Ailesi içinde yara olanların kabuğunun altı hep mi kanar ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle öyle.

Saydırınca ne olacak üzülüp ağlayıp kızım ne halde mi diyecek? Öyle birşey yapsam al paranı başına çal der bir ton laf eder beni üzer. Aramak içinden gelmiyor zaten. Yalancılık evlat ayrımı. Benim halimi sormadan düşünmeden başkasına hali vakti yerinde olan evladına paspas etti.

annenize borcunuz oldugunu soylemeden yardim yapacagim derseniz maddi durumunuzun cok iyi oldugunu anlar.. psikolojisi bozuk olan kardesiniz neden psikolojisi bozuk mesela? belki borc icindedir. Yani kardesleriniz hakkinda hic bir bilginiz olmadan yardim etmeye kalkmissiniz etmeseymissiniz o halde...

Tepkinizi gosterin,boyle susup sakin kaldikca ,daha cok paspas ederler sizi ,davranislarinizi degistirmelisiniz,edep ile pasiflik ayri seyler,

Annem benim borcum olduğunu biliyor. Maaştan sadece mutfak masrafım kaldığını da. Psikolojisinin bozuk olması zor durumda kalmasıymis maddi acıdan. Evi arabası 30 bin kusur nakit parası var kendi söyledi konuşmanın ortasında. Kardeşlerim hakkında bilgi sahibi olmamam yardıma engel mi ? Ömrümde görmediğim 2 insana daha yardım ettim bu ay tanımak bilmek yardımda düşünülmüyor. Ki bir insanın en yakını annesi eğer o kişi zor durumda derse buna sende yardım edersin ali de ahmet te bende. Ben sadece inandım

Tepkinizi gosterin,boyle susup sakin kaldikca ,daha cok paspas ederler sizi ,davranislarinizi degistirmelisiniz,edep ile pasiflik ayri seyler,
Tepki gösterince insanların hakaret söz linç mobbingine maruz kaldınız mı? Ya da hatayı anlamak yerine agladiginjzda timsah gözyaşı doktugubuzu söyleyen oldu mu ? Işte tam olarak böyle insanlar. Bu insanlara ne ters ne düz cümle dahi kurmaya değmez. Ben dersimi aldım bundan sonra yardımımi gözümün gördüğüne yaparım.

İste bu konuda cok sanslısınız şükredin diye soyluyorum ben ne esten güldüm ne aileden elimde umut baglaya bılecegım bir kızım var birde hazırlandıgın sınav insanın iki ailesi olur bir Icınde dogdugu bir de kendi kurduğu Icınde dogdugu aile zehirli bir aileyse ılerde kuracağı ailede Malesef cogunlukla oyle oluyor. Cunku kısı aile ne onu bulmuyor sevgi acı oluyor. Sanslısınız kurduğunuz aile ıyı benım kurdugun aile ıyı olsaydı ınanan gerisini kafaya takmazdım hep mutlu olun ınsallah

Çok teşekkür ederim Allah herşeyin en güzelini size ve evladınıza nasip etsin. İnşallah öyle bir yoldaşınız olur ki oda size herşeyi unutturur

Kardeşinizin ev arabası olup olmadığını bile bilmiyorsanız, sizi savunmayan annenize hala fikir danışıyorsanız, hala arıyorsanız üzgünüm ama ben hala onlara belkş beni severler diye yaranmaya çalıştığınızı düşünürüm. Yaranmak derken kötü düşünmeyin. Kötü manada demiyorum ama kendinizi önemseyin artık. Onlardan da hayır gelmeyeceğini kabul edin

Reactions: JES

Yazdiklarinizda kendimi okudum kimse gormesede Allah görüyor . Ne denir bende bilmiyorum Annedir babadir olsun diyoruz . Nereye kadar olsun hiç bilmiyorum

Her şey iyi hos kardeş ama kendini ne kadar çok ovmussun.. iyilik ettiysen orada bırak Allah aşkına. Konuda hep ben yaptım ben verdim ben ettim. Bu şekilde sürekli bahsedecekseniz fedakarlık ve iyilik yapmayın. Sonuçta vermişsiniz sizden çıkmış. Amaç iyilik yapmak değil mi? Siz bilmeden verdiniz. Gerisi Allah'a kalmış. Allah kabul etsin

Çoğundan uzaklaştım meraba meraba zaten de annem ne olacak peki? Acı bir kambur hep can yakıcı hep üzücü ne yapayım onu nasıl uzak tutayım.
Aramalarini azalt. Ona ihtiyac duyan senmissin. Cunku demissin ki aslindda o pek senin varliginin farkina degilmis. Evlat ayirimi yapiyormus ve sen hep listenin sonunda imissin. O zaman sen de ona gore davran. Arada sirada ara. Nasilsin iyi misin de o kadar. Digerlerini de arama. Ararlarsa da havadan sudan konus derdini paylasma. Belli ki seni onemsemiyorlar. Sen de onlari onemseme. Yuvanda mutlu isen disarida kalanlari bosver. Cunku sana fayda degil zarar veriyorlar belli ki. Kendi yaginda kavrul. Birak gerisi de ne yapiyorsa yapsin. Kimseye de senden kendileri yardim istemedikce yardim etme. Cunku kiymet bilinmiyor.

Sizinle birebir ayni seyleri bende yasadim,evlat ayrimi gercekten cok aci birsey ve cok agir bir imtahan.
Size bunlari yasatan anneniz bile olsa araya mesafe koyun küs olun demiyorum bayramdan bayrama arayin yeter,yoksa inanin bana isin isinden cikamaz sinir hastasi olursunuz.
Esinize ailenize sizi hakedenlere verin sevginizi...
Cünkü siz onlari basinizda tasisaniz bile yine görmezler yine görmezler.

Gerçek ihtıyac sahıplerı var bunu arastırın bence.Gerçekten zor durumda olanlar.

Sevgi öyle birşeyler
Yazdiklarinizda kendimi okudum kimse gormesede Allah görüyor . Ne denir bende bilmiyorum Annedir babadir olsun diyoruz . Nereye kadar olsun hiç bilmiyorum
Oldum derlerde olmuyor. Annenin evladına ayrımı yabancı gibi muamele etmesi hiç olmuyor. Ben allah için yardım etmiştim ama geçti artık varsa Elimde gerçek ihtiyaç sahibine veririm evi arabası olana değil

Ben kendimi övmek için demedim allah şahit sadece size anlatabilmek için yazdım. Hayatım boyunca o kadar nankörlüğe önyargıya maruz kaldım ki kendimi anlatma ihtiyacı açıklama telaşında hissediyorum onlar yüzünden. Ben zaten zor durumda diye verdim Allah şahit para gözümde değiş sadece keşke daha çok ihtiyacı olana verseydim diye üzüldüm. Ve bu konuyu açma sebebim kardeşlerim para vs değil annemin beni düşürdüğü durumdu yoksa allah şahit para aklımın ucunda değil gitti bitti allah kabul etsin o benim içimi niyetimi biliyor

Gerçek ihtıyac sahıplerı var bunu arastırın bence.Gerçekten zor durumda olanlar.
Biliyorum bir iki kişi buldum onlara yardım ettim ama tüm paramı kardeşlerime gönderince onlara az kaldı ona üzüldüm

Anneme acıyorum allah rızası için arıyorum. Zaten ben aramasam o arıyor mecbur açıyorum öyle sık aramam zaten 10 gümde 2 haftada bir ancak. Görmüyorlar zaten ben bunu anladım kendi annem bana senin durumun ne nasılsın diye 1 defa bile sormadı onlara para göndereceğim diye teşvik etti. Ben aynı durumda olsam bendem uzak durur birşey istemeyeyim diye o kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…