Ailesine bağımlı eş..

O zaman 1 hafta senin ailene 1 hafta benim aileme gidelim deyip yokuşa sürsen ? Anlasın istemeye istemeye gitmek nasıl oluyormuş.Sen de onu kendi ailene sürükle mesela.

Onu ben isyan edince kendi söyledi. Senin ailene de gidelim dicem ama sen yola dayanamıyorsun dedi. Yola dayanamadığımı da biliyor yani. tuzlu kraker yiye yiye gidiyorum bide yanında yolculukta

Düğün olduğunda ev tutulmamıştı, tayin durumlarından dolayı. Düğünden 1 hafta sonra evimize geçtik. O 1 haftalık süreçte ailesinde kaldık. Düğün gecesi otelde kaldık. düğünün sabahı kahvaltı ettik öğlen saat 12 gibi eşimin ailesine gittik. Koşurmak lazım çünkü ailesi kaçar falan..

bazen bunları okudukca halıme şükür s edıyrum :) canım işin zor ya bırak kendı gıtsın yada hemen cocuk yap hamıleyım gıdemem agrım olyo cocuk hasta olur gıdemem dersın buyunce cocugun okulu duzenı var sık gıdılmez ama bu kadar cok annecıyse evlenmeseydı emınım aynısını sen yapmaya kalksan bsanmaya kalkardı

Onu ben isyan edince kendi söyledi. Senin ailene de gidelim dicem ama sen yola dayanamıyorsun dedi. Yola dayanamadığımı da biliyor yani. tuzlu kraker yiye yiye gidiyorum bide yanında yolculukta

Cevaben "Evet dayanamıyorum ve kendi ailemi bile ziyaret edemiyorum. Bu yüzden bu kadar sık gitmek istemiyorum. Sen istersen gidebilirsin" deseydiniz.

Siz resti çekmedikçe eşinizden anlayış beklemeyin derim.

Eşim evlenmeden önce 3 yıl ailesinden başka sehirde görev yapıyodu zaten ve bayramlarda bile esinin yanına pek gidemezdi. Alışkın olması lazım yani aileden uzak
Ahh ah işte evlenince güya ele güne en çok da sana hava yapıp msj veriyorlar biz mikemmel çok bağlı bir aileyiz diye.
Klasik Türk erkeği.

Gitme bundan sonra. Çek restini, şimdiye kadar çekmemiş olman kabahat. Böyle devam edersen görev haline gelir ki gelmiş bile!

Bunun normali düğünde bayramda gitmektir canım benim. Evli barklı insanlar kendi çekirdek ailesine yoğunlaşmalı!

Çocuk şuan düşünmüyorum. Daha kendi çocuk olan adamdan çocuk yapmak.. Ailesine özellikle babasına çok düşkün.Aynı sofrada yemek yerken babasına ekmek arası bişeyler verir yedirir nerdeyse ağzına tutcak.
Ben rest çekmedikçe böyle olcak biliyorum. Düzelcek diye beklemek yordu beni.. Bazen pişman oluyorum evlendiğim için.

Lütfen eşiniz aile olduğunuzun bilincine varmadan çocuk yapmayın,
Yoksa el kadar bebeyle otobüs köşelerinde cümbür cemaat sefil olursunuz

maddi anlamda size külfet değilmi bu durum?
beni de eşim ailesine istemeye istemeye iki kez götürdü üçüncüde teklif dahi etmedi.yeni evlisiniz daha niye bu kadar iç içe olmak.kendisi gitsin sen gitme dayanamaz zaten

nerdeyse butun haftasonunu ve bayramı aılesıyle gecıren esınız evlı oldugunun kendısının de bır evi oldugunun farkında değil sanırım...
ıkı secenegınız var ya o gıdecek sızde evde kendı ıslerınızle mesgul olup kafanızı dınleyeceksınız, ya da madem oyle bır hafta senınkılerde ısek dıger haftada bızımkılere gıdecegız dıyeceksınız...

Ne o annenler ziyaret falanmi her hafta sonu ziyaret3 gider gibi gidiyoruz dersinm hic cekemem. Hic gidemem valla oyle her hafta her hafta. Sen ailene gitsen yada goturmek istesen bin tane laf eder hatta yasaklar.

Maddi manevi yönlerini düşünmüyor. Ben üniversite okurken ailemden 4 saat uzaklıktaydım. O zaman bekar öğrenci halimle bile bu kadar sık gidemiyordum. 1buçuk-2 ayda bir giderdim. O aile olamadı benimle.. Sevdiğini düşünüyorum beni. Ama aile olamadı benimle..

Okurken daraldım. Sürekli 250 km yol çekilirmi cekilmez. Evlenseymis madem ayri kalamiyor. Siz gitmeyin birakin tek gitsin. Israr ederse resti cekin. Ona izin verdiginize dua etsin. Zamanla azalir. Colugu cocugu olnca bitecek bu duskunlukler. Zaten o zaman planlar ona gore yapilacak.

Guldurdunuz beni ya :) gobek bagina bi bakin bakalim duruyor mu

Bazen benimle niye evlendin demek istiyorum. Ailesinden kopamamış biri ile uğraşmak çok zor gerçekten. Eşim görücü usulu evlenmiş olsaydı, eşi kesinlikle evliliğe adapte olamazdı, eşine alışamazdı. Ben bile severek evlendiğim halde garip psikolojiye büründüm

Okurken fenalık bastı bana. Çok ciddi bir konu bu. Adamın içinden odun çıkıyor ailesi söz konusu olunca. Hoş, ailesi dediğime bakmayın aslında artık siz bir ailesiniz, onlar yakın akraba.

Gerekirse ciddi bir şekilde kavga edin, konuşun demiyorum çünkü anlayacağı bir kapasite yok; belli.

Sakın sakın sakın rayına oturmadan çocuk yapmayın.

Yazdım yazdım hırsımı alamadım, siz nasıl sakin anlattınız? Nasıl katlandınız, oy!

Bayramdan önce pazartesi- salı-çarşamba-perşembe yani 4 gün ard arda nöbetçiydi. Cuma geldi eve. Yorgundu epey. O gün dinlendi. Cumartesi günü babasıyla telefon görüşmesi yaptı. Telefonda babasına aslında dün veya bugün memlekete gelecektik ama çok yorgundum gelemedik dedi. Ben 4 gün evimde yoktum eşimle vakit geçirmedik eşimle program yapayım demek yerine kendi kafasında memleketine gitmeyi planlıyomuş meğer. Bunlar yani bu yaşadıklarım normal , ben mi anormalim diye düsünüyorum artık cidden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…