• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde bişeyler koptu galiba konu eşim

Ne size ne de ailenize saygısı olmayan bir adamla evlisiniz. Yapmayın kendinize bu kötülüğü..

Son olayı geçtim de ailenize karşı tutumu, bencillikleri, çalıştığın halde beş parasız gezmen, eleştirici olması, en önemlisi de mutsuz olman....

Ömrünü yeme bu adamla. Elle tutulur yanı bile yok. Hep kendi ailesi, sen ağaç kavuğundan mı çıktın. Bu ne be. Ben bile burdan sinirlendim.

Ben onbeş tatilde, yaz tatilinde babamlara hep giderim. Eşim şu kadar kal bile demez. İstediğim kadar kalırım.
Üstelik babamı aramasam bir iki hafta babanı aradın mı, unutma ara, zaten yanlız der.

Sizin ki bide hastalıkta babadan teşekkür telefonu beklio. Kafadan kontak mı ne?

İyi geceler arkadaşlar
Nerden başlasam bilemiyorum. Konu biraz uzun kusura bakmayın.

3 yıldır evliyim ama artık içimde bişeyler bitti sanırım. Çok severek ve isteyerek evlendim. 3 yılda bütün sevgimi ilgimi iyi niyetimi herşeyimi bitirdi. Evlilik denince artık aklıma mutsuzluk sorun sıkıntı ve gereksiz sorumluluk geliyor. Çok mutlu olan vardır illaki ama benim için karşılığı bu artık evliliğin. Çocuğum yok çok istemiştim ama şimdi iyiki olmamış diyorum.

Kendinden başka hiç bişeyi beğenmeyen bu adama bir türlü kendimi beğendiremedim. Ne yaptığım iş ne ev düzenim ne güzelliğim ne yemeğim.. Herşeyi ben düşünmekten ben idare etmekten o kadar yoruldum ki. Yardımı dokunmaz ruhuma dokunmaz sürekli eleştiren giydiğim kıyafete bile laf eden beğenmeyen bir adam. Ailesi de kendide kibirli insanlar. Daha bir kimseden sevgiyle bahsettiklerini duymadım. Hep beklenti içinde olan hep ver diyen insanlar. Ben kendi aileme böyle saygı duyulduğunu görmedim. Babam mide kanseri oldu. Ufak bir ameliyat masrafını karşıladık kırk dereden su getirdi. Bu arada çalışıyorum sağlıkçıyım. Ameliyatına gidip ilgilenmemi bile problem yaptı. Hastane işlerini tabiki ben yapacaktım. Anlamadı. Kendi aileme gidip gelmeme görüşmeme karşı zaten uzaktayız gittiğimiz zamanda kendi ailesinde kalırız bizede öyle bir uğrarız. Memlekete gider kavga etmeden gelmeyiz. Ailemi gittiğimde göremem gelmelerini istemez telefonla konuştuğumda bile laf eder. Hasta babamın başında bekledim diye babamın arayıp teşekkür etmesini bekledi. Geçmiş olsun diye 1 hafta sonra aradı. İdare et et nereye kadar. Bu evlilikten bir şey olmaz tek başıma itekleye itekleye gidiyor. Belki kızacaksınız ama bazen cebimde 1 lirasız geziyorum. Maaş aldığım gün eft yaparım beyimiz oradan harçlık verir çocuk gibi. Genel problemler bu şekilde. Kendimi evde bir eşya gibi kullanılan bir varlık gibi hissediyorum.

Son olayda patlak verdim artık. 14 şubat doğum günüm ve her doğum günümde olduğu gibi tabiki bir sürprizi yoktu. İhtiyacım olan telefon almış bana 2 hafta önce verdi hediyen diye. Çalışırken de iş yeri arkadaşlarımın aklıyla bir pasta getirdi. Ve ben her 14 şubatta olduğu gibi ağlaya ağlaya kendi doğum günü masamı hazırladım. Hiç mi ince düşünce olmaz bir insanda onu da geçtim bu kadar problem varken sorumluluğunda olan ve 1.5 yıldır ertelediği yapması gereken bişey vardı. Bende o gün yapar diye bekledim tabiki yapmadı. İçimde ona ait hiç bişey kalmadı artık hissedemiyorum. Yüzüne gülmek gelmiyor içimden yatağına girmek ne bileyim bu evlilik toparlanır mı bilemiyorum. Bu evlilik bitmeli mi şiddet yok aldatma yok ama bunlar da sebep mi sizce
Psikolojik siddet sizinkisi,bosanmak icin illaki fiziksel siddet ve aldatma olmasi sart degilki inanin o pisilolojik siddet varya insani oyle tuketiyorki,gunden gune eridigini zannedersin icinin cekildigini hissedersin..katlanmak zorunda degilsiniz,kendinize olan guveninizi sayginizi yitirmenizi hedefliyor esiniz zaten bariz ortada,hele ailenize yaptigi terbiyesizligi asla kabullenmeyin gecmis olsun bu arada rabbim babaniza sifa versin..
Bakin ne guzel mesleginiz var sanirim cocukta yok,firsat bu firsat biraz zaman verin kendinize biraz yanliz kalin iyice dusunun hatta yazin yasadiklarinizi,sorun kendinize "ben bu evliligin neresindeyim"diye..kendinize sordugunuz sorulara durustukle cvp verdiginizde zaten ozgurlesmenin ilk adimini atmis olacaksiniz..unutmayin siz kendinizde bazi seyleri hak gormesseniz,kimsede size hak vermez.Hayatinizin iplerini ellerinize alin artik

Doğum günü olayını boşverin ailenize tutumu davranışları babanızın yanında refakatçi kalmanıza kızması maaşınız bitince eft yapması bu adam hem maddi hem psikolojik sorunlar çıkarıyor size bunları açıkça konuştumuzmu Bi oturup konuşun davranışların böyle böyle idare edemiyorum artık diyin bakalım ne cevap verecek

Terbiyesiz herif ya. Demin bi konuda da yazdim. Okut buyut meslek sahibi yap 25 yasinda evlensin. 25 yıl sonra dangalagin biri gelsin ve görüstürmesin. Vay anasını sayın seyirciler. Soktayım ya.
Ablacim yapmayin bunu ya bi kendinize gelin. Eft yapmadan harcliginizi ayiramiyo musunuz ? Bunu ben harcicam de. Nedir yani cek resti ? Bu adamin neyi varda neyinden ayrilamiyorsunuz yapmayin etmeyin.

çok bile sabretmişsin kibir küpüne.bas tekmeyi gitsin ya bu anlattıklarının hiçbiri bir evlilikte olmaması gereken şeyler zaten.

Es olmayi, aile olmayi, sorumluluk almayi bilmeyen bir insan icin cabalamaya degmez.
Maasinin tumunu bu adama gondermene de ayrica uyuz oldum, soyleyeyim. Sen hicbiseyini begenme, her firsatta sorun yarat, aybasina maasa kon. Oh ne guzel hayat

Siz olmasi gerekenleri yapmadan direkt bosanmaya geciyorsunuz. Bu iliskinizi bitirip baskasiyla tekrar baslasaniz bile bunlari tekrar yasamaniz muhtemel gorunuyor. Cozum bu degil. Davranislarinizi degistirmeniz gerekiyor. Fedakarlik yaparak sevgi saygi kazanamazsiniz. O kadar vericisiniz ki karsinizdaki size saygi duymuyor. Bir yorum yapilmis bu noktaya nasil geliniyor diye ben de anlayamiyorum. Ekonomik ozgurlugu olmayan kadinlari anlayabiliyorum da calisanlari gercekten anlayamiyorum. Madem bosanmayi dusunuyorsunuz once bir birey oldugunuzu gosterin. Yapmak istediklerinizi yapin, tatsizlik cikmasin o mutlu olsun diye fedakarlik yapmayi birakin. Gordugunuz gibi bu davranisin bir faydasi yok. Kendiniz ustesinden gelemiyorsaniz psikolojik destek alin.

İyi geceler arkadaşlar

3 yıldır evliyim ama artık içimde bişeyler bitti sanırım. Çok severek ve isteyerek evlendim. 3 yılda bütün sevgimi ilgimi iyi niyetimi herşeyimi bitirdi. Evlilik denince artık aklıma mutsuzluk sorun sıkıntı ve gereksiz sorumluluk geliyor. Çok mutlu olan vardır illaki ama benim için karşılığı bu artık evliliğin. Çocuğum yok çok istemiştim ama şimdi iyiki olmamış diyorum.

Kendinden başka hiç bişeyi beğenmeyen bu adama bir türlü kendimi beğendiremedim. Ne yaptığım iş ne ev düzenim ne güzelliğim ne yemeğim.. Herşeyi ben düşünmekten ben idare etmekten o kadar yoruldum ki. Yardımı dokunmaz ruhuma dokunmaz sürekli eleştiren giydiğim kıyafete bile laf eden beğenmeyen bir adam. Ailesi de kendide kibirli insanlar. Daha bir kimseden sevgiyle bahsettiklerini duymadım. Hep beklenti içinde olan hep ver diyen insanlar. Ben kendi aileme böyle saygı duyulduğunu görmedim. Babam mide kanseri oldu. Ufak bir ameliyat masrafını karşıladık kırk dereden su getirdi. Bu arada çalışıyorum sağlıkçıyım. Ameliyatına gidip ilgilenmemi bile problem yaptı. Hastane işlerini tabiki ben yapacaktım. Anlamadı. Kendi aileme gidip gelmeme görüşmeme karşı zaten uzaktayız gittiğimiz zamanda kendi ailesinde kalırız bizede öyle bir uğrarız. Memlekete gider kavga etmeden gelmeyiz. Ailemi gittiğimde göremem gelmelerini istemez telefonla konuştuğumda bile laf eder. Hasta babamın başında bekledim diye babamın arayıp teşekkür etmesini bekledi. Geçmiş olsun diye 1 hafta sonra aradı. İdare et et nereye kadar. Bu evlilikten bir şey olmaz tek başıma itekleye itekleye gidiyor. Belki kızacaksınız ama bazen cebimde 1 lirasız geziyorum. Maaş aldığım gün eft yaparım beyimiz oradan harçlık verir çocuk gibi. Genel problemler bu şekilde. Kendimi evde bir eşya gibi kullanılan bir varlık gibi hissediyorum.

Son olayda patlak verdim artık. 14 şubat doğum günüm ve her doğum günümde olduğu gibi tabiki bir sürprizi yoktu. İhtiyacım olan telefon almış bana 2 hafta önce verdi hediyen diye. Çalışırken de iş yeri arkadaşlarımın aklıyla bir pasta getirdi. Ve ben her 14 şubatta olduğu gibi ağlaya ağlaya kendi doğum günü masamı hazırladım. Hiç mi ince düşünce olmaz bir insanda onu da geçtim bu kadar problem varken sorumluluğunda olan ve 1.5 yıldır ertelediği yapması gereken bişey vardı. Bende o gün yapar diye bekledim tabiki yapmadı. İçimde ona ait hiç bişey kalmadı artık hissedemiyorum. Yüzüne gülmek gelmiyor içimden yatağına girmek ne bileyim bu evlilik toparlanır mı bilemiyorum. Bu evlilik bitmeli mi şiddet yok aldatma yok ama bunlar da sebep mi sizce
Yok artk resmen kölesi olmussunuz iyimisiniz siz ?ayaklati uzerinde duran calisan bi bayansnz ne diye kolelik yapiyorsunuz bu adama

Tamamen aynı sorunları yaşadım, üstelik birde kızımız var.aile olarak kendinden başkasını asla düşünmeyen insanlar. Sürekli eleştirilmek insanı çok yıpratıyor. Biz ayrıldık boşanma davası sürüyor. İnan’ın üstümden yük kalktı. Kendimle barıştım. Ama boşansanda maalesef eleştiriler bitmiyor. Çocuğumun nasıl üstüne titrediğimi herkes bilmesine rağmen , sürekli çocuğa bakamıyorsun imaları, sürekli çocukla ilgili eleştiriler devam ediyor. Ama ben artık sallamıyorum.hakettiği cevabı verip savuşturuyorum.

Sürprizler falan hiç önemli değil gerçekten ama babanıza tavrı ailenizle gorusmenizi sorun etmesi. Maaşınıza el koyması sizi sürekli eleştirmesi beğenmemesi. Aşık değilsiniz içinizde sevgi adına birşey bırakmamış işiniz var hayatınıza onsuz da devam edebilirsiniz. Icinizden ne geliyorsa öyle yapin ben kimseye bu konuda bir yönlendirme yapamam. Ama size tek bir tavsiyem olacak babanızı uzmeyin yarın ona bisey olursa o vicdan azabiyla yasayamazsiniz. Gitmek istiyorsanız gidin görmek istiyorsanız gorun maddi manevi yanında olun

Meslek sahibi, ailesinden de belli ki sevgi ve saygı gören bir kadınsınız. Nasıl kabul edersiniz bunları, aklım almadı. Ailenizi ayak üstü ziyaret ederken nasıl rahat edebildiniz? Evlenip kocasının ailesi bakımından herşeye katlanırken, kendi ailesini ikinci plana atan kadınlara çok kızıyorum.

Daha maddi konulara girmedim bile.

Çok ezilmişsin. Maaşını alarak başla bence işe.kolay olmaz biliyorum sert olmayan bir dille hergun söyleyerek baslayabilirsin. Olmazsa biraz daha sert konuşursun. Allah yardımcın olsun güzel kardeşim.

Yani burda adamı gömüyoruz da bazı kadınlar kocam beni sevsin diye geyşa moduna bürünüyor , adamlar da verdikçe istiyor.Adamlar karaktersiz evet bunda hemfikiriz de babanız hasta olduğunda gitmenize laf ettiğinde ağzının payını veremediniz mi? Ya da sürekli kendi ailesine götürüp sizin ailenize gitmenizde onların gelmesinde sıkıntılar çıkardığında hiçbir şey yapmadınız mı? O halde adam da bunlardan yüz buldu hep.

Sırf evli kalmak/olmak için tavizleri verip verip sonra da buralarda adamları kötüleye kötüleye bitiremiyorsunuz.Eşiniz kötü de onu bu hale getiren biraz da sizsiniz.Maaşın hepsini eft yapıp sizin emeğinizi sömürmesine izin vermişsiniz.Ne borcu bu kadar eve erzak yiyecek alamayacak kadar neden borca girdiniz hem? Bence burda hatalar tek taraflı değil.Kendinizi bu kadar ezdirmenizin sebebi ne?

Silik karakter.. Doğru belkide haklısınız
Dogru söylüyor ama hakaret amacli söylemiyor alınma sende bazi insan öyle olur bu mizac meselesidir ams degisim önce sende başlamalı yani senin içinde başlamalı
Bende cok yaman ve kavgaci aksi biriyim ne yazik ki ama artik ofkemi kontrol edip sakin kalmaya çalışıyorum mesela benim durumum da zor

İyi geceler arkadaşlar

Bir mesleğiniz var belki şiddet, aldatma vs yok ama arada saygı bitmiş sevgi kalmamış. Ben de bitmesi için gerekli bir sebep. Ama bu hayat sizin siz karar vereceksiniz

Yanlış anlamayın ama sizin gibi ezik karakterli bir kadından çocuk yapmaz o kibirli narsist herif, ve sizin paraları da başka kadınların kapısında köle olarak harcar. Hep böyle olmuştur, bekleyin görün.

Back