aileye para verme

tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

güzel tavsiyeler, eleştiriler, yorumlar aldım. uygulamaya kaldı artık.

baba oğlu kendi aralarında halletmiyorlar. evlerine borç gidiyor. eşimin annesi eşimi arıyor. hayat babasına güzel yani.

baba oğlu kendi aralarında halletmiyorlar. evlerine borç gidiyor. eşimin annesi eşimi arıyor. hayat babasına güzel yani.
Hakkınızda hayırlısı olsun....ben onların bakış açısını yansıtmak için söyledim bunları,yoksa ortada kabul edilebilir bir durum yok zaten

Finansal geleceğiniz kötü gözüküyor ne yazık ki. Eşiniz elinde olanı olmayanı veriyorsa siz bütçenizi ayırmalısınız. Yoksa bu gidişle sizi de batırır.

Finansal geleceğiniz kötü gözüküyor ne yazık ki. Eşiniz elinde olanı olmayanı veriyorsa siz bütçenizi ayırmalısınız. Yoksa bu gidişle sizi de batırır.

kısa bir süre daha deneyeceğim, arkadaşların tavsiyeleriyle... işler yoluna girmezse yeni bir çözüm yolu arıcam artık.

Şu an en rahat para biriktirme zamanınız.. siz çalışıp parayı çarçur eden birine yedirmesi çok kötü .. güzellikle konuşun .. ilerde çocuklarımız olacak para biriktirmeliyiz diyin..

hayır. annesi evimize icra geldi diyor.
O babamın derdi desin.. normal şartlarda tabi destek vericek ama o her seferinde öderse babası bu huyunu bırakmaz.. size güvenir.. eşinize bu şekilde açıklayın. .annene iyilik değil kötülük yapıyorsun diyin..

Eşinizin bunu yapmaması lazım yapacaksa bile miktarını ne kadar süre vereceğini size bildirmesi lazım,evlilik bunu gerektirir. Kendi ailemle de bu tarz sıkıntılarımız oldu yeri geldiğinde annemler bana küstü ama ben yine de ilk önce hep kendi kurduğum ailemi kayırdım,çünkü annemlerin istekleri zaruri değildi. Keyfi harcamalara prim vermemesi lazım

Olmaz boyle .Konus.Odemis odemis yeter daha birseyini odemesin.Adam ona guvenir olmus.Adam yeni borclar mi yapiyor tek borcumu mu bitirmeye calisiyor?Adamin maasi var mi?Kendi haline birakacak.Biraz da diger kardesler odesin
Sonra kimse odemesin artik.

birinzn parasıyla ev gereçleri diğerinz parasyla geleceğe yatırım yapmanız en mantıklısı..

Eşinin ailesine evin geçim sıkıntısından bahset abarta abarta şunum yok bunum yok para yetişmiyor de.

Eşinede böyle devam ederse işden çıkacağını söyle.

Sizinki nokta atısı olmus:)

Ailesi kötü durumda olur maaşları olma hasta olurlar tabi ki yollayacak ama kumar vs borcu iÇin sizi zora sokmaması gerekir. Bence net bir şekilde konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…