Ailesine bağımlı eş..

Evlilik çocuk oyuncağı değil. Kolay değil hemen boşanmak. Bende hemen boşanma sözünü ortaya atmak istemiyorum. Evlilik boyunca hep geri planda kaldım. Şu saatten sonra içimde pek bi duygu kalmadı. Sadece göçebe, yollarda geçen hayat istemiyorum. Bakalım bu akşam eşim kendi bi iş için memlekete gidecek. Bana da emrivaki yaptı ama yorgun olduğumu istemediğimi söyledim tamam dedi. Umarım bu gidişat düzelir artık.

Ben anlamıyorum. Bazı erkekler anasının kucağından ayrılamazken neden evlenir? Hadi evlendin, neyine güvenip evleniyorsun? Gitme bence, seni boşayacak değil ya. Bu seferde kaynanan size gelirmiş

Ben anlamıyorum. Bazı erkekler anasının kucağından ayrılamazken neden evlenir? Hadi evlendin, neyine güvenip evleniyorsun? Gitme bence, seni boşayacak değil ya. Bu seferde kaynanan size gelirmiş
Küçük görümcem var onun okulu derken eşi istemiyor göndermek kayınvalidemi :) Evet inanın anlamıyorum ben üniversiteye gideceğim zaman ailemin yanından ayrıldım sonra atama çalışma derken evlilik.. O erkek olduğu halde bu şekilde. Geleceğe dair hayalinde bile ailesini de dahil ediyo bize

Ay valla normal bi evlilik var mı şu hayatta ya ben anlamıyorum diğerleri anlaşırken biz niye anlaşamıyoruz beyaz eşya gbi şans meselesi galiba.. bence de sen gitme eşinle bkere de tek gitsin zaten ipleri başta ele almadık böyle oluyo..

Biz de martta evlendik balayına yazın gideriz dedik neyse karar verdik gidicez görümcemde bizimle geliyodu eşim yüzünden.. tamam aile güzel hoş Allah eksikliğini göstermesin ama bazı şeyler de tek yapılır

Evet aman huzursuzluk olmasın, üzülmesin derken üzülen ben oldum

Biz de martta evlendik balayına yazın gideriz dedik neyse karar verdik gidicez görümcemde bizimle geliyodu eşim yüzünden.. tamam aile güzel hoş Allah eksikliğini göstermesin ama bazı şeyler de tek yapılır
Biz balayına gidemedik. Lafta gidemedik edemedik der ama program yaptığı yok. Memleket sevdalısı olacağı kadar basit bi kaplıcaya bile gitsek inan sıkıntı olmazdı benim için.. Gidecek olsak görümceler gelmez o kadar da değil. Balayına görümce fikri de garip

eşiniz aile zehirlenmesi yaşıyor belli ki.
hayır hepimizin ailesi var. kimse ağaç kovuğundan çıkmadı ki!
ama evlenince ayrı çekirdek ailemiz oluyor, yani önceliğimiz bizim eşimiz-çocuğumuz.
o her memleketine gitmek istedikçe atlayın uçağa ben de ailemi özledim deyip gidin. 900 km olsun uçak var sonuçta. hatta yıllık izin de eklersiniz gittikçe 1-2 gün.
anlamıyorum ki insan karısıyla,kocasıyla vakit geçirmek istemez mi pes

Valla ben istemiyorum dedim tavrımı da koydum gitmedik onlarla ama görümcem tabi hemen işte bende eşimin amcasıyla hanımıyla gitmiştim falan dedi valla nolursa olsun olmaz öyle şey..

Yine sizin arada mesafe var tatlım biz aynı sitedeyiz camlarımız birbirine bakıyo eşim bi gün gitmesem ortalığı ayağa kaldırıyo bende evimi özlüyorum evimde vakit geçirmek istiyorum evimde yemek istiyorum ama olmuyo malesef

O kadar zor bi durumki.. İnsan hem ya benle niye vakit geçirmiyo derdinde oluyo hemde vücut kaldırmıyo artık yolculuk halinde olmayı.. Aynen uçak imkanı var izinlerim de var.

Aynen bende öyle valla bizde hiç vakit geçirmiyoruz ki bi şey yapsak byere gtsek hemen görümcemleri arıyo lan bi başbaşa kalalım yok.. bi de severek evlendik aman herşey boşmuş

Yakın olsak sizden farklı olmazdı herhalde halim.. Madem aile olmayı başaramayacaktı evlenmeyecekti...

Aynen bende öyle valla bizde hiç vakit geçirmiyoruz ki bi şey yapsak byere gtsek hemen görümcemleri arıyo lan bi başbaşa kalalım yok.. bi de severek evlendik aman herşey boşmuş
Görücü usulü evlenseydi eşim, evlendiği kişi eşime ısınamazdı. Görücü usulu evlenip birbiine aşık olan insanlar var. Biz severek evlendik ama dediğiniz gibi boşmuş...

Görücü usulü evlenseydi eşim, evlendiği kişi eşime ısınamazdı. Görücü usulu evlenip birbiine aşık olan insanlar var. Biz severek evlendik ama dediğiniz gibi boşmuş...

Evet.. ama nasıl bi düşünce yapısı var bunlarda anlam veremiyorum.. zaten akşama kadar evdeyim ya da annesinde.. eve geliyo yemek çay derken elinde telefon.. bi sor ya evde bi insan evladı daha var naptı ne etti akşama kadar.. millet saat sayıyo eve gelmek için ben camlarda bekliyorum ama kıymet bilen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…