ailesi yüzünden boşanıyoruz

lina1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
9
0
6
İstanbul
1,5 yıllık evliyiz. eşim istanbul'da calısırken tanıstık. ailesi farklı bi şehirde. ailesi eşime evlenmeden önce evlenmiyorsun bi türlü diye çok baskı yapmıs. beni onlarla tanıstırdıgındaysa babası ilk basta sevindi, annesi de memleketlerinden değilim diye surat surat üstüne. nişan olacağı zaman yüzükleri eşim alacaktı. bu yuzden bile kv eşimle kavga etti. bohça yapılacaktı, biz ailelerindeki herkese bohçalar hazırladık, süsledik püsledik kurdelaladık. eşim ve ailesiyse alınanları poşet içinde getirmiş, bide alenen iki havlu bi hırkayı bohçaya sarmalayıp getirmişler. nişan zamanı ben takı olarak set istedim diye ''istanbul'lu kızlara güven olmaz, evlenip altınları alıp kaçacak'' lafı bile edilmiş. biraz cahil insanlar açıkcası.

evlendik, balayından sonra evimize giderken babasını da getirdk bi işi vardı sonrasında 2 gün de bizde kaldı. ama gelirken arabada yer yoktu zaten düğün ve balayı dönüşü. ben 8 saatlik yolu arabanın arkasında kucagımda eşyalarla geldim. biraz surat yaptım acıkcası daha 1 haftalık gelinim ne işi var. arkadasları da gidiyordu aynı yere onların arabasıyla gitmedi bizimle geldi eşimin ısrarıyla. kv mde yolluk falan yapmıştı. yol boyunca onlardan canım çekmedi yemedim kayınpederim onları bile söyledi neredeyse 1 sene sonra bize geldiklerinde resmen nefret kusmaya gelmişler. bize geldiklerinde de eşimle her konuşmamıza, eşime söylediğim her lafa karıştılar. devamlı ''aman oğluşum benim, aman sen alttan al o ne yaparsa, onun işi strestli'' diye öğütler verip durdular. ben çalışmıyorum, eşim memur. memleketlerinde benim çalışmadıgımı söyleyememişler. madem çalışmayan alacaktı ne lazımdı gitti ist'dan gelin aldınız, diyecekmiş herkes diye. benim için de kpssye hazırlanıyor demişler. benim oğlumu çok isteyenler oldu ama seni seçti ne yapalım artık dedi kv. altınlardan konu açtı, benim ailem az altın takmış, yok ben alyansımı kendim almamışım. annem ve babam ayrı benim. ailem için düzensizsiniz siz bile dediler. bin kere herkesin içinde 10 sene önce boşanan annemin babamın hesabını sordular, niye ayrıldılar diye bbamın yeni eşine bile sordular. babamın evine gittiler, çöplük gibi yerde oturuyor baban dedi kv. patavatsız yani.kayınpeder ise biraz daha samimi ve aklı basında görünüyordu fakat kvmin hiç bir lafına engel olmuyordu. ben kendimi savundugumda ''karsımda ötme'' dediler. eşim benim ailemi aramaz sormaz ben söylemedikçe. ama kendi ailesini 10 günde bir aramama rağmen ne ona ne ailesine yetiyor. hep daha fazlasını istiyorlar ben de artık hiç aramıyorum 1 aydır.. bana bagırıp çağırdı en son kp çünkü telefonda.

eşimin tayini cıktı baska şehre tasındık. hemen gelicez dediler. ev yerleştirmek için yardıma gelselerdi madem çok özledilerse. ne düğün zmanı ev yerleştirmeye geldiler, ne taşındıgımda yerleştirmek için yardım edelim mi die sordular. ben de eşime yine huzur kaçırmaya geleceklerse gelmesinler, kontrol etmeye geliyorlar işte dedim. 3 ay izne çıkacaktı eşim hava değişimiyle. 1 ay ailesinin yanında kalmayı teklif etti kabul etmedim. huzursuzum çünkü her hareketim kontrol altında zerre rahat edemiyorum. biraz ailene karşı arkamda dur diyorum. sen suçlusun diyor eşim. ailesi geldiinde bir ara tvde dizi izliyordum. amaan bir laf cıkardılar ben onlara surat asmışım tv ye dalmışım bilmemne kavga çıkarıp eşimi doldurdular.
eşimle bir akşam kavga etmiştik sabah işe giderken yolcu etmedim çünkü odamda ağlıyordum. kp ''ben ona gösteririm koca nası ugurlanırmıs'' demiş ve bana da söyledi bunu yüzüme.. kısacası en son karar aldık ve ben aileme karşı senin yannda olamam sen arayı bulacaksın, dedi eşim. ben çok yoruldum tek basıma. bu insanlara bir torun vermek bile istemiyrm. beni gönderdi evden, sen git ayrılalım diye. topladım 2 valiz. şimdi annemin evindeyim. ben giderken ağladı, seviyorum ama olmuyor diye. siz olsanız ne yapardınız kızlar?? ben ona aileni at demiorum, hatta söyledim de anne baba bulunmaz birdaha sadece biraz yanımda ol, bazı laflara engel ol bıktım die. hiçbişey yapmıyor. gerçekten eşin ailesi çok önemliymiş. bana bir akıl verin. sizin böyle kp ve kv niz olsa ne yapardnz? psikolojim bozuldu acaba bende mi bişey var diye düşünmeye başladım. güleryüzlü davranıyorum elimden geldiğince hizmetimi ediyorum.. sonuç yine yaranamamak..

Son düzenleme:
bırak diyecegiz bırakmayacaksın...

ama bırak...seni elinde 2 valizle kapının önüne koyan ve sadece aglayan adamdan ne baba olu ne koca...

uzun yazmaya mecalim yok...

ne yazsam bundan öte köy yok...bakma arkana...boşa gitsin...gençliğine degmez inan bana...

imza :17 yıllık evli...şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler şarkısında hüngür hüngür ağlayan ,fedakarlıkta dip yapmış biri...

Sevgi,ask,emek,kurulan hayaller vs... hepsi bir anda siliniyor kalbi katilasmis erkeklerin nazarinda ve siz yurek yanginiyla kaliyorsunuz....

belliki esiniz size bu evliligi yurutecek kadar deger vermemis...2 bavulla gondermek ne demek...yerinizde olsam ki benim evliligiminde elle tutulur yani yok fakat ben cikmazdayim 2 kucuk cocugum var ve maddi imkanim yok denecek kadar...hic ardima bakmadan onu gecmisin en dibine gomerdim...

kendinize eziyet etmeyin,ettirmeyin...Allah yardimciniz olsun...

ya bizimkilerde cehizi eski yırtık pasaklı hurca koymuşlar biz ise kurdelaladık süsledik o benimde başıma geldi:14: çok üzülmüştüm canım seviyor medem bekle sakın ileri adım atma sessiz ol bekle güçlü dur sana kestirip atmanı söleyemem sende seviyorsun galiba ayrıca arayı onun bulması gerek senin değil
baştan sona herşeyi buraya yazdığın gibi anlatan bi not yaz bence
sonunada şunu yaz ben kendimi biliyorum ve asla terbiyesizlik yapmadım şimdi kararını sen ver yaz
çünki barışıp eve geri dönünce kvdenin gene aynısını yapmayacağının garantisi yok net tavrını koy ama sakın arama ileri adım atma
hatta benim ailem benim arkamda mesajını ver

ya bizimkilerde cehizi eski yırtık pasaklı hurca koymuşlar biz ise kurdelaladık süsledik o benimde başıma geldi:14: çok üzülmüştüm canım seviyor medem bekle sakın ileri adım atma sessiz ol bekle güçlü dur sana kestirip atmanı söleyemem sende seviyorsun galiba ayrıca arayı onun bulması gerek senin değil
baştan sona herşeyi buraya yazdığın gibi anlatan bi not yaz bence
sonunada şunu yaz ben kendimi biliyorum ve asla terbiyesizlik yapmadım şimdi kararını sen ver yaz
çünki barışıp eve geri dönünce kvdenin gene aynısını yapmayacağının garantisi yok net tavrını koy ama sakın arama ileri adım atma
hatta benim ailem benim arkamda mesajını ver

emekler var ortada cok zoruma gidiyor kendini bilmez, büyüklüğünü bilmez insanlar yüzünden yıkılması. sessizim zaten ailemin arkamda oldugunu biliyor.. annem de babam da arkamda. daha babamın haberi yok ama bilse de bişey demez. annemse dua et ki çocugun yok diyor. ben ne yersem sen de onu yersin, kafanı dinle, burası her zaman senin evin, her kararına saygılıyım ama böyle gitmez bu insanlarla mutsuz olacagına boşan diyor. çok sinirleniyor çünkü..
eşim ne durumda bilmiyorum. öyle bi salağım ki gideceğimi bile bile sevdiği yemekleri yapıp, tatlısına varana kadar yapıp geldim.

emekler var ortada cok zoruma gidiyor kendini bilmez, büyüklüğünü bilmez insanlar yüzünden yıkılması. sessizim zaten ailemin arkamda oldugunu biliyor.. annem de babam da arkamda. daha babamın haberi yok ama bilse de bişey demez. annemse dua et ki çocugun yok diyor. ben ne yersem sen de onu yersin, kafanı dinle, burası her zaman senin evin, her kararına saygılıyım ama böyle gitmez bu insanlarla mutsuz olacagına boşan diyor. çok sinirleniyor çünkü..
eşim ne durumda bilmiyorum. öyle bi salağım ki gideceğimi bile bile sevdiği yemekleri yapıp, tatlısına varana kadar yapıp geldim.

hööhhh ...o ki satırı yazdıgıma da üzüldüm şimdi...

arkadaşım sevgi mevgi demeyin yaaa...kendinizi de sevmeyi öğrendiginiz gün sayacak ve sayılacaksınız !

nokta !

aynı şehirdemisiz ? utanmadan yemişdir belki ya sen de ne yaptın ya baba yesin pardon ama umarım o yemeklere bakıp kahr olmuştur hiç aramadımı kaç gün oldu? evden gideli

hööhhh ...o ki satırı yazdıgıma da üzüldüm şimdi...

arkadaşım sevgi mevgi demeyin yaaa...kendinizi de sevmeyi öğrendiginiz gün sayacak ve sayılacaksınız !

nokta !

sevgi falan değil aslında, koskoca 30unu geçmiş eşiyle ailesinin dengesini koruyamayan ve bu yuzden evliliğini bitirmek isteyen bi adamı sevmek istemiyorum. kendimi seviyorum, ama daha çok sevmek istiyorum. bazı insanlar gibi bencillik derecesinde. yufka yürekliyim işte. iyiki de çıkıp gelmişim ''git, boşanalım'' dediği an lafını ikiletmeden.

aynı şehirdemisiz ? utanmadan yemişdir belki ya sen de ne yaptın ya baba yesin pardon ama umarım o yemeklere bakıp kahr olmuştur hiç aramadımı kaç gün oldu? evden gideli

o güneydoguda ben istanbuldayım. biraz da o yuzden yaptım zaten, ama yine de aptallıktı ne gerek vardı..
aradı bikaç kez gittin mi iyi misin diye, hiçbişey yokmuş gibi konuştu bilmiyorum belki de hiç kavga etmeden konuşarak anlaştıgımızdan.. bi de uçak bileti almadı. saatlerce otobüs yolculugu yaptım dogudan buraya garip garip insanlarla. bi de utanmadan ''keşke sana uçak bileti alsaydım hata ettim'' dedi otogarda. düşündükçe sinir oldum bikaç tane mesaj yazdım gelirken, evini de aileni de al başına çal diye, ne bi kocam varmış ne evim varmış kendimi kandırmışım falan dedim.. şimdi de asla ben arayıp sormuyorum.

o güneydoguda ben istanbuldayım. biraz da o yuzden yaptım zaten, ama yine de aptallıktı ne gerek vardı..
aradı bikaç kez gittin mi iyi misin diye, hiçbişey yokmuş gibi konuştu bilmiyorum belki de hiç kavga etmeden konuşarak anlaştıgımızdan.. bi de uçak bileti almadı. saatlerce otobüs yolculugu yaptım dogudan buraya garip garip insanlarla. bi de utanmadan ''keşke sana uçak bileti alsaydım hata ettim'' dedi otogarda. düşündükçe sinir oldum bikaç tane mesaj yazdım gelirken, evini de aileni de al başına çal diye, ne bi kocam varmış ne evim varmış kendimi kandırmışım falan dedim.. şimdi de asla ben arayıp sormuyorum.

ya çok sinir oldum ya bence yarın ara mahkemeyi ben açacağım de bakalım ne diycek ama ağlamaklı konuşma net konuş ve eğer barışma çağrıları yaparsa hemen dönme yani aslında dönme diycem de sen sevdikten sonra ne desem boş birde şu var dönsen güvene bilecekmısın tekrar?

bide ucak bileti diyo öylemi yuhh

Henüz yeni evlisiniz, böyle şeyler herkes yaşamıştır. kimi çoğunu kimi azını, bazı sorunlar zamanla çözülür ama eşiniz sizi evden göndermiş olduğu için artık şu saatten sonra kendisi düşünsün. Siz hiçbirşey yapmayın. bakalım eşiniz pişman olacak mı! pişman olup bir şeyleri düzeltmeye çalışırsa bu evlilik ümit vaad eder ama yapmazsa o zaman durum malum :( hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun.

Haaa anlaşıldı şimdi...senin ki SENİ HAVA DEĞİŞİMİNE YOLLAMIŞ....

AKLINCA GÖZÜN KORKACAK İSTEDİGİ KIVAMA GELİCEKSİN...

O BİR KAÇ HAFTAYA GELİP KAPILARDA SÜRÜNÜCEK...

SENDE PEŞİNE TAKILIP GİDECEKSİN...

SADECE ŞUNU BİL : HAYATINDA HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK ! SİNEYE ÇEKMEYECEKSEN GİTME...DİNLEME...ÖZÜRLERİ -AĞLAMAYI-VERİLEN SÖZLERİ DİNLEME...

OTOBÜS HAAA...BRAVO YAA...HATUN GİDERSE BOŞA MASRAF OLMASIN DİYE DÜŞÜNDÜ DEMEK Kİ...UÇAK BİLETİ KAÇ LİRA Kİ? PESSSS...

YEMİN EDERİM YÜRÜYEREK DÖNMEM GEREKSE GÜNEYDOGUDAN O ADAMIN ALDIGI BİLETLE O OTOBÜSE BİNMEZDİM!

VE ETTİĞİ TELEFONU AÇMAZDIM...

ELİME VALİZ TUTURAN ADAMI ADAM SAYIP TELEFONU AÇIP SAĞIM SALİMİM ANAMIN BABAMIN DİZİ DİBİNDEYİM DEMEZDİM!

BİZ DE AŞIK OLDUK -SEVİLDİK...SİZİNKİ BAŞKA BİRŞEY...AKLIM BASMIYOR.KAFAM ALMIYOR.DURUYOR İNSANLIĞIM,VİCDANIM,RUHUM KİLİTLENİYOR.KADININ KENDİNE BİÇTİGİ DEGER BENİ YERDEN YERE VURUYOR...

DİK DURUN ! KİMSE ACINDAN ÖLMEZ.KİMSE AYRILDI DİYE ÖLMEZ.KİMSE AŞKTAN ÖLMEZ.KİMSE TERKEDİLDİ DİYE ÖLMEZ.KİMSE AĞLAMAKTAN ÖLMEZ.

AMA ONURSUZ YAŞIYORSA ÖLÜDÜR İNSAN!

ya çok sinir oldum ya bence yarın ara mahkemeyi ben açacağım de bakalım ne diycek ama ağlamaklı konuşma net konuş ve eğer barışma çağrıları yaparsa hemen dönme yani aslında dönme diycem de sen sevdikten sonra ne desem boş birde şu var dönsen güvene bilecekmısın tekrar?

bide ucak bileti diyo öylemi yuhh

dönmek istemiyorum, ailesinin lafını duydugum an tüylerim diken diken oluyo.. hiç kin tutamayan ben, deve gibi kinliyim onlara karşı. çok kızgınım öyle böyle değil çok canım yandı çünkü çok ağladım çok yıprandım. hayatımda ilk kez birileri tarafından ezildim ve susmak zorunda kaldım.. eşime ayrı onlara ayrı. blöf yapmak da istemiyorum, huyunu biliyorum, tamam aç o zaman der. avukatla mahkemeyle ugrasacak halim yok. kendisi açsın ben çıkarım paşa paşa mahkemeye.

Haaa anlaşıldı şimdi...senin ki SENİ HAVA DEĞİŞİMİNE YOLLAMIŞ....

AKLINCA GÖZÜN KORKACAK İSTEDİGİ KIVAMA GELİCEKSİN...

O BİR KAÇ HAFTAYA GELİP KAPILARDA SÜRÜNÜCEK...

SENDE PEŞİNE TAKILIP GİDECEKSİN...

SADECE ŞUNU BİL : HAYATINDA HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK ! SİNEYE ÇEKMEYECEKSEN GİTME...DİNLEME...ÖZÜRLERİ -AĞLAMAYI-VERİLEN SÖZLERİ DİNLEME...

OTOBÜS HAAA...BRAVO YAA...HATUN GİDERSE BOŞA MASRAF OLMASIN DİYE DÜŞÜNDÜ DEMEK Kİ...UÇAK BİLETİ KAÇ LİRA Kİ? PESSSS...

YEMİN EDERİM YÜRÜYEREK DÖNMEM GEREKSE GÜNEYDOGUDAN O ADAMIN ALDIGI BİLETLE O OTOBÜSE BİNMEZDİM!

VE ETTİĞİ TELEFONU AÇMAZDIM...

ELİME VALİZ TUTURAN ADAMI ADAM SAYIP TELEFONU AÇIP SAĞIM SALİMİM ANAMIN BABAMIN DİZİ DİBİNDEYİM DEMEZDİM!

BİZ DE AŞIK OLDUK -SEVİLDİK...SİZİNKİ BAŞKA BİRŞEY...AKLIM BASMIYOR.KAFAM ALMIYOR.DURUYOR İNSANLIĞIM,VİCDANIM,RUHUM KİLİTLENİYOR.KADININ KENDİNE BİÇTİGİ DEGER BENİ YERDEN YERE VURUYOR...

DİK DURUN ! KİMSE ACINDAN ÖLMEZ.KİMSE AYRILDI DİYE ÖLMEZ.KİMSE AŞKTAN ÖLMEZ.KİMSE TERKEDİLDİ DİYE ÖLMEZ.KİMSE AĞLAMAKTAN ÖLMEZ.

AMA ONURSUZ YAŞIYORSA ÖLÜDÜR İNSAN!

ama bileti internetten almaktan başka çaremiz yoktu gecenin bi vakti karar aldık ve ben kendim bileti buldum git der demez, kredi kartım yok.. bulundugumuz yerde merkeze giden otobüs, dolmuş hiçbişey yoktu.. lojman düşünün ve daha yeni gitmişiz kimseyle samimi değilim.. annemi arayıp üzmek istemedim. başka çarem yoktu.. terör var oralarda.. neden hayatımı tehlikeye atayım onun yuzunden.

ama diğer yazdıklarınızda kesinlikle çok çok haklısınız.. o an ki ruh halim çok değişikti, tartamadım hiçbişeyi.. annemi babamı arayamadıgını, onlardan çok özür dilediğini ve benden de özür dilediğini söyledi. ağladı karşımda hüngür hüngür. tersini yapamadım.. keşke de yapsaydım.

Allah sıze sabır versın okurken sınırım bozuldu bu erkeklerı anlamak cok zor sevıyosunkı evlenıyosun barı kıymet bıl bılmıceksende nıye mılletın basını yakıyon hayallerını yıkıyon ki siz aynı sehırde de degılmıssınız bıde aynı evde aynı apartmanda yada aynı sehırse olsaymıssınız demekkı bugune kadar bıle surmucekmıs kusura bakmayın ama esınız olacak adam karaktersızın tekıymıs sıze laf soylendıgınde ılla kavga etmesı aılesıne kufur etmesı saygısızlık yapması gerekmıyokı konustuklarında anneee yada babaa bıle dese o ınsanlar bu yuzu bulamazlardı hala yapıyolarsada o benım esım o sıze saygı gosterıo sızde saygı gosterın kalbını kırmayındamı dıyemedı bazen yuzsuz olmak ıyıdır esınız yokken sızde yeteeerr beee haddınızı bılın artık deseydın keske nıye susuyosun sen bısey yapmadan sana bukadar laf soyluyolarsa neden ses cıkarmıyon cıkarmayınca madalyamı taktılar yarandınmı keske sende onların sana davrandıgı gıbı davransaydın bazen dişini göstermen gerekıyo bazı ınsanlara tırnaklarını cıkarcaksınkı hele bı konus konustayı anlasın kalp kırmak kavga boyutuna getırmek hos seyler degıl ama benım esımle sorunum yoksa baskası cıkarmaya calısıp yuvamı dagııtmaya calısıyosa o ınsanı ısırmasınıda tırnaklarımı suratının ortasına gecırmesınıde yaparım Allah boyle ınsanlarda korusun olan sıze olmus esınız bes para etmez adamın tekı bugun affetsenızde yarın bısey olsa arkamda esım var dıye asla ona guvenemıceksınız hep bısey oldugunda valızı elınıze alıp o sızı yolcu edecek kadar kısılıksız bırı ıyı dusunun affedersenızde bazı seylerı konusup sözünü alınkı arkanızda oldugundan bundan sonra emın olun ınsallah ayrılmazsınız eger esınız akıllandıysa tabı..

dönmek istemiyorum, ailesinin lafını duydugum an tüylerim diken diken oluyo.. hiç kin tutamayan ben, deve gibi kinliyim onlara karşı. çok kızgınım öyle böyle değil çok canım yandı çünkü çok ağladım çok yıprandım. hayatımda ilk kez birileri tarafından ezildim ve susmak zorunda kaldım.. eşime ayrı onlara ayrı. blöf yapmak da istemiyorum, huyunu biliyorum, tamam aç o zaman der. avukatla mahkemeyle ugrasacak halim yok. kendisi açsın ben çıkarım paşa paşa mahkemeye.

o zaman boşanmaktan başka çare yok üzgünüm senin için açma daha telefonlarını da yok tüm iyi niyetimle yaklaşıyorum yok olmuyor canım en iyi sepetle gitsin önünde güzel günler var hem

ama bileti internetten almaktan başka çaremiz yoktu gecenin bi vakti karar aldık ve ben kendim bileti buldum git der demez, kredi kartım yok.. bulundugumuz yerde merkeze giden otobüs, dolmuş hiçbişey yoktu.. lojman düşünün ve daha yeni gitmişiz kimseyle samimi değilim.. annemi arayıp üzmek istemedim. başka çarem yoktu.. terör var oralarda.. neden hayatımı tehlikeye atayım onun yuzunden.

ama diğer yazdıklarınızda kesinlikle çok çok haklısınız.. o an ki ruh halim çok değişikti, tartamadım hiçbişeyi.. annemi babamı arayamadıgını, onlardan çok özür dilediğini ve benden de özür dilediğini söyledi. ağladı karşımda hüngür hüngür. tersini yapamadım.. keşke de yapsaydım.

Ya yavrum üzülme değmez ben şimdi küfür edicem bu adama...

Ne demek sabaha kadar bekletseymiş...hemen mi postalamak istemiş?

Sen durmasan bile durdurmalıydı !!! Bende diyorum işte TERÖR var...O yüzden mi, saatler süren otobüse attı seni boş bir çuval gibi...

Ağlamış mış...özür dilemiş miş...Seni babandan anandan telinle duvagınla aldı Allah ın izniyle ---Nikah hakkı var...Sen ona emanetsin HEMDE ÖYLE BİR YERDE !

Maçası yememiş anneni babanı arayıp ben bu kadar beceriksiz ve bu kadar ezigim diyememiş...Yüzü yokmuş...ağlamasın...ağlamak insana dair.
Eşine gram saygı duymuyorum.Vallahi elime geçse parçalarım o derece kızdım.Ama bir o kadar sana kızdım.Ne demek yemek yapmak tatlısına varana kadar yapmak...

Senin verdigin mesaj ne biliyor musun...BEN DÖNECEGİM.SEN NE YAPARSAN ,CANIMI NE KADAR YAKARSAN YAK DÖNECEGİM!

Dönme kurban olayım,bu adama müsveddesinden çocuk felan yapma...Terörün oldugu yerde seni bu şekilde yola çıkarana ne adam demek geliyor içimden ne insan...EZİK...SADECE EZİK...

Dik tut başını ne olur? ve üzme kendini...

Sen durmasan bile durdurmalıydı !!! Bende diyorum işte TERÖR var...O yüzden mi, saatler süren otobüse attı seni boş bir çuval gibi...

Ağlamış mış...özür dilemiş miş...Seni babandan anandan telinle duvagınla aldı Allah ın izniyle ---Nikah hakkı var...Sen ona emanetsin HEMDE ÖYLE BİR YERDE !

Maçası yememiş anneni babanı arayıp ben bu kadar beceriksiz ve bu kadar ezigim diyememiş...Yüzü yokmuş...ağlamasın...ağlamak insana dair.
Eşine gram saygı duymuyorum.Vallahi elime geçse parçalarım o derece kızdım.Ama bir o kadar sana kızdım.Ne demek yemek yapmak tatlısına varana kadar yapmak...

Senin verdigin mesaj ne biliyor musun...BEN DÖNECEGİM.SEN NE YAPARSAN ,CANIMI NE KADAR YAKARSAN YAK DÖNECEGİM!

Dönme kurban olayım,bu adama müsveddesinden çocuk felan yapma...Terörün oldugu yerde seni bu şekilde yola çıkarana ne adam demek geliyor içimden ne insan...EZİK...SADECE EZİK...

tam kitabın ortasından konuşuyorsunuz da ben bişi merak ettim özel olmazsa yaşınız kaç? gerçekten böyle domra domra beğeniyorum sizin bu tavrınızı

çok teşekkür ederim, bir an annem yazıyor sandım.. annemle fikirleriniz tamamen bir.. annem parçalanıyor yüzüm gülsün diye, erkek kardeşim bile otur oturdugun yerde bi daha da dönmiceksin dedi.. dik durucam, söz.. ve dönmicem..

Back
X