- 20 Ocak 2010
- 45.887
- 162.867
- 798
- 43
İşte tamam hata burda kimseye güvenip kimseyle nişanlanmayacaktınçalışıyo çalışmıyo değil sadece çalıştığını yemiş hep birikim yapmamış. ailesinede tabi güvendim biz arkasındayız dediler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte tamam hata burda kimseye güvenip kimseyle nişanlanmayacaktınçalışıyo çalışmıyo değil sadece çalıştığını yemiş hep birikim yapmamış. ailesinede tabi güvendim biz arkasındayız dediler.
Nişanlınız böyle birşey dediğinde ailemle konuş diyerek çıkın işin içinden
Nasıl bir rahatlık onlardaki de anlamadım
Geç bile kalmışsın. Ayaklarının üzerinde duramayan, evlenmeden boşanmayı düşünen, sözünde durmayan pasif bir adamla çokkkkkk zaman kaybetme!!!!
Ya canim bilemiyorum ki bunlar da cins cins. Kendi deneyimlerimden yorumladigimda birkac alternatif var. 1.Seni sevmislerdir ama evlilik konusunda, uyumunuz konusunda kararsizlardir tanimak icin parayi bahane edip ertelerler.amaçları ne peki bende yıldırmayamı çalışıyolar acaba diyorum ama çokda sevdiklerini söylüyolar bütün sülalesi bayılıyo nerden buldunuz böyle kızı diyolar yanımda sürekli. kızım kızım diyolar. acaba ayrılığa ben karar vereyim diyemi
Ya canim bilemiyorum ki bunlar da cins cins. Kendi deneyimlerimden yorumladigimda birkac alternatif var. 1.Seni sevmislerdir ama evlilik konusunda, uyumunuz konusunda kararsizlardir tanimak icin parayi bahane edip ertelerler.
2.Seni sevmislerdir evlenmenizi istiyorlardir ama paralarina kiyamadiklari icin erteler dururlar.
3.Gercekten borc sevmiyorlardir para biriktirmek istiyorlardir. 4.Hic masraf yapmak istemiyorlardir ama ogullarinin mutluluguna mani oluyor gibi gorunmemek icin inceldigi yerden kopana kadar evliligi otelemek istiyorlardir bu sebepten 40 yasindaki oglunun bile evlenmesine musaade etmeyen kv gordum ben. Bence biraz daha olc tart bakalim dertleri ne. Kesin bir sey deme ama erteleyelim ertelemeyelim diye. Durumdan memnuniyetsizligini ifade et ama.
başta diyoduki ailesine borç yapın o zaman. malı mülkü satın ki var yerleri. yanımda bile bağırdı ailesine. bana dediki eğer yapmazlarsa rest çekicem nikah kıyıp uzaklaşıcaz daha da görüşmücem mecburlar diyodu. şimdi onların tarafına geçti
1 buçuk sene az değil bence. Yaşlar kac bu arada? En doğru karari sen vericeksin. Icine sinmeyen durumlari nisanlini karsina al bir bir konus. Evlenecek olan biziz kendi gucumuz yettigince kimseye boyun egmeden evlenebilceginizi anlat. Evlenmek icin illa maddi acidan fazla acilmaya gerek yok. Aile lafi dinleyen bir erkekle evlilik cidden zor ve bu formdada bir sürü ornegi var.
İşte tamam hata burda kimseye güvenip kimseyle nişanlanmayacaktın
Yine ertelemek isterse,senle değil annen ve babanla muhatap olsun...nisanlinizi çok kararsız ve dengesiz buldum,boyle bir adamla omur geçermi bilmem,çok cabuk anne ve babasının gazına geliyor,çok itici........
yaa kusura bakmayın ama şu -giller ne demek oluyor yaa?
Hımm,iyi düşün canım,ben ayrıl diyemem......mantığınla düşün öyle karar ver ,sonuçta "kendi seçtiğin hayati yaşayacaksın"......
Ama konuşma ve yazmada hiç hoş durmuyor canım benim.Türkçemize sahip çıkalım ve gelecek nesillere dilimizi doğru aktaralım değil mi?bizde öyle deniyo ondan yazdım
Ama konuşma ve yazmada hiç hoş durmuyor canım benim.Türkçemize sahip çıkalım ve gelecek nesillere dilimizi doğru aktaralım değil mi?
Görücü usulü mü tanıştınız? Öyleyse salla gitsin.
Yok sevdik yola çıktık diyorsan biraz daha konuşmayı ve kendi tatafına çekmeyi dene, belki nişanlılık falan kaldıramamıştır.