- 19 Kasım 2019
- 570
- 1.838
- 28
Bana da yazık değil mi zaten babasizim hep kendi yaramı sardim hep yalnız ağladım ac yattım sustum paramparça oldum anneme yük olmayayım dedim benim kanatlarım da tutmuyor ki artık onun yapmadığı annelik benim canımı hep yaktı. Ben kendime hep anne oldum da annemin kokusunu unuttuğumu fark ettim bugün o an anladım benim hem babam hem annem yokmuş dedim. Yabancı insana yardım ediyorum kendi kardeşim ekmek zor alıyorsa ben rahat edemem dedim ben yine yanlış yaptım yine hata ettim annem benim ihtiyacım var mı diye sormadı bile nerden bulacaksın demedi bile evi arabası nakit parası olan insana yardım ettirdi benim zora düşeceğimi bildiği halde. Şimdi ben kendime nasıl annelik yapayım ben annelik nasıl yapılır bilmiyorum bile
Size yazık olmaz mı yazık tabii ama çok da yazık degil. Acımayın kendinize, şefkatli ve güç veren şekilde yaklaşın. Benim ne ailede ne dostta ne de eşte yüzüm güldü. Ama yazık değil bana, şükür ki sağlığım yerinde ve psikolojimi kurtaracak tek kisinin ben oldugumu biliyorum. Hak edene hak ettiği gibi davranmalısınız, mesela böyle bir aileden çıkıp iyi bir eş bulmanız ne büyük şans, size eşlik eden herkese tesekkür edip kötü hissettirenlerin midelerini ve ruhlarını düsünmeyinBana da yazık değil mi zaten babasizim hep kendi yaramı sardim hep yalnız ağladım ac yattım sustum paramparça oldum anneme yük olmayayım dedim benim kanatlarım da tutmuyor ki artık onun yapmadığı annelik benim canımı hep yaktı. Ben kendime hep anne oldum da annemin kokusunu unuttuğumu fark ettim bugün o an anladım benim hem babam hem annem yokmuş dedim. Yabancı insana yardım ediyorum kendi kardeşim ekmek zor alıyorsa ben rahat edemem dedim ben yine yanlış yaptım yine hata ettim annem benim ihtiyacım var mı diye sormadı bile nerden bulacaksın demedi bile evi arabası nakit parası olan insana yardım ettirdi benim zora düşeceğimi bildiği halde. Şimdi ben kendime nasıl annelik yapayım ben annelik nasıl yapılır bilmiyorum bile