Konuyu ben açmış gibi hissettim:/
Ben de benzer durumlardayım ama ben gözümü açtığımı düşünüyorum artık.
Ailede bana yapılan haksızlıkların da haddi hesabı yoktur. Ablalarımın da sağolsun adımı kötü kadına çıkarmışlıkları da vardır. Annemin de parasını saklayıp benden alıp diğerlerine yedirmesi. Ben de daha düne kadar en küçük ablamın kızına sürekli kıyafetler alır dururdum. Bi öğrendim ki onların geliri bizim 3/4 katımızmış.
Şu an mecburiyetten iki çocuğumla annemin evindeyim.Kızkardeşim hergün eve geldiğinde(hastanede çalışıyor) “bugün kesin koronayı kaptım” diye pis pis öksürerek günlerimi gecelerimi zehir etti. Diğer ablamlar sanki ellerinden lokmalarını almışım gibi değişik bir tavırdalardı. Annem büyük kızımı “pislik” muamelesi yapmakla meşguldü bu arada.
O kadar kahroldum ki. Benim gösterdiğim itimamın karşılığında bunları gördüğüm için. Onların yanında kaldığım süre zarfında çalışmamama rağmen çoğu ihtiyaçları ben giderdim. Annemin sağlığı için düzenli beslenme, spor vs..kızkardeşim riskte olmasın diye işten çıksın ben işe başlayayım onları geçindireyim planları yapıyordum bi yandan..kafam bir milyon gerçekten. Hala aklım hafzalam almıyor benim yaşadıklarımı.
Konu sahibi, aklınızı başınıza alın, zırnık koklatmayın. Fitre konusu bizde de geçti, ben önce vermeyi düşündüm ailemden birine, sonra vazgeçtim. Baktım insanların lüksüne yatırım yapmış olacağız, daha zor durumda olan birine vermeyi uygun buldum.
Ben annemi bu olaylardan sonra kafamdan sildim
fiziki olarak var artık hayatımda, manevi olarak maalesef bi anlamı yok artık.