Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik boyunca böyleydi. Sıkıldı belki bilmiyorum.. Anlam vermek zor gerçekten. Kafam allak bullak.en sinir olduğum tipler.
hadi heveslendin, haber vermek için kısa bir görüşme fotoğraf neyse de sürekli olunca can sıkar.
adam senden mi sıkıldı nedir yani?
Evlilik boyunca böyleydi. Sıkıldı belki bilmiyorum.. Anlam vermek zor gerçekten. Kafam allak bullak.en sinir olduğum tipler.
hadi heveslendin, haber vermek için kısa bir görüşme fotoğraf neyse de sürekli olunca can sıkar.
adam senden mi sıkıldı nedir yani?
Zaman zaman emrivaki, zaman zaman biraz zorla gittik. Son zamanlarda zorlamıyor gibi ama ine alttan alttan söylüyor. Çarşamba akşamı kendi gitti giderken teklif etti yok dedim kendi gitti önemli işi vardı bu akşam gelecek geriBen kendi annemin,akrabalarimin evinde bile rahat edemiyorum uyuyamiyorum,yatamiyorum.
Yani sizde gitmeyin.
Rahat edemiyorum diyin.
Dinlenmem gerekiyo diyin
Zorla götürcek degil ya.
Aynı aylardır sizin gibi düşünüorum. Kendimi değersiz hissediyorum. Sevgi sözcüklerine inanmıyorum. Ağzı seviyorum diyor ama hareketleri acaip. Çok düşündürücü..snmana888 deminden beri düşünüyorum. eşim her an ailesiyle görüşse, aklı hep onlarda olsa, her fırsatta onların yanına gitse gururum kırılır, sevilmediğimi istenmediğimi düşünürüm. hareketleriyle sevmiyor gibi davranan adamın ağzından çıkan sevgi sözlerini hiç inandırıcı bulmazdım.
11 ay sabrettin. sence de açık ve net olarak her şeyi konuşup sonuca bağlamak gerekmiyor mu?Aynı aylardır sizin gibi düşünüorum. Kendimi değersiz hissediyorum. Sevgi sözcüklerine inanmıyorum. Ağzı seviyorum diyor ama hareketleri acaip. Çok düşündürücü..
Mümkün değil durduramaz. O zaman da torun görme istekleri olur zaten. Ben açık ve net şekilde konuştum, bana hak verdiğini dikkat edeceğini söyledi ama yine devam ...11 ay sabrettin. sence de açık ve net olarak her şeyi konuşup sonuca bağlamak gerekmiyor mu?
eşini üç çocuğu olsa bile durduramazsın gibi.
seni ciddiye almasını sağlamalısın. yoksa 11 sene de sürer bu.Mümkün değil durduramaz. O zaman da torun görme istekleri olur zaten. Ben açık ve net şekilde konuştum, bana hak verdiğini dikkat edeceğini söyledi ama yine devam ...
Aynen hem hamilelik dönemi, hem bebeklik dönemi yollarda geçer. Bende düşünmüyorum aile olmayı başaramadı sonuçta.
Gitmediği zamanlarda bile aklı ailesinde.. Geçen benim memleketime gittik. Dönüşte yol üzeri bi yerde gezelim dedik sürekli bi babasıyla bi annesiye konuşuyo, fotoğraf atıyo, anın tadını çıkarmıyo yani.. Evet heba etti herşeyi.. Koca bir pişmanlık benim için..
Ben bayan olduğum halde ailem o kadar aramaz. Üniversitede başka şehirde okurken bile çok aramazlardı. Ama onun ailesi epey sıkı fıkı.. Eve bişey alalım hemen foto çek kardeşime gönder annemler görsün der. Diyorum ya gitmediğimizde bile akıl hep ailesinde. Benim de ne bi yere gidince, ne eve bişey alınca hevesim kalmıyor hiçbir şeye.. Sorun yok ailevi olarak.. Anne babası genç sağlıklılarYok artık! O kadar diyosun.. Allah sabır versin sana ama çok gereksiz değil mi? Ailecek bi sorunları mı var acaba neden 5 yaşında çocuk gibi davranıyor?
Evet haklısın. İstekleri hiç bitmedi sabredeyim düzelir dedim amaseni ciddiye almasını sağlamalısın. yoksa 11 sene de sürer bu.
Ben bayan olduğum halde ailem o kadar aramaz. Üniversitede başka şehirde okurken bile çok aramazlardı. Ama onun ailesi epey sıkı fıkı.. Eve bişey alalım hemen foto çek kardeşime gönder annemler görsün der. Diyorum ya gitmediğimizde bile akıl hep ailesinde. Benim de ne bi yere gidince, ne eve bişey alınca hevesim kalmıyor hiçbir şeye.. Sorun yok ailevi olarak.. Anne babası genç sağlıklılar
Bilmiyorum anlar mı.. Bayram dönüşü memleketinden geldik yemek yedik çay içiyoruz, kardeşine akvaryumdaki balık fotosunu çekiyor gönderiyor, bende aldım çayımı mutfaktan salona geçtim tek başıma. Sonra arkamdan geldi o da.. Onun gibi olabilir miyim onu da bilmiyorum çünkü anlamsız davranışlar.Anlıyorum seni heves falan kalmaz tabi.. Seninle paylaşmayınca sevinci ne anladın o işten. Sen de onun gibi davransan mesela anlar mı acaba?
Önceki sayfalarda yazdım yine yazayım.Bayramdan önce pazartesi- salı-çarşamba-perşembe yani 4 gün ard arda nöbetçiydi. Cuma geldi eve. Yorgundu epey. O gün dinlendi. Cumartesi günü babasıyla telefon görüşmesi yaptı. Telefonda babasına aslında dün veya bugün memlekete gelecektik ama çok yorgundum gelemedik dedi. Ben 4 gün evimde yoktum eşimle vakit geçirmedik eşimle program yapayım demek yerine kendi kafasında memleketine gitmeyi planlıyomuş meğer.Anlıyorum seni heves falan kalmaz tabi.. Seninle paylaşmayınca sevinci ne anladın o işten. Sen de onun gibi davransan mesela anlar mı acaba?
onsuz takılsan nasıl olur?Bilmiyorum anlar mı.. Bayram dönüşü memleketinden geldik yemek yedik çay içiyoruz, kardeşine akvaryumdaki balık fotosunu çekiyor gönderiyor, bende aldım çayımı mutfaktan salona geçtim tek başıma. Sonra arkamdan geldi o da.. Onun gibi olabilir miyim onu da bilmiyorum çünkü anlamsız davranışlar.
Tamam bunları yapayım bakalım nasıl olacakonsuz takılsan nasıl olur?
işten eve geç dönsen, eve geldiğinde selam bile vermeden kendi başına yemeğini ye, çayını iç, tv izle, telefonla oyna. bir şeyler sorar ya da söylerse kısa ve geçiştirecek cevaplar ver. mesela "hı, öyle mi, yok bir şey" gibi.
eşine bir süre o yokmuş gibi davran. neden geç kaldığını sorarsa işim vardı, gezdim, eğlendim gibi cevaplar ver, detay verme. derdini anlamaya çalışırsa mutluyum falan de. ona sensizliği tattır yani. ama kararlı ol, en az 10-15 gün sürdür ki kafasına dank eder belki. onun planlarını sorma, bir şey anlatmaya kalkarsa o anda işin çıksın, oda değiştir, meşgul ol yani.
hani o sürekli sensizmiş gibi yaşıyor kararlar alıyor ya ona aynılarını yaşat.
ailesine gidiyormuş geliyormuş umursama. hoşgeldin ve hoşçakal bile deme.
bakalım ne yapacak?
hemen yelkenleri suya indirme ama :)
suanda esınız yok mu gıttı mı memleketeTamam bunları yapayım bakalım nasıl olacak
Çarşamba akşam gitti bu akşam geri gelcek. Bi iş için gittisuanda esınız yok mu gıttı mı memlekete