Madem boyle dusunuyosunuz neden o cocugu dunyaya getirdiniz sizin gibi annem olsun istemezdim anneligi haketmiyosunuz!Arkadaşlar, konuyu düzelttim. 9 senelik evliyim çünkü, 8 yaşında kızım var.
Ben kızın velayetini babasına bırakmak istiyorum, bunun sebebi 9 senedir çok eziklendim, bir de boşandıktan sonra çocuğumuz üzerinden yakama yapışmasını ensemde solumasını çekmek istemiyorum.
Bu velayeti bırakma fikrim anneme ters geldi acıdı kolay değil dedi.
Değil ama zaten boşanınca insanlar düşman gibi oluyor, ben daha evlenmeden onun sürekli sindirdiği biriyim yani boşanınca ne olur.
Aslında ben bu fikri kendisine de söyledim ama tepkisi gene çok kırıcı oldu"çocuğu da bana bırakıcan oh keyfine bakıcan" dedi böyle naled insan
Aldatma siddet hicbir sey yok koca bosuyosun, cocugu da almiyosun, baska bi adam mi var sevdigin?
Bu tarz adamları biliyorumAslında ona fazla belli etmemek için de çok gayret ediyorum.
Her taraftan sıkıştım yani
Aslında ben boşanamam. bunu biliyorum...Bu tarz adamları biliyorum
yaşadığınız zorluğu da hak veriyorum
ama çocuğunuzu bu adamın eline nasıl bırakırsınız
nasıl rahat eder içiniz
Yaniliyor muyum?Aslında ben anladım ya, tamam tamam....
Bundan sonra kol kırılır yen içinde kalır demiyecem.gerçek hayatta millete bol bol kocamdan dert yanıcam.
Yarın bir gün boşanmak istersem böyle demesin kimseler
Canı pahasına çocuğunu bırakmayanlar varArkadaşlar, konuyu düzelttim. 9 senelik evliyim çünkü, 8 yaşında kızım var.
Ben kızın velayetini babasına bırakmak istiyorum, bunun sebebi 9 senedir çok eziklendim, bir de boşandıktan sonra çocuğumuz üzerinden yakama yapışmasını ensemde solumasını çekmek istemiyorum.
Değil ama zaten boşanınca insanlar düşman gibi oluyor, ben daha evlenmeden onun sürekli sindirdiği biriyim yani boşanınca ne olur.
Aslında ben bu fikri kendisine de söyledim ama tepkisi gene çok kırıcı oldu"çocuğu da bana bırakıcan oh keyfine bakıcan" dedi böyle naled insan
Bence bosanmak bole durumlarda en carelerden biri siz kolay olani seciyorsunuz sanki bu durumda savasmak yerine sanki urasmak istemeyip kaciyo gibisinizAslında ben anladım ya, tamam tamam....
Bundan sonra kol kırılır yen içinde kalır demiyecem.gerçek hayatta millete bol bol kocamdan dert yanıcam.
Yarın bir gün boşanmak istersem böyle demesin kimseler
Arkadaşlar, konuyu düzelttim. 9 senelik evliyim çünkü, 8 yaşında kızım var.
Böyle Yaşanmaz ama .Aslında ben boşanamam. bunu biliyorum...
Bu konuyu açma sebebim "boşanma" da değildi. Ama dert derdi açyı oraya geldi dayandı
gerçekten hasta oldum ben bariz. ailemin evine gitmek istemiyorum. ben sadece sürekli boş boş bir noktaya bakayım kimse bana dokunmasın istiyorum.
Bazen annem çağırıyor gidemiyorum. onunla hiçbirşey yok gibi havadan sudan konuşamıyorum, çünkü içim ağlıyor.
yaa benim eşim yaptı onu bana,, ailesinin yanında bağırdı bana,,, bizde dönüşde kavga çıkarttım havalimanında,,, ama nasıl bağınıyorum,,, bir ara o bağırdı bana susturmak için,,, aman ben iyicene delirdim,, böyle yoldan gelen geçen bize bakıyor,, birde diyorki insanlar bize bakıyor,,, baksınlar onlarla da kavga ederim diyorum,,, nasıl bir çirkeflik,,, ama gerçi bende utanma huyu pek,, sonra da dedim ki sen nasıl hissetiysen bende öyle hissettim,,, bir daha beni böyle bir duruma düşürme dedim,,,,Arkadaşlar, 9 senelik evliyim, ben istedim ailem verdi sağolsunlar. Ama sorunlarım var. Eşim bana karşı şiddet ve hakaret olmasa da sürekli beni gizliden eleştiren bana kendimi aptal beceriksiz hissettiren bir yanı var. Bir şey söylesem zeytinyağı gibi üste çıkmayı bilir. Benim lafımı ters çevirir bana giydirir. Hele sokakta hiç konuşmam çünkü sesini yükseltir. Bu yüzden bir yere gitsek ben diken üstündeyim çünkü duyulur diye hiç düşünmez ben susarım aleme rezil olmamak için. sürekli içime atıyorum dudaklarımı ısırıp kendimi sıkıp susmayı tercih ediyorum.velhasıl psikolojik şiddet altında olduğu düşündürecek bir çok şey var.
Kendi ailemin evine gitmek artık içimden gelmez oldu, annem babam neyin var durgunsun diye soruyor.birşey yok herşey yolunda diyorum her seferimde. çünkü birkaç sefer anneme anlatmayı denedim umduğum desteği alamıyorum. Bir ara boşanmak istedim, boşancak kadar kötü durumun yok evine git,dediler bunu unutamıyorum. Onun sonrasında mutluymuş taklidi yapmaya başladım. Bir de ufak tefek anlattıklarımı annem gelinine veya kızkardeşine yani teyzeme anlatır diye korkuyorum. Tam güvenmiyorum anneme. Babam da aslında boşan da gel derse o kadar mutlu olurum ki, ama demez gibi geliyor, hiç konuyu açamıyorum. Onlar eşimin ne kadar gıcık çekilmez biri olduğunu biliyorlar ama olan olmuşsa yapacak bir şey yok düşüncesindeler.
Belki de bir çok kadın benim yaşadığımı yaşıyor bilmiyorum ama durumum bu
Tabiki, ama hiç bir sonuç alamıyorum.
Kızım "anne lütfen sus" diyor. onu da sindirmiş.
Bir de fazla çalışmaya ihtiyacı olmadığı için çalışmayan, evde çok zaman geçiren bir adam. keşke evde olmasa diyor kız. ne zaman gider diye sorup duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?