Ailesine bağımlı eş..

Bu aralar pazar nöbetleri var o yüzden gitmiyoruz. Gidemiyoruz :)
Canım belki bana fesat diyebilirsin ama bence eşin senin gitmek istemediğinin gayet farkına vardı ve üst üste haftasonu nöbeti tutuyor ki bir daha ki sefere sana uzun zamandır bizimkilere gitmedik özlemişler deyip haklı çıkabilsin. Uzun bir aradan sonra gitmek isteyince bir bahanen olmayacağını düşünüyor ki bahane bulursan muhtemelen seni geçimsiz ilan edecek. Bahane bulma net ol

Çok akıllıca. Bence de olabilir.

hakikaten ya.
snmana888 eşin istediği zaman nöbetleri ayarlayıp gidiyor diyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
kocan çok kurnaz. sakın düşme bu tuzağa. o giderse gitsin, sen gitme.

Nöbet listesini gördüm is yerinde yazıp göndermişlerdi . onun isteği dışında

hakikaten ya.
snmana888 eşin istediği zaman nöbetleri ayarlayıp gidiyor diyordun değil mi yanlış hatırlamıyorsam?
kocan çok kurnaz. sakın düşme bu tuzağa. o giderse gitsin, sen gitme.
Bu zamana kadar ayarliyodu . kolay şekilde değişim yapıyodu. son zamanlarda bu rahat degisikliklere başhekim müdahale etmiş o yüzden pazarları nöbet yazmışlar. ama tabi yine de bilemiyorum dediğiniz gibi olabilir mi

Çatlama noktasına geldim artık zaten

Çok dedim hastayım evde dinlenmek istiyorum diye. Fakat orda dinlenirsin annem bakar iyi olursun deyip götürmüştü geçen kış vakti

sen kocanı daha iyi tanırsın. sence yapar mı?

Çok dedim hastayım evde dinlenmek istiyorum diye. Fakat orda dinlenirsin annem bakar iyi olursun deyip götürmüştü geçen kış vakti
bundan sonra ne olursa olsun gitme. sebebin de belli, gitmek istemiyorsun hepsi bu.
seni saçından sürüye sürüye götürecek değil ya.

Sanki beni anlatmissin. Tek fark biz arabamizla gidiyoruz. Benim de ailem o sehirde olmasina ragmen artik gidesim gelmiyordu. Butun haftayi yorgun geciriyordum. simdi hamileyim 1 bucuk aydir bulantilardan zaten gidemiyoruz. kayinvalide bizde. onun bizde olmasindan memnunum bi de yegeni cikti. uni okuyor bizde kaliyor. o rahat ders calissin diye butun evin dogalgazini acacakmis. evimiz cati dubleksi oldugu icin salondan ust kata cikiyor merdiven. daha once bu konuyu konustuk yegenim bizde kalabilir mi dedi ben de dogalgaz sartini kostum kabul etti. ona ragmen butun evi yakacakmis. sinirimden kudurdum. ben cok tutumlu bir insanim bunlar da cok rahat.
Bacim ben sirf bu yuzden cocuk yapmayi daha cok istedim. kendi cocuguyla ilgilenmekten saga sola ayiracak zamani kalmasin diye. yegenlerini sevip deger verebilir ama evlenince oncelik es olur. beni ezer gecer onlar icin biliyorum. cocuk dusunun bence.

Doğalgaz şartınız neydi ki?

Olgunlasmamis , kendini hala babasının küçük oğlu zanneden biriyle çocuk düşünmek istemiyorum. önce koca olsun o görevi başarsın .

Doğalgaz şartınız neydi ki?
Bizim evin yapisi degisik biraz. alt kat 1+1 yatakodasi mutfak banyo ve salon var. mutfagimiz cok genis. kis gelince salonun kapisini kapatiyoruz ust kata salondan cikildigi icin evin geri kalaniyla irtibati kesmis oluyoruz. mutfagi banyoyu ve bizim odanin petegini acip mutfagi gunluk oturma gibi kullaniyoruz. eger yegeni bizimle kalirsa ust katta yatacak ve evin geri kalanini yakmamiz gerekecek dedim. 180 metrekare evi isitmak buyuk masraf. Dogalgaz parasinin yarisini verirlerse kalsin dedim. o da sadece kizin kaldigi odayi yakacagiz sen merak etme dedi. Salon kapisini kapatip yine mutfakta otururuz dedi. Tamam benim kafamdaki tek soru buydu o zaman sorun yok dedim. simdi tutturdu salonda ders calisacak salonu da yakacaz merdivenden yukari isi gidiyor yukariyi da yakacagiz diye. sonucta bu kizin ailesi masraftan kacmak icin bu kizi yurda vermediler dayisiyla kaliyor. o ekonomisini dusunuyorsa ben niye dusunmeyeyim ki? biraz karisik oldu kusura bakma

Olgunlasmamis , kendini hala babasının küçük oğlu zanneden biriyle çocuk düşünmek istemiyorum. önce koca olsun o görevi başarsın .
Bir yandan haklisin ama erkeklerin olgunlasmasi biraz zor. baba olunca daha cok olgunlasacak ve sorumluluklarinin farkina varacaktir en azindan ben oyle umit ediyorum kendi adima. cocuga ne zaman hazir hissederseniz o zaman yapin eskiden herkese cocuk yapin yapin diye israr ederdim simdi oyle bulantilar yasadim ki mesafeliyim artik isterseniz hic yapmayin (millet dogduktan sonra 2.istemem diyor ben daha dogmadan)

Allah kucağına hayırlısı ile almayi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…