ailesi hep gelecekmis benim ailem gelirse ancak 1 hafta kalabilirmis ne kavga ne kavga

insanla evlendiğine emin misin bacım sen

Ezdirmem kimseye annecigimi o benim her seyim

lutfen iyi korun, yanlislikla filan hamile kalayim deme.

zaten bu herif her turlu manyagin teki.
seni reddedip, banyoda saatlerce kendini tatmin eden herif deyilmi bu ?
ya da evlenir evlenmez annesigile giden 5 gun boyunca, seni istemeyen.

Allah hayırlı Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın bizleri eşiniz çok terbiyesizlik yapmış bencilin önde gideni kendi ailesine bir şey demek yok senin ailene gitsin en fazla 1 hafta çok mu aradın bu adamı

Bir bilsem ahh ahh evlenmeyin keske simdi bekar olup annemle yadasaydin o da yalniz kalmazdi cok pismanim

öff. burayı okudukça içimde bi şiddet büyüyor yemin ederim. Ne snaıyor o adam kendini. ben olsam çoktan patlatmıştım beynini. yemin ederim bi güzel döverdim onu. üstüne de boşardım. ittirsin gitsin ailesinin yanına. mok herif.

Söylenecek o kadar söz var ki o insanlık yoksunu adama ama toparlayamıyorum. Sanki bana yapılmış gibi sinirlendim şuan. Bana bunları söyleyecek hemde kardeşi 10 gündür evimde olduğu halde. Eve gider gitmez önce o görümceyi kovar, sesini çıkartırsa da peşinden o kocayı postalardım. Terbiyesiz hadsiz annenizin yalnız yaşıyor olmasından yola çıkıp başına kalacak diye korkmuştur tüm bu kuyruk acısı ondan

Reactions: anu
Ay
Aynen olay bu zaten bilinc altinda yatan bu

zaten çok terbiyesiz bir eşiniz var eski konulardan hatırlıyorum
nerden buldunuz bu adamı çok mu aradınız

Benim bir turlu inasim gelmedigi bir cumle vardir "evlenmeden once boyle degildi" nasil ya insan azcik ucundan belli etmezmi terbiyesini gorgusunu kalitesini, yada bayanlar hicmi anlamaz.. oscarlik deyme yalanci bile fire verir biyerde yani..yada benim onzesilerim cok kuvvetli kahin filanim....

bu tarz adamlar denk gelirse flort zamani ayyy ne iyi sert hasin erkek demeyin sonradan boyle hoduk cikiyor..allah size sabir versin bu adama yol yurunmez bu adama yoldas denmez hadsiz cunku..

Ya bak az öncede yazmıştım dayanamadım bir daha yazdım git gorumcene deki abla bir hafta geçti ne zaman evine gidiyorsun esin bişey derse deki sende benim annem için aynı sözü soylemistin

sadece konu başlığından söyleyebilirim ki eğer biri benim anneme kalamaz derse
kendini gider annem gitmez

benim sevgilimde böyle malca konuşuyo patavatsız.salak salak konuşursa böyle biz evlenince diye korkmaya başladım.

Hırladım sinirden oturduğum yerde.

Eğer "İnceldiği yerden kopsun" diyecek gücünüz varsa görümceye "Abla kusura bakma ama bundan sonra her misafirimiz maksimum bir hafta kalacak, X'le öyle anlaştık. Kişisel bir şey değil" deyin. Abla muhtemelen gider.

Eşiniz ise belki adam olur ama bu küçük bir ihtimâl bence.

Anneniz çok değerliniz ise yapacağınız şey belli sormanız bile hata. Ben böyle diyen adamla tartışmam bile gitsin değerli ailesi ile otursun
Neden bu bencil saygısız ilgisiz adamı inatla çekiyorsunuz. Kendinize yaşınıza doğacak çocuğunuza acıyın. Böyle bir babası olsun ister misiniz çocuğunuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…