Aileye eşe sahip çıkmak ne demek?

kubradididi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
7
2
1
33
Merhaba arkadaşlar benim aklıma takılan bir soru var yeni evliyim 33 yaşındayım sürekli etrafımda duyduğum bir deyim var aileye sahip çıkmak eşe sahip çıkmak yani eşine sahip çıkmak ne demek bu cümlenin açılımı ne? Bana hep eşin iyi bir adam eşine sahip çık diyorlar yani normalde anlamı nedir bilen var mı çünkü ben çözemedim

Vallahi bana göre şöyle bir şey Bazı kadınlar bunu yanlış görüyor ama evde bakımlı olmak evlenince kendini salmamak eşine bir mazeretin Yoksa her zaman yemeğini yapmak arkanı dönüp yatmamak ya da eşine, haklıysa Eğer, kimseye laf söyletmemek.. Bunların hepsi eşine sahip çıkmaktır Bence ona karşı anlayışlı olmak da öyle

Ben sahip cikmiyorum bana da derlerdi, bende hep neden sahip çıkmam gerekiyor akılsız mı aptal mı ben sahip çıkınca benimleyse buyursun başkası sahip çıksın diye diye manipüle ettim artık kafam rahat pardon da bu evlilikte bende iyiyim bence, eşimin iyi olduğu kadar, ne munasebet yani eşim iyi de lutfetti beni aldı sağolsun mantık bu mu yani, birlikteyiz bu kadar basit sahip mahip yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…