• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi yüzünden nişan atmayı düşünüyorum yardım lütfen

Geç bile kalmışsın. Ayaklarının üzerinde duramayan, evlenmeden boşanmayı düşünen, sözünde durmayan pasif bir adamla çokkkkkk zaman kaybetme!!!!

aynen evlenmeden boşanmayı düşünüyo ailesinede sadece bağırıyo sözünü geçirdiğini sanıyo ama yine onların dediğini yapıyoruz. 1.5 sene kaybettim. şimdi nişanlımlamı konuşsam ailemlemi konuşsam bunlar beni yine oyalayacak çünkü. nişanlım tamam diyo. ama nikah tarihini bile almadı 2 ay var evlenmemize. tamam dicek yine ailesi tamam deyip sonra yine yollıcaklar ikna etmesi için

amaçları ne peki bende yıldırmayamı çalışıyolar acaba diyorum ama çokda sevdiklerini söylüyolar bütün sülalesi bayılıyo nerden buldunuz böyle kızı diyolar yanımda sürekli. kızım kızım diyolar. acaba ayrılığa ben karar vereyim diyemi
Ya canim bilemiyorum ki bunlar da cins cins. Kendi deneyimlerimden yorumladigimda birkac alternatif var. 1.Seni sevmislerdir ama evlilik konusunda, uyumunuz konusunda kararsizlardir tanimak icin parayi bahane edip ertelerler.
2.Seni sevmislerdir evlenmenizi istiyorlardir ama paralarina kiyamadiklari icin erteler dururlar.
3.Gercekten borc sevmiyorlardir para biriktirmek istiyorlardir.
4.Hic masraf yapmak istemiyorlardir ama ogullarinin mutluluguna mani oluyor gibi gorunmemek icin inceldigi yerden kopana kadar evliligi otelemek istiyorlardir bu sebepten 40 yasindaki oglunun bile evlenmesine musaade etmeyen kv gordum ben. Bence biraz daha olc tart bakalim dertleri ne. Kesin bir sey deme ama erteleyelim ertelemeyelim diye. Durumdan memnuniyetsizligini ifade et ama.

Ya canim bilemiyorum ki bunlar da cins cins. Kendi deneyimlerimden yorumladigimda birkac alternatif var. 1.Seni sevmislerdir ama evlilik konusunda, uyumunuz konusunda kararsizlardir tanimak icin parayi bahane edip ertelerler.
2.Seni sevmislerdir evlenmenizi istiyorlardir ama paralarina kiyamadiklari icin erteler dururlar.
3.Gercekten borc sevmiyorlardir para biriktirmek istiyorlardir. 4.Hic masraf yapmak istemiyorlardir ama ogullarinin mutluluguna mani oluyor gibi gorunmemek icin inceldigi yerden kopana kadar evliligi otelemek istiyorlardir bu sebepten 40 yasindaki oglunun bile evlenmesine musaade etmeyen kv gordum ben. Bence biraz daha olc tart bakalim dertleri ne. Kesin bir sey deme ama erteleyelim ertelemeyelim diye. Durumdan memnuniyetsizligini ifade et ama.

çok doğru şeyler yazmışsınız. alacakları gelirse rahat rahat yapcaklarmış. borçda almaya niyetleri yok. biz yapalım deyincede yapcağımız salonu ucuz buluyolar biz orayamı layığız diyolar.sanki biz erkek tarafıyız :-)

başta diyoduki ailesine borç yapın o zaman. malı mülkü satın ki var yerleri. yanımda bile bağırdı ailesine. bana dediki eğer yapmazlarsa rest çekicem nikah kıyıp uzaklaşıcaz daha da görüşmücem mecburlar diyodu. şimdi onların tarafına geçti

1 buçuk sene az değil bence. Yaşlar kac bu arada? En doğru karari sen vericeksin. Icine sinmeyen durumlari nisanlini karsina al bir bir konus. Evlenecek olan biziz kendi gucumuz yettigince kimseye boyun egmeden evlenebilceginizi anlat. Evlenmek icin illa maddi acidan fazla acilmaya gerek yok. Aile lafi dinleyen bir erkekle evlilik cidden zor ve bu formdada bir sürü ornegi var.

1 buçuk sene az değil bence. Yaşlar kac bu arada? En doğru karari sen vericeksin. Icine sinmeyen durumlari nisanlini karsina al bir bir konus. Evlenecek olan biziz kendi gucumuz yettigince kimseye boyun egmeden evlenebilceginizi anlat. Evlenmek icin illa maddi acidan fazla acilmaya gerek yok. Aile lafi dinleyen bir erkekle evlilik cidden zor ve bu formdada bir sürü ornegi var.

yaşlar ben 27, 0 32. anlatıyorum hiçbişe istemiyorum yeterki kavuşalım diyorum. kabul ediyo sonra yine erteleyelim diyo ailesinin laflarını söylüyo. 1.5 senede ilk defa ailesinin lafıyla hareket ettiğini gördüm. galiba yine şanslıyım evlendikten sonra görmem daha sıkıntıydı

Yine ertelemek isterse,senle değil annen ve babanla muhatap olsun...nisanlinizi çok kararsız ve dengesiz buldum,boyle bir adamla omur geçermi bilmem,çok cabuk anne ve babasının gazına geliyor,çok itici........

Yine ertelemek isterse,senle değil annen ve babanla muhatap olsun...nisanlinizi çok kararsız ve dengesiz buldum,boyle bir adamla omur geçermi bilmem,çok cabuk anne ve babasının gazına geliyor,çok itici........

doğru diyosunuz. sadece anne babasının değil benimde gazıma geliyo.herkesin gazına geliyo. benle konuşuyo gidip eve bağırıyo. onlarla konuşup gelip bana bağırıyo

Hımm,iyi düşün canım,ben ayrıl diyemem......mantığınla düşün öyle karar ver ,sonuçta "kendi seçtiğin hayati yaşayacaksın"......

Görücü usulü mü tanıştınız? Öyleyse salla gitsin.
Yok sevdik yola çıktık diyorsan biraz daha konuşmayı ve kendi tatafına çekmeyi dene, belki nişanlılık falan kaldıramamıştır.

Görücü usulü mü tanıştınız? Öyleyse salla gitsin.
Yok sevdik yola çıktık diyorsan biraz daha konuşmayı ve kendi tatafına çekmeyi dene, belki nişanlılık falan kaldıramamıştır.

severek oldu. hatta ailesine ezdirmiyo diye sevdim bu kadar. şimdi işler tersine döndü. borç harç korkuyo

Yaşlarınız küçük değil ve zorla güzellik olmaz. Yol yakın dön sen. Net blr şekilde konuş başkada birşey demiyorum de.

Back