eşim zor bi adam evliliğimiz boyunca türlü sıkıntılar yaşadık(onun huyundan kaynaklı) bunların üstüne bir de ailesine yakın oturmamız annesinin sürekli benimle içli dışlı olma isteği ve hayatımıza ÇAKTIRMADAN müdahele durumu var.bu müdaheleler çaktırmadan alttan alta olduğu için eşime bişey söyleyemiyorum söylesem dahi ben haksız olcam,tartışcaz v.s çünkü eşim annesini kusursuz olarak görüyor.ailesi ne derse doğru,ne yapsa doğru onlar ne derse yapar ben desem kuşkuyla yaklaşır.evliliğimiz ve flörtle beraber 11 senedir tanıyoruz birbirimizi ama durum bu.ortada bi durum bi konu olunca annesinin fikir ve cümleleriyle yaklaşıyor.hatta bazen aynı cümleleri kuruyor.hastalansa(grip mesela)benim iyi baktığımı bildiği halde annesi sabah gelir (kendi anneside yanında)akşama kadar gitmez akşama kadar hem eşimin nazını çeker hem onlara hizmet ederim.
eşimin özel bölgesinde cildi bi problem oldu babası akşam arıyor kremi sürdün mü sürmedinmi her an tepemizdeler gibi hissediyorum rahatsız oluyorum ama çözümde bulamıyorum.lütfen yardım edin eşi bu durumda olup değişen var mı yada bunun çözümü var mı siz neler yapıyorsunuz lütfen beni yönlendirin.biz 30 yaşındayız ama eşim çocuk gibi ana baba etkisinde yaşıyor halen
eşimin özel bölgesinde cildi bi problem oldu babası akşam arıyor kremi sürdün mü sürmedinmi her an tepemizdeler gibi hissediyorum rahatsız oluyorum ama çözümde bulamıyorum.lütfen yardım edin eşi bu durumda olup değişen var mı yada bunun çözümü var mı siz neler yapıyorsunuz lütfen beni yönlendirin.biz 30 yaşındayız ama eşim çocuk gibi ana baba etkisinde yaşıyor halen