Selam herkese önceki konularım da eşimle ilgiliydi maalesef isin içinden cikamiyorum. Biz eşimle sürekli ailesi yüzünden kavga ediyoruz. 1 yıllık evliyiz eşimin babası hayatımızda hep sorun oldu nisanliligimizdan beri. Hicbir şey yapmadılar devamlı sınır bozdular hatta ben psikologa gittim sorunları nasıl çözebilirim diye mesela altın konusu eşyalar takılar hep sorun oldu param yok dedi ikisi de çalışıyor kendileri alsınlar dedi başta kabul etti sonra döndü sözünden vs adam çok para düşkünü biri. Bunların hepsini yuttum en son gelin alma oldu evlerine geldim o akşam çok basit bi konudan tartışma çıkardı benle konuşmuyordu bile oğluyla tartıştı geldi bana saldırdı bağırdı hakaretler etti hastanelik oldum sakinlestirici yaptılar. Ertesi gün de salon da düğün olacak geldi yalvara yakara özür diledi ben de düğünü yaparım ama seni affetmem dedim. Yine de eşim için o düğünü yaptım. Balayı sonrasi kaynim hapse girmis o yuzden gitmek istedi annesi gile ben de adami gormek istemiyorum ama annesiyle gorussun yanlarinda olalim diye gittim. Ben daha o psikolojiyi atlatamamisken onlarin memleketine gider gitmez esim degisti tavirlari sokakta bana bagirmalar falan. Ben de agladim parkta oturuyordum o sirada kayinpeder geldi sansa bakin ki. Ben de seni gormek istemiyorum her sey senin yuzunden git burdan dedim. Guya geldi kollarimdan tuttu boyle yapma filan dedi ama ben onu dusman gibi goruyordum. Bana zarar verecek sandim. Ben oyle yapinca etrafimdakiler polisi cagirmislar polis geldi. Sikayetci olacaktim sonra vazgectim daha fazla gormek istemedigim icin. Bana adim atmis gozuktu yani ben ona polis cagirmis oldum gozlerinde . Sonra da hic gorusmedik 1 senedir.Sonra arkadaşlar tabi eşim benim yanımda gözüktü hep ama evde durmadan kavga ettik ailesi yüzünden. Ben samimi olmak istemiyorum diye 1 yıldır dil döküyorum her tartışmada anlatıyorum.baban böyle yaptı diye. Üstelik bizim evimize bile gelmediler henüz. O da özür diledi daha ne yapsın diyor. Ben de sen onların evladı değil misin evine gelmiyorlar dedim. Bana adim atsınlar ben de adim atarim ama ben o şehre onlarin evine gitmek istemiyorum dedim. Is inada dondu yani anlayacaginiz. En son bayram arefesi eşim benden bi uzaklaştı bi soğuk davranır oldu. 1 ay yatakta bile yaklaşmadı. Sürekli adım attığım halde bana soğuk davranıyor. Ailesine gideyim her şeyi alttan alayım rol yapayım istiyor. Ben de onlar annelik babalık yapsınlar benim yaptığım şeyler onların davranışlarının sonucu diyorum ama anlamıyor. Biktim artik. Diğer akrabalarına gidelim diyorum babasıyla barışmadan hiçbirine de gidemiyor. Çok babasının kontrolünde biri. Artik ayrılmak istiyorum çocuğum yok. Daha ailesine neden gelmiyorsunuz diye ilk kez sorabildi. Aşırı korkuyor. Ben de ona güvenip ailesinin evine gitmek istemiyorum istiyorum ki onlar adım atsınlar benim için fedakarlık yapsınlar. Yoksa hiç kıymet bilmiyorlar. Ben babam olmadiigi halde adama baba demistim yapmaciktan baba deme bu eve gelme falan demişti bana düğün öncesi. O yüzden gitmek istemiyorum. Esim de anlıyorum diyor ama bi yandan götürmek istiyor. Çok cikmazdayim