Evet evime hasret kalıyorum. Genç çiftler gezer eğlenir. Bizim öyle bi lüksümüz yok malesefen başından beri konunuzu okudum durumunuz gerçekten çok zor 11 ay nasıl katlandınız ve çalışıyor yoruluyorsunuz tabiki dinlenmek sizinde hakkınız insanlar hadi bu hafta sonu bir değişiklik yapalım şuraya gidelim der siz bir değişiklik yapalım evimde durayım diyorsunuz eşiniz inşallah düzelir
Bilmiyorum valla. Kavga eden hep kötü görülüyor bu dünyada. Ne için kavga ettiğinin bir önemi yok. Benim eşim titizdir. Bende çalışıyorum. Dedğim gibi bebeğim var. Yardım etmez. Eline alır telefon oynar. Ama her işi tam ister. Yemek olsun , ev temiz olsun, çocuğa bakılsın, para yönünden rahat yaşansın , pazar günü sabahtan annesi gile gidilsin.Benim gibi olmak bir dereceye kadar iyi. Bence ben sabretmem gerekenden çok daha fazla sabrettim. Benim sabrım da aşırıya kaçtı. Sadece eşime karşı surat asabildim (ailesine karşı hep güler yüz) . Keşke bende senin gibi kendimi ifade edebilen tepki verebilen biri olsaydım. Bazen kavga ile anlatmak gerekiyo demekki yoksa anlamıyolar
Geçmiş sayfalarda yazdım ine yazayım. Biz severek evlendik. Evlilik sonrası böyle oldu. Eğer eşim görücü usulu evlenmiş olsaydı kız hiçbir şekilde eşimi sevemezdi evliliğe alışamazdı gerçekten. Çekmek zorgerçekten ço üzüldüm durumunuza eşiniz ailesine inanılmaz bağlıymış birşeyler geç olmadan hatasını anlar inşallah sizin kadar anlayışlı bir insan bulmasıda bence imkansız
Bahaneler işe yaramıyor. Yatak döşek yatarken bile kaldırdı götürdü. Ailesi sen gel biz sana bakarız modunda. Temizlik yapcam haftasonu diyorum dinlemiyo. Yorgunluk falan hiçbir şey fayda vermiyor.Bence sen ailene gitmek istemiyorum deme. Bu hafta gidememşu işim var. Bu hafta gidememburam ağrıyo. Bu hafta gidemem stresliyim de. Belki kavgayı o çıkarır. Sende üste çıkarsın. Ama çooook rahat olmalısın. Onun tahriklerine gelmemelisin. Çünkü dediğim gibi. İlk kavga çıkaran hep suçlanıyor. Haksız çıkarmaya çalışır seni. Böyle yapabilirsen , belki daha az yıpranırsın.
evet severek evlendiğinizi okumuştum çok haklısınız kesinlikle sevemezdiGeçmiş sayfalarda yazdım ine yazayım. Biz severek evlendik. Evlilik sonrası böyle oldu. Eğer eşim görücü usulu evlenmiş olsaydı kız hiçbir şekilde eşimi sevemezdi evliliğe alışamazdı gerçekten. Çekmek zor
O zaman kuru inatlı ol. Bahaneler fayda edecek pozisyona getir. Kucakla götür beni madem de.Bahaneler işe yaramıyor. Yatak döşek yatarken bile kaldırdı götürdü. Ailesi sen gel biz sana bakarız modunda. Temizlik yapcam haftasonu diyorum dinlemiyo. Yorgunluk falan hiçbir şey fayda vermiyor.
AH AHHHH.....O zaman kuru inatlı ol. Bahaneler fayda edecek pozisyona getir. Kucakla götür beni madem de.kucaklayıp götürsün seni taa annesi gile kadar. Bu erkek milleti varya yaşayarak öğreniyor. Kesinlikle böyle böyle demekle anlamıyorlar. seninki de anlamayacak. kucaklasın götürsün seni o kadar istiyorsa.
neden bahane üreteceksin?Bahaneler işe yaramıyor. Yatak döşek yatarken bile kaldırdı götürdü. Ailesi sen gel biz sana bakarız modunda. Temizlik yapcam haftasonu diyorum dinlemiyo. Yorgunluk falan hiçbir şey fayda vermiyor.
Bahaneler işe yaramıyor. Yatak döşek yatarken bile kaldırdı götürdü. Ailesi sen gel biz sana bakarız modunda. Temizlik yapcam haftasonu diyorum dinlemiyo. Yorgunluk falan hiçbir şey fayda vermiyor.
Bu aralar pazar nöbetleri var o yüzden gitmiyoruz. Gidemiyoruz :)geçtiğimiz haftasonuda gittiniz mi?
ay bana fenalık geldi okurken
Haklısınneden bahane üreteceksin?
şu şu sebeplerden gitmek istemiyorum diyeceksin. anlamazsa kendi gitsin. sen de kendi hayatını yaşa.
çocuk konusunda iyi düşün. mutsuz/umutsuz bir evlilik/anne bağlamında hayatını karartma.
gençsin. sağlıklısın. işin var.
bu adama ve ailesine mecbur değilsin.
Sorun Büyük evet mücadele ediyorumEvlendikten sonra çalışan kadının boş vakitlerinde evinde eşiyle oturup o evinde evliliğinde tadını çıkaramamak büyük bir zulüm aile büyükleri ne kadarda bencil, egoist evlilik bu ,genelde hayatını sadece evladına adamış hobisi arkadaşı olmayan kv,kaynanaların işkenceleri gençlerin evliliklerinde mutsuz olmalarının sebebi , artık sen kendi tek başına mücadele vereceksin gerekirse bu konuda tartışacaksın aslada çekinme ,görmezdende gelme sorun büyük
Çekmek zorundaymisim gibi davraniyolar amaBunu cekmek zorunda degilsiniz biliyorsunuz degil mi?
Aileyi falan gectim soz hakkiniz yok.
Çekmek zorundaymisim gibi davraniyolar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?