O zaman 1 hafta senin ailene 1 hafta benim aileme gidelim deyip yokuşa sürsen ? Anlasın istemeye istemeye gitmek nasıl oluyormuş.Sen de onu kendi ailene sürükle mesela.
Onu ben isyan edince kendi söyledi. Senin ailene de gidelim dicem ama sen yola dayanamıyorsun dedi. Yola dayanamadığımı da biliyor yani. tuzlu kraker yiye yiye gidiyorum bide yanında yolculukta
Ahh ah işte evlenince güya ele güne en çok da sana hava yapıp msj veriyorlar biz mikemmel çok bağlı bir aileyiz diye.Eşim evlenmeden önce 3 yıl ailesinden başka sehirde görev yapıyodu zaten ve bayramlarda bile esinin yanına pek gidemezdi. Alışkın olması lazım yani aileden uzak
Lütfen eşiniz aile olduğunuzun bilincine varmadan çocuk yapmayın,Çocuk şuan düşünmüyorum. Daha kendi çocuk olan adamdan çocuk yapmak.. Ailesine özellikle babasına çok düşkün.Aynı sofrada yemek yerken babasına ekmek arası bişeyler verir yedirir nerdeyse ağzına tutcak.
Ben rest çekmedikçe böyle olcak biliyorum. Düzelcek diye beklemek yordu beni.. Bazen pişman oluyorum evlendiğim için.
nerdeyse butun haftasonunu ve bayramı aılesıyle gecıren esınız evlı oldugunun kendısının de bır evi oldugunun farkında değil sanırım...Eşimle 1 senelik görüşmenin ardından severek evlendik. 11 aylık evliyiz. Eşimin memleketi ile benim memleketim arasında 900 km mesafe var. Biz eşimle eşimin memleketine 250 km uzaklıkta başka şehirde yaşıyoruz. Ben haftaiçi hergün 8-5 olarak çalışıyorum. Cumartesi-pazarları tatil günlerim. Eşim nöbet usulü çalışıyor. Eşim evlendiğimiz günden beri sürekli ailesine gitmek istiyor. Cuma ben işten çıkınca yola çıkıyoruz, Cuma-Cumartesi geceleri eşimin ailesinde kalıp Pazar akşam kendi evimize dönüyoruz. Benim hiç dinlenme zamanım olmadan pazartesi sabah işe başlıyorum. Gitme sıklığı genelde 2 haftada bir gitme isteği oluyor. Aslında bişey demesem her haftasonu gitmek ister. Arabamız olmadığı için otobüsle yolculuk 4 saat sürüyor. Ayrıca yolculuk beni etkiliyor, otobüs perişan ediyor. Eşim bunu kendi gözüyle görmesine rağmen devamlı gitmek istiyor.Üstelik memleketine gidince bi kahve içmeye yada ufak bi geziye çıkarmıyor. Ben annesi ve kardeşleriyle aynı evde tıkılıp kalıyorum kendi dışarda babasının ufak tefek işleri oluyo onları hallediyor. Ben daha önce artık yorulduğumu gitme sıklığını azaltmak gerektiğini ifade ettim. Bana ailemden habersiz duramam, ben sana demiştim başka yerde yaşarsak haftasonları bizim olmaz diye dedi. Fakat bana öyle bir şey söylemedi. Derken bana hak verdiğini ifade etti ama değişiklik olmadı.Flört ederken ikimiz başka şehirdeydik izin alma problemimiz vardı ailesine gitme durumu yoktu, evlendikten sonra rahat bi yere geldik, nöbetlerini istediği gibi ayarlayabiliyor.
Örnek vermek gerekirse geçen haftasonu nöbetçi diyelim, bu haftasonu da eşimle vakit geçireyim geçen haftasonu vakit geçiremedik nöbetçidim diye düşünmüyor. Memleketine gitmek istiyor. Gerçi 11 aydır bu durumu düşünmekten artık benle niye vakit geçirmek istemiyo diye düşünmekten çok derdim artık yorgunluk. Haftasonları evimin temizliği, kendi ihtiyaçlarım, hiçbir şey yapmasam da kendi evimde dinlenmek istiyorum. Bayramda 6 gün eşimin memleketinde kaldık. Bu haftasonu yine memleketine gitmek istiyor. Zaten bayram yeni geçti ve 6 gün orda kaldık ama bunu anlayamıyor. Ve üstelik sonraki hafta zaten akrabasının düğünü var. Bu hafta gitmek istemesinin manası yok çünkü diğer haftasonu zaten gitcez.
Doğum günümde dahi beni memleketine götürdü. Ailesi ile birlikte kutladık. Pastayı kardeşi yapmış. Üzerinde kardeşinden bana yapılan pasta ile ilgili notlar vardı, yani evlendikten sonra ilk doğum günüm özel bişey yoktu eşimden bana. Kutlama oldu herkes yatağına gitti. Eşim ne ailesi varken ne onlar odasına gidince beni tebrik dahi etmedi. Doğum günümü kutlamadı. Hediye almış onu verdi. Zaten ailesinin yanında bana mesafeli sanki eşi değil gibiyim. Ben kendi evimize dönerken moralim bozuktu anladı, ertesi gün ben işteyken hazırlık yapmış ,yani iş işten geçince..
İkimiz de 25 yaşındayız. Ailesi sağlık olarak gayet iyiler. Bizim birlikte vakit geçirmemiz zamanda sürekli yollarda olmak istemiyorum. Sırt çantasına eşya koy göçebe gibi yollara düş..
Lütfen eşiniz aile olduğunuzun bilincine varmadan çocuk yapmayın,
Yoksa el kadar bebeyle otobüs köşelerinde cümbür cemaat sefil olursunuz
Guldurdunuz beni ya :) gobek bagina bi bakin bakalim duruyor muDüğün olduğunda ev tutulmamıştı, tayin durumlarından dolayı. Düğünden 1 hafta sonra evimize geçtik. O 1 haftalık süreçte ailesinde kaldık. Düğün gecesi otelde kaldık. düğünün sabahı kahvaltı ettik öğlen saat 12 gibi eşimin ailesine gittik. Koşurmak lazım çünkü ailesi kaçar falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?