Arkadaşlar, 9 senelik evliyim, ben istedim ailem verdi sağolsunlar. Ama sorunlarım var. Eşim bana karşı şiddet ve hakaret olmasa da sürekli beni gizliden eleştiren bana kendimi aptal beceriksiz hissettiren bir yanı var. Bir şey söylesem zeytinyağı gibi üste çıkmayı bilir. Benim lafımı ters çevirir bana giydirir. Hele sokakta hiç konuşmam çünkü sesini yükseltir. Bu yüzden bir yere gitsek ben diken üstündeyim çünkü duyulur diye hiç düşünmez ben susarım aleme rezil olmamak için. sürekli içime atıyorum dudaklarımı ısırıp kendimi sıkıp susmayı tercih ediyorum.velhasıl psikolojik şiddet altında olduğu düşündürecek bir çok şey var.
Kendi ailemin evine gitmek artık içimden gelmez oldu, annem babam neyin var durgunsun diye soruyor.birşey yok herşey yolunda diyorum her seferimde. çünkü birkaç sefer anneme anlatmayı denedim umduğum desteği alamıyorum. Bir ara boşanmak istedim, boşancak kadar kötü durumun yok evine git,dediler bunu unutamıyorum. Onun sonrasında mutluymuş taklidi yapmaya başladım. Bir de ufak tefek anlattıklarımı annem gelinine veya kızkardeşine yani teyzeme anlatır diye korkuyorum. Tam güvenmiyorum anneme. Babam da aslında boşan da gel derse o kadar mutlu olurum ki, ama demez gibi geliyor, hiç konuyu açamıyorum. Onlar eşimin ne kadar gıcık çekilmez biri olduğunu biliyorlar ama olan olmuşsa yapacak bir şey yok düşüncesindeler.
Belki de bir çok kadın benim yaşadığımı yaşıyor bilmiyorum ama durumum bu