ailesiyle tanıştırmak istiyor.

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
..........................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk tanışmaya giderken hediye almak zorunda değilsin ki canım. çiçek al git, ya da dediğin gibi pasta.

kızsın sen ağırdan sat azcık kendini, hemen yığma hediyeleri yerimseniben gerek yok daha ilk tanışmadan, sıkıntıya sokma kendini.

canım ama erkek arkadaşıma söledim ne alsam, mesela kıyafet gibi, gömlek ya da. ne biliim işte hangi rengi sever gibi böle ipucular almak istedim. o da gerek yok vs gibi şeyler dedi ama sölemiş oldum bu kez de ah kafam

of yaaa:( böle tez canlı olmak zorundayım sanki. üf nolur bi yardım edin. ne desem ki ben şimdi.. annene en iyisi çiçek mi alalım desem.yeni yılda yaklaşıyo ya biraz da ondan ağzımı tutamadım sanırım. bi de az kaldı görüşmemize 10 gun.bi yardım edin canlarım ya

ben hiç gitme derim ama sen bilirsin ,ciddiyete binmeden bu tip görüşmelere gitmek ilerde başına çok iş açar ,hem şimdiden daha bu kadar muhabbete girme bence ,ileride çok zamanın olur ,erkenden bu muhabbete girersen ileride herşeyin cılkı çıkar ,biraz ağırdan al derim sana ama illa ki gideceğim diyorsan bence onlar sana hediye alsın sen neden onlara alıyorsun ki ,sanki erkek arkadaşını istemeye gidecek olan sensin gibi ,bayanlar biraz daha ağırdan almalı bu işleri bence ,ağırdan alırsan ileride kıymetini daha iyi anlarlar emin ol bana ,ben nişanlanana kadar eşimin ailesinden hiç kimseyle görüşmedim ,iyiki de görüşmemişim çok faydasını gördüm...

evet canım bende aynı senin gibi düşünüyordum. ama erkek arkadaşım dedi seni tanıştırmak istiyorum die. bi de nisan ayı gibi nişan düşünüyoruz öyle konuştuk aramızda. bende aslında hiç gitmek istemiyorum

bir de annesi beni soruyordu hep hatta bi kere telde konuşmak istedi, aşkımla konuşurlarken. o da vermedi ya ne gerek var şimdi dedi. beni kurtardı. aslında bana bırakıyor sen bilirsin dedi dün konuşmamızda.annesi o da benim kızım gibilerinden konuşuyormuş. ağzından aldım. bende aşkımı kırmak istemiyorum ama daha evlilik yaza olucak. nişan işte nisan mayıs gibi olcak bakalım. bende 10 gun sonra gidicem yanına. napayım bilmiyorum. bende öyle hemen görüşme taraftarı değilim. nişan da tanışılır aslında.???

ben de tanıştım hediye de aldım. 2 kere görüştüm sözden önce. ama gitme amacım ailesini tanımaktı. ailemin karşısına çıkaracağım kişiler nasıl bilmek istedim ve gördüm içim rahatladı.giderken baharatlık almıştım evlerine. hatta yazık annem siz kullanın bunu size kaldırayım demiş eşime. gayet değerliyim değerimi düşürmedi. ben fazla gitmedim. eltimin üniversite hayatı orda geçmiş resmen

o birazda karşı tarafın niyetine bağlı. kötü niyetli biriyse zaten yüzünüze vurmak için başka şeyler de bulur

yok bence kıyafet tarzı bı heıdye tanısmada gıtmez
ben şık bır cikolata goturmustum beraberce yedik zaten :)
sen de çiçek alabılırsın mesela ama öyle tek tek hediye cok gereksız

o birazda karşı tarafın niyetine bağlı. kötü niyetli biriyse zaten yüzünüze vurmak için başka şeyler de bulur

evet canım haklısın. ama napıcagımı bilmiyorum şimdi. e zaten bi heyecan var. bi de uzun süredir işte aşkım benim yaşadığım şehre geldiğinde, döndüğünde yani görüştüğümüz zamanların ertesinde , bana selam söyledimi falan diyormuş. ama öyl ekötü niyetli oldugunu sanmıyorum. ben gidersem sadece eve bişey alsam yeterli mi yoksa en iyisi çiçek mi. ya arkadaşlar gidip gitmemekte de kararsızım. ya iyice ben karıştım:(

o kısmı kacırmısım
bence nısandan once aıleler tanısmadan ıkı taraf da aıelerle bı on tanısma yasamalı öyle pat dıye nısanda karsılaşmak hoş degıl dıye dusunuyorum

yok bence kıyafet tarzı bı heıdye tanısmada gıtmez
ben şık bır cikolata goturmustum beraberce yedik zaten :)
sen de çiçek alabılırsın mesela ama öyle tek tek hediye cok gereksız

canım ben dün telde aşkıma işte kıyafet gibi bişiler alıcamı belirttim, şimdi ona ne dicem. haklısın zaten uyuyamadım daha şimdiden gece de. kıyafet biraz saçma ilk tanışmada. neyse bende öyle derim. düşündüm kıyafet biraz saçma geldi. en iyisi çiçek derim. artık:(((

canım bence çiçek ve çikolata olabilir. o zaman benim bulunduğum yerde yoktu öyle şık çiçek ve çikolata.oraya gidince de almak istemedim nişanlımın yanında. ben de baharatlık aldım biraz komik oldu. ama kullanıyo şimdi yerinde bi hediye oldu.

o kısmı kacırmısım
bence nısandan once aıleler tanısmadan ıkı taraf da aıelerle bı on tanısma yasamalı öyle pat dıye nısanda karsılaşmak hoş degıl dıye dusunuyorum

evet canım, bende bunu düşünüyordum. ben kendi aileme tanıştıramıyorum şimdiden. bizden kimsenin haberi yok bi ablam biliyor. çekiniyorum şimdiden, görüşmelerimize laf ederler belki die. ama onun ailesiyle tanışmamda sanırım bi sakınca olmaz. şimdi ben bu hediye konusuna ne desem. ayıp olmazmı şimdi, kıyafetten falan vazgeçip ne biliim işte arkadaşlar anlayın ya. aşkım hiç öyle değildir , hiçbir masraftan kaçınmaz, benimde öyle oldugumu biliyor. aslında kıyafet gercekten saçma bencede il tanışmada. nerden söyledim ki ben.

bence bı sey demez nısanlın belkı ona da sacma gelmıştır de dıyememıştır ben gıtmeden aldı yoksa zaten aldırmazdı
kadıncagız cok mahcup oldu ona bıle o da bana esarp almıştı bır de oyalı yazma :)
samımıyetını goster ılerısı ıcın ıyı olur ılk ıntıba cok önemlı
o da bıze gelırken çikolata ve pasta almıştı gayet olumlu puan kazandırıyor
.

evet canım haklısın. ama napıcagımı bilmiyorum şimdi. e zaten bi heyecan var. bi de uzun süredir işte aşkım benim yaşadığım şehre geldiğinde, döndüğünde yani görüştüğümüz zamanların ertesinde , bana selam söyledimi falan diyormuş. ama öyl ekötü niyetli oldugunu sanmıyorum. ben gidersem sadece eve bişey alsam yeterli mi yoksa en iyisi çiçek mi. ya arkadaşlar gidip gitmemekte de kararsızım. ya iyice ben karıştım:(

seni çok görmek istemeleri selam söylemeleri seni etkilememeli bence ,niyeti kötü olan insan tabiki her durumda yüzüne vurur ama iyi niyetli olanlar da bunu fırsat bilirler benden sana söylemesi ...seni etkilemişler belli ama bence sen gitme iice seni merak etsinler ileride sana daha çok saygı duyarlar emin ol ama şimdi görüşmeye başlarsan iyice alışırlar o saygıyı zor yakalayabilirsin ..tecrübelerle sabir konuşuyorum karar senin erkek arkadaşın da sana bırakıyorsa daha ne düşünüyorsun ki gitme bence ...yarın ne olacağı belli mi ,hiç bilmediğin bir yere gideceksin ,dünyanın bin türlü hali var ,iyi düşün ,yarın senin iyi niyetli bi düşüncen sana zarar olarak dönebilir ..ilerde zaten bol bol görüşmeye vaktiniz olacak

Gitmeyin, tanışmayın. Sizinle tanışmak isteyenler gelir evinizde görür sizi.

Ben gidip tanışmıştım ama keşke gitmeseymişim, cahillik işte:delphin:

mesela arkadaslarıma da dnıstım ılk tanısmada genenllıkle çiçek goturuyorlarmıs ben de oyle karar verdım de
sorgulamaz sanırım
çok ustunde durma ya nasılsa daha sonra sık sık gorusup hedıyeleşırsınız nasıpse :)

Back