• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileye aşırı düşkünlük

minnie

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.471
9.792
398
Ankara
eşim zor bi adam evliliğimiz boyunca türlü sıkıntılar yaşadık(onun huyundan kaynaklı) bunların üstüne bir de ailesine yakın oturmamız annesinin sürekli benimle içli dışlı olma isteği ve hayatımıza ÇAKTIRMADAN müdahele durumu var.bu müdaheleler çaktırmadan alttan alta olduğu için eşime bişey söyleyemiyorum söylesem dahi ben haksız olcam,tartışcaz v.s çünkü eşim annesini kusursuz olarak görüyor.ailesi ne derse doğru,ne yapsa doğru onlar ne derse yapar ben desem kuşkuyla yaklaşır.evliliğimiz ve flörtle beraber 11 senedir tanıyoruz birbirimizi ama durum bu.ortada bi durum bi konu olunca annesinin fikir ve cümleleriyle yaklaşıyor.hatta bazen aynı cümleleri kuruyor.hastalansa(grip mesela)benim iyi baktığımı bildiği halde annesi sabah gelir (kendi anneside yanında)akşama kadar gitmez akşama kadar hem eşimin nazını çeker hem onlara hizmet ederim.
eşimin özel bölgesinde cildi bi problem oldu babası akşam arıyor kremi sürdün mü sürmedinmi her an tepemizdeler gibi hissediyorum rahatsız oluyorum ama çözümde bulamıyorum.lütfen yardım edin eşi bu durumda olup değişen var mı yada bunun çözümü var mı siz neler yapıyorsunuz lütfen beni yönlendirin.biz 30 yaşındayız ama eşim çocuk gibi ana baba etkisinde yaşıyor halen

Erkek anneleri her konuda bilirkişi mübarek.
Bizimkininde öyle içli dışlı olma hevesi vardı başlarda ama sınırımı iyi çizdim ben. Hala sorun yaşıyoruz dönem dönem. Kayınvalidemin atak zamanı gelince başlar annende kalma eşin yokken bana gel diye ama umursamıyorum artık..

eşim zor bi adam evliliğimiz boyunca türlü sıkıntılar yaşadık(onun huyundan kaynaklı) bunların üstüne bir de ailesine yakın oturmamız annesinin sürekli benimle içli dışlı olma isteği ve hayatımıza ÇAKTIRMADAN müdahele durumu var.bu müdaheleler çaktırmadan alttan alta olduğu için eşime bişey söyleyemiyorum söylesem dahi ben haksız olcam,tartışcaz v.s çünkü eşim annesini kusursuz olarak görüyor.ailesi ne derse doğru,ne yapsa doğru onlar ne derse yapar ben desem kuşkuyla yaklaşır.evliliğimiz ve flörtle beraber 11 senedir tanıyoruz birbirimizi ama durum bu.ortada bi durum bi konu olunca annesinin fikir ve cümleleriyle yaklaşıyor.hatta bazen aynı cümleleri kuruyor.hastalansa(grip mesela)benim iyi baktığımı bildiği halde annesi sabah gelir (kendi anneside yanında)akşama kadar gitmez akşama kadar hem eşimin nazını çeker hem onlara hizmet ederim.
eşimin özel bölgesinde cildi bi problem oldu babası akşam arıyor kremi sürdün mü sürmedinmi her an tepemizdeler gibi hissediyorum rahatsız oluyorum ama çözümde bulamıyorum.lütfen yardım edin eşi bu durumda olup değişen var mı yada bunun çözümü var mı siz neler yapıyorsunuz lütfen beni yönlendirin.biz 30 yaşındayız ama eşim çocuk gibi ana baba etkisinde yaşıyor halen

Üzgünüm ama değişme olasılığı çok zor gibi,
bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.

konumu okudunuz mu ? :))))))
sanki birebirrrrrrrrrr aynı şeyler . vay be.

Erkek anneleri her konuda bilirkişi mübarek.
Bizimkininde öyle içli dışlı olma hevesi vardı başlarda ama sınırımı iyi çizdim ben. Hala sorun yaşıyoruz dönem dönem. Kayınvalidemin atak zamanı gelince başlar annende kalma eşin yokken bana gel diye ama umursamıyorum artık..
öyle onlar herşeyi bilir hem de en iyisini.sınırlarını nasıl çizdin,neler yaptın?nasıl davranıyosun biraz bahseder misin

Benim eşim de ailesine daha çok annesine düşkün. .Allahım evliligimizin ilk yıllarında sanki o baba evinden alınmış yavru Ceylan. .her allahın günü onlardayiz..benim annenlerle de haftada bir anca gidiyoruz..Iki kilo başlarda hep bi çatışma oldu tabi..annesi babası onu söyle yapın bunu böyle yapın deyip durular, bunlara kafayı baya bi taktım ama amaaaan be dedim.onlar ne dese hee anne doğru diyosun diyodum ama kendi bildiğimi yapiyodum..evlenmeden önce eşim benle peşin peşin konuşmuştu. Bak ben zor bi adamım huyum suyum zor diye ..çok zorlandığım anlar oldu ama çok şükür rayına oturdu.

Hayırlısı ama en az 2 senedir konularınıza denk geliyorum hep bir mutsuzluk,

hep bir huzursuzluk var hayırlısı.
evet konular hep böyle ama hep eşim kaynaklı ve de ailesi ben ve ailem bi köşedeyiz durum bu aşamıyoruz hiç bişeyi çok kararsızım bazı konularda.

Allahtan kaynanam evlat ayrımı yapıyor..kaynımı daha çok seviyor..ben kımseyle ugrasmıyorum çok şukur..

Benimki de feci evlat ayrımı yapıyor kaynıma aşırı düşkün bizimkini pek sevmiyor,

işe yarayan kısmı onun kadar sık aramıyor onda kaldığı kadar uzun kalmıyor

birazdan gelecek bu arada kalmaya bir hafta kadar:KK45:

ben burada çene çalıyorum kalkıp evi toplasam ya

Benim eşimin annesi de yeni evlendigimizde hasta oldugunda falan hemen maaile damlarlardi bize. Sunu yap bunu getir söyle böyle sinir ederdi beni. Bakti ben orali olmuyorum dediklerini yapmıyorum bi muddet sonra aramakla yetindi. Sunu bunu yap diye. Simdi aramiyor bile. Ben en iyi sekilde bakiyorum zaten.
Yani ben de esim de hic soylemedik gelmeyin diye kendileri vazgectiler. Normali de bu zaten.

Ama seni durumun zor. Eski konularını biliyorum ve esinin de ailesinin de değişeceğini düşünmüyorum malesef. :KK43:

Back