- 30 Ocak 2015
- 2.349
- 2.847
-
- Konu Sahibi Fulyacennet16
Merhaba hanimlar. Daha once ki konumda da esimin bencilliginden sorunlarindan bahsetmis sizinle dertlesmistim. Ama bu sefer dayanamayacak kadar kotuyum. Oncelikle biz kendi dugunumuzu kendimiz yaptik kredi cekerek benim babam yok ailemin durumu yoktu. Ama esimin ailesi dublex vs mal varliklari oldugu halde 5 kurus yardim etmediler. Bende istemedim zaten burunlari hava da babamda yok tabi ne aradilar ne sordula 4 yil florrten sonra evlendik. Ilk gelin esimin ailesini pek evine katmaz randevu alibir 1 ay onceden vs vs ben daha 5 aylij evliyim gorumcemin 6. Gelisi bana abisi bir geldi kayinvaldemler geldi vs vs esim beni birakip 5 gunlugune ailesinin yanina gitti benim is iznim yoktu yine de gidicem dedi gitti. Her seyi anlayisla karsiladim hurmette saygi gosterdim gelip gitmelerine hic ses cikartmadim. Gorumcem arar abisini ben geliyorum der musait musiniz bile demez bana da sorulmaz su gun gelecek kardesim der bende iyi derdim. Yeni evliyiz diye ailem gelmedi bize annemde rahatsiz zaten bende iznim yok diye gidemedim. Bu arada coookkkk izledim annecigimi cookkk. Konuya geleyim oturuyoruz aksam bir resrorantta dedim ki annemi cok ozledim keske gelse yanima dedim. Sen misin diyen.
Esim... Gelsin gelsin ama bak bastan soyluyorum en fazla 1 hafta kalir.
Ben.... O ne demek yaaa laf mi simdi bu annem ikk kez bana gelecek ve 1 hafta kal git anne mi diyecegim
Esim... Evet diceksin 2 hafta olsun ben derim zaten git diye dedi.
Ben terbiyesizlik senin bu yapacaklarin senin ailen kardeslerin geliyir en az 10 gun kaliyor. Brn bir sey diyor muyum onlar ailemiz. El degil ki
Esim... Giy soyle git evimden cok kaldin de
Dedi basladik tartismaya. Ben uzamasin diye masadan kalktim gittim aglayarak annem benim her seyin hem baba hem anne oldu bana yanliz yasiyor ona ragmen yeni evluyim diye gelmedi bana. Daha evime gelmedi annem sirun oldu sinir konulmaya calisti. Sinirimden duramiyirum. Calisan bayanin kazancim iyi cocukta yok zaten ayrilmayi dusunmuyor degilim daha evime kimse gelmeden bunca olanlar vs vs darmadaginim. Tartisma esnasinda ayril isenee grlmiyorsa ayrilmazsan o....pusun dedi. Guruma yedireniyorum onun ailesi gelecek gidecek benin kilere gun verecekmis beynini patlatmak istiyorum elim ayagim sinirden uyustu hayatta en degerlim kiymetlim annem. Siz olsaniz ne yapardiniz kizlar akil verin bana beynim uyustu sinirden benim
Ezdirmem kimseye annecigimi o benim her seyim
Kesinlikle yapmam zateninsanla evlendiğine emin misin bacım sen
Aynen oylelutfen iyi korun, yanlislikla filan hamile kalayim deme.
zaten bu herif her turlu manyagin teki.
seni reddedip, banyoda saatlerce kendini tatmin eden herif deyilmi bu ?
ya da evlenir evlenmez annesigile giden 5 gun boyunca, seni istemeyen.
Kesinlikle yapmam zaten
Bir bilsem ahh ahh evlenmeyin keske simdi bekar olup annemle yadasaydin o da yalniz kalmazdi cok pismanimAllah hayırlı Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın bizleri eşiniz çok terbiyesizlik yapmış bencilin önde gideni kendi ailesine bir şey demek yok senin ailene gitsin en fazla 1 hafta çok mu aradın bu adamı
Aynen olay bu zaten bilinc altinda yatan buSöylenecek o kadar söz var ki o insanlık yoksunu adama ama toparlayamıyorum. Sanki bana yapılmış gibi sinirlendim şuan. Bana bunları söyleyecek hemde kardeşi 10 gündür evimde olduğu halde. Eve gider gitmez önce o görümceyi kovar, sesini çıkartırsa da peşinden o kocayı postalardım.Terbiyesiz hadsiz annenizin yalnız yaşıyor olmasından yola çıkıp başına kalacak diye korkmuştur tüm bu kuyruk acısı ondan
zaten çok terbiyesiz bir eşiniz var eski konulardan hatırlıyorum
nerden buldunuz bu adamı çok mu aradınız
benim sevgilimde böyle malca konuşuyo patavatsız.salak salak konuşursa böyle biz evlenince diye korkmaya başladım.Merhaba hanimlar. Daha once ki konumda da esimin bencilliginden sorunlarindan bahsetmis sizinle dertlesmistim. Ama bu sefer dayanamayacak kadar kotuyum. Oncelikle biz kendi dugunumuzu kendimiz yaptik kredi cekerek benim babam yok ailemin durumu yoktu. Ama esimin ailesi dublex vs mal varliklari oldugu halde 5 kurus yardim etmediler. Bende istemedim zaten burunlari hava da babamda yok tabi ne aradilar ne sordula 4 yil florrten sonra evlendik. Ilk gelin esimin ailesini pek evine katmaz randevu alibir 1 ay onceden vs vs ben daha 5 aylij evliyim gorumcemin 6. Gelisi bana abisi bir geldi kayinvaldemler geldi vs vs esim beni birakip 5 gunlugune ailesinin yanina gitti benim is iznim yoktu yine de gidicem dedi gitti. Her seyi anlayisla karsiladim hurmette saygi gosterdim gelip gitmelerine hic ses cikartmadim. Gorumcem arar abisini ben geliyorum der musait musiniz bile demez bana da sorulmaz su gun gelecek kardesim der bende iyi derdim. Yeni evliyiz diye ailem gelmedi bize annemde rahatsiz zaten bende iznim yok diye gidemedim. Bu arada coookkkk izledim annecigimi cookkk. Konuya geleyim oturuyoruz aksam bir resrorantta dedim ki annemi cok ozledim keske gelse yanima dedim. Sen misin diyen.
Esim... Gelsin gelsin ama bak bastan soyluyorum en fazla 1 hafta kalir.
Ben.... O ne demek yaaa laf mi simdi bu annem ikk kez bana gelecek ve 1 hafta kal git anne mi diyecegim
Esim... Evet diceksin 2 hafta olsun ben derim zaten git diye dedi.
Ben terbiyesizlik senin bu yapacaklarin senin ailen kardeslerin geliyir en az 10 gun kaliyor. Brn bir sey diyor muyum onlar ailemiz. El degil ki
Esim... Giy soyle git evimden cok kaldin de
Dedi basladik tartismaya. Ben uzamasin diye masadan kalktim gittim aglayarak annem benim her seyin hem baba hem anne oldu bana yanliz yasiyor ona ragmen yeni evluyim diye gelmedi bana. Daha evime gelmedi annem sirun oldu sinir konulmaya calisti. Sinirimden duramiyirum. Calisan bayanin kazancim iyi cocukta yok zaten ayrilmayi dusunmuyor degilim daha evime kimse gelmeden bunca olanlar vs vs darmadaginim. Tartisma esnasinda ayril isenee grlmiyorsa ayrilmazsan o....pusun dedi. Guruma yedireniyorum onun ailesi gelecek gidecek benin kilere gun verecekmis beynini patlatmak istiyorum elim ayagim sinirden uyustu hayatta en degerlim kiymetlim annem. Siz olsaniz ne yapardiniz kizlar akil verin bana beynim uyustu sinirden benim
görümcesnin günahı ne canım.demesin bence.Ya bak az öncede yazmıştım dayanamadım bir daha yazdım git gorumcene deki abla bir hafta geçti ne zaman evine gidiyorsun esin bişey derse deki sende benim annem için aynı sözü soylemistin