• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesiyle tanıştırmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

galibadefne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2024
69
-129
1
Erkek arkadaşımla cok guze bi ilişkimiz var 7. yıldayız birbirimizi çok seviyoruz fakat ailesinden kimseyi tanıştırmıyor o benim nerdeyse bütün ailemle tanıştı ama ben kimseyi tanımıyorum hiç bir adım atmıyor borcum var diyor habire sana en güzel hayatı yaşatmak için bekle diyor bu durumda bi gariplik yokmu sizce?

Herkes yaş konusuna girmiş 7. Yılda yaş farkı konuşulması sizcede çok komik değil mi yaş sıkıntı yaratsaydı bu kadar uzun sürer miydi lütfen komik olmayın konusa sadık kalın aksi halde yaş ile ilgili yorumları engelleyeceğim

Son düzenleme:
Henüz evlilik dusunmuyorsanız normal bence. Belki tanistirirsam isler ilerler suan hazir degilim evlilige diye dusunuyor olabilir
Ben 24 o 39 yaşında fakat ben evlenip bir yuva kurmak istiyorum bir bebeğim olsun istiyorum küçücük böyle arkadaşlarımda görüyorum o kadar mutlu oluyorum ki keşke bende anne olabilsem diye düşünüyordum bunu ona söylüyorum her seferinde yani onun daha fazla düşünmesi gerekmez mi bunları ben mi yanış düşünüyorum

Ben 24 o 39 yaşında fakat ben evlenip bir yuva kurmak istiyorum bir bebeğim olsun istiyorum küçücük böyle arkadaşlarımda görüyorum o kadar mutlu oluyorum ki keşke bende anne olabilsem diye düşünüyordum bunu ona söylüyorum her seferinde yani onun daha fazla düşünmesi gerekmez mi bunları ben mi yanış düşünüyorum
Resmen pedofili. Siz 17 yaşındayken o 32 yaşındaymış. Evli olabileceği ihtimalini düşündünüz mi ?

Aranızda 15 yaş var. Daha yaşınız çok kucuk, ustelik 40 yasina gelmis belirsizliklerle dolu bir adamla mutlu olacaginiza inaniyormusunuz ?

İğrenç. Konu sahibesi genç bir kız, eşşek kadar 40lık adamı koluna taktığında kimse bir şey dememiş mi yani???
Hayır aksine arkadaş ortamı da aynı şekilde arkadaşım onun arkadasıyla evlendi falan gayet güzel bir evlilikleri var ailemde de var bu tarz yaş farkları herkes mutlu

Yok değil zaten evlerimiz yakın herkesin birbirini tanıdığı biryer küçücük şehir :)
herkesin birbirini tanıdığı küçücük şehirde, 7 sene, ailesiyle tanışmadan nerede ne yaparak geçirdiniz 7 seneyi?

sizinkilerle o tesadüfen karşılaştı tanıştı hep de onun ailesinin hepsi manastıra mı kapanmış, nasıl onlardan kimseyle karşılaşmıyorsunuz?

herkesin birbirini tanıdığı küçücük şehirde, 7 sene, ailesiyle tanışmadan nerede ne yaparak geçirdiniz 7 seneyi?

sizinkilerle o tesadüfen karşılaştı tanıştı hep de onun ailesinin hepsi manastıra mı kapanmış, nasıl onlardan kimseyle karşılaşmıyorsunuz?

Ablası çalışıyor sürekli bu yüzden karşılaşmadık ki bende çok dışarı çıkan biri değilim annesi de yaşlı olduğu için evde hep

Hayır aksine arkadaş ortamı da aynı şekilde arkadaşım onun arkadasıyla evlendi falan gayet güzel bir evlilikleri var ailemde de var bu tarz yaş farkları herkes mutlu

Bir de akrabasınızdır kesin, sizin kasaba herkesin birbirini gundiklediği Müge anlı kasabası sanırsam🙄
Herkes kart heriflerle mi yani, yaşıtı erkek seven kimse yok mu😁😁 17lik çocukla gezen 30luk adam da sapık oluyor ayrıca hiç kimse normalleştirmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back