen !!!

o kız senin canın kanın,can yoldaşın.9 ay karnında taşıdın,nasıl razı gelebiliyorsun senden uzakta yaşamasına

bir anne kurtuluşu kızını kocasına vermekte ve kızının başka yerde yaşamasına razı geliyorsa bu bencillikten başka bir şey değil.

Kızınızın "lütfen anne sus" demesi vs. sizi onun da babası gibi olduğuna, olacağına inandırmış olabilir ama sizin eziklenmenize tanık olarak büyüdü o, annesinin her ses çıkardığında üzüldüğünü gördüğünden, babası da susturmak için hareket ediyorsa, o da annesinin üzülmemesini istiyordur içten içe. Madem normali babasının davranışı değil, kızınızı da kurtarın kendinizle birlikte. Kendi kızınızın sadece babasıyla birlikte bir örneği olarak yetişmesini neden isteyesiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…