• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesine bağımlı eş..

Bizim evin yapisi degisik biraz. alt kat 1+1 yatakodasi mutfak banyo ve salon var. mutfagimiz cok genis. kis gelince salonun kapisini kapatiyoruz ust kata salondan cikildigi icin evin geri kalaniyla irtibati kesmis oluyoruz. mutfagi banyoyu ve bizim odanin petegini acip mutfagi gunluk oturma gibi kullaniyoruz. eger yegeni bizimle kalirsa ust katta yatacak ve evin geri kalanini yakmamiz gerekecek dedim. 180 metrekare evi isitmak buyuk masraf. Dogalgaz parasinin yarisini verirlerse kalsin dedim. o da sadece kizin kaldigi odayi yakacagiz sen merak etme dedi. Salon kapisini kapatip yine mutfakta otururuz dedi. Tamam benim kafamdaki tek soru buydu o zaman sorun yok dedim. simdi tutturdu salonda ders calisacak salonu da yakacaz merdivenden yukari isi gidiyor yukariyi da yakacagiz diye. sonucta bu kizin ailesi masraftan kacmak icin bu kizi yurda vermediler dayisiyla kaliyor. o ekonomisini dusunuyorsa ben niye dusunmeyeyim ki? biraz karisik oldu kusura bakma :KK70:
Hmm anladım. Ama siz zaten büyük fedakarlık yapmışsınız. Evinizi açmışsınız. Bence yeniden konuşun versin üstüne düşen miktarı. Sonuçta sizin evinizin de kuralları var. Çok uzun misafirlik sıkıntı ya.

Hmm anladım. Ama siz zaten büyük fedakarlık yapmışsınız. Evinizi açmışsınız. Bence yeniden konuşun versin üstüne düşen miktarı. Sonuçta sizin evinizin de kuralları var. Çok uzun misafirlik sıkıntı ya.
Bir de o kizin kardesi var erkek liseye gidiyor. o da uniye giderken gelsin bizde kalsin dedi bikac kez sesimi cikarmadim. bidaha derse artik cingar cikarcam. aski memnu mu ceviriyoruz evde elalemin erkeginin isi ne benim mahremimde. onun yegeni olabilir ama bana yabanci.

O değilde her hafta git gel otobüs parası, evlerine ufak tefek şeyler ki sonuçta eli boşda gitmez bu zihniyette ki adam ciddi bir bütçe ayırıyor olmalısınız. Hem maddi hem manevi çok yıpratıyordur.

O değilde her hafta git gel otobüs parası, evlerine ufak tefek şeyler ki sonuçta eli boşda gitmez bu zihniyette ki adam ciddi bir bütçe ayırıyor olmalısınız. Hem maddi hem manevi çok yıpratıyordur.
Evet maddi manevi kayıp. Fakat eşim maddi kayıp olarak görmüyor bu durumu

Bir de o kizin kardesi var erkek liseye gidiyor. o da uniye giderken gelsin bizde kalsin dedi bikac kez sesimi cikarmadim. bidaha derse artik cingar cikarcam. aski memnu mu ceviriyoruz evde elalemin erkeginin isi ne benim mahremimde. onun yegeni olabilir ama bana yabanci.
Abartmış o da. Öğrenci sorumluluğu almak büyük iş.

eşin yine nöbette miydi? geleceğinizle ilgili konuşabildiniz mi?

Sen de "ben hafta sonlarımı yollarda heba edemem.Şu ana kadar sesimi çıkarmadım ama senin isteklerin bitmiyor. Her hafta gitmek istiyosun. Madem oyle sen tek git" de. Bu nedir ya! Şu ana kuzusu erkeklerden fenalık geldi. Nasıl yetiştiriyor analar bu oglan cocuklarını!!!!

hayret. yatıya mı kaldılar?
Bana sormadan kendi davet etmiş. Olsun . Yolu onlar çekecek diye sorun yapmadım. Cumartesi akşam geldiler 1 gece kalıp pazar akşamüstü döndüler. Yorulmuşlardı ailecek... Yol tabi kolay değil...

Sen de "ben hafta sonlarımı yollarda heba edemem.Şu ana kadar sesimi çıkarmadım ama senin isteklerin bitmiyor. Her hafta gitmek istiyosun. Madem oyle sen tek git" de. Bu nedir ya! Şu ana kuzusu erkeklerden fenalık geldi. Nasıl yetiştiriyor analar bu oglan cocuklarını!!!!
Bu aralar haftasonu nöbetleri yazıyolar. Dün yazmamışlardı. Kendi bu sefer ailesini bize davet etti.

Bana sormadan kendi davet etmiş. Olsun . Yolu onlar çekecek diye sorun yapmadım. Cumartesi akşam geldiler 1 gece kalıp pazar akşamüstü döndüler. Yorulmuşlardı ailecek... Yol tabi kolay değil...
Annesi hazır gelmişken, sütünden stoklasaydınız seninki gece aglamasın meme isterim diye

• Beğen
Reactions: anu
Annesi hazır gelmişken, sütünden stoklasaydınız seninki gece aglamasın meme isterim diye
Ailesi bi yere gitme planı yapıyolar, bizi bekleyin biz memlekete gelince birlikte gideriz diyo. Ya bırak onlar kendi gitsin sonra biz birlikte karı koca gideriz. Ama yok ailesiz olmaz

olmamalıydı. belki senin planın vardı. bence izin vermemeliydin. o evin hanımısın. hizmet eden sensin.
çok taviz veriyorsun hala.

Ailesi bi yere gitme planı yapıyolar, bizi bekleyin biz memlekete gelince birlikte gideriz diyo. Ya bırak onlar kendi gitsin sonra biz birlikte karı koca gideriz. Ama yok ailesiz olmaz
seni kabullenene kadar hiçbir teklifini kabul etme.

Back