ailesi hep gelecekmis benim ailem gelirse ancak 1 hafta kalabilirmis ne kavga ne kavga

terbiyesiz herif..
esine o..pu diyen bi adama cocuk vermeyin zaten..gercekten yol verin gitsin edep yoksununa..

sakın kendını ezdırmee sana danısmadan nasıl evıne davet etmeye curet edıyorkı.eger gelıyorlarsa sakın hızmet etme muhatap dahıl olma ben davet etmedım sızi de.sakın cocukda yapmayın ne guzel calısıyorsunuz.eyvallahınız olmasın.sınırlerım zıpladı okurken bı okarda uzuldum.

Tum arkadaslar tesekkur ederim yorumlariniz icin.

Dun aksam eve gidince actim agzimi yumdum gozumu sen nasik adamsin ben nasil tanimamisim seni serefsiz ahlaksiz dedim

Insan esine sevdigine nasik bu kelimeyi kullandin dedim. Bosanma kelimesini agzimiza sakiz yapmayalim derken bosanicam demeden bana bu cumleyi kurdun evet bosanicaz sirf bu lafin altinda kalmamak icin, gururum onurum icin insanligim icin dedim.

Annem benin her seyim xxx bey koca bulunur anam bir tane benim birrrrrr diye bagirdim .

Her seyi goze aldim. Bu is bitecek yazalim dilekceleri hemen dedim .

Simdi kiz kardesin evde gidip soylesen 1 haftayi gecti senin gitmen gerek benim ailem icin kural bu tabi sizin icinde desem ne olurrrrr hadsizzzzzz adiiiiii diye bagirdim.

Annem gelecek istedigi kadat kalacak. Kimse onu uzemez. O evlatlari icin neler cekti huysuz bir adama sirf bizim icin katlandi. Her seyi biliyorsun vicdansizzzzzz bencil pislik nasil sinir koyarsin kimsin len sen kimsinnnn defoooolll evimden defollll diye bagirdim.

Sadece dinledi. Basladi aglamaya. Kapiyi kapattim hemen topla git esylarini al yuzunu gormek istemiyorum igreniyorum senden dedim.

Kapida saatlerce gitmedi. Yalvardi kopekler gibi gece 3 hala kapida aeiyor ariyor acmiyorum. Umrumdada degil zaten. Olsun gebersin. Kiz kardesi evde yok ark kaldi o gece olsaydida umrunda degildi zaten.

Yalvar yakat insansin sen dedim actim kapiyi girdi salona tirtir titriyor. Agliyor bi taraftanda bos bos kobustum hatami biliyorum ne olur affet sensiz ne yaparim ben kendim icin kufur ediyorum agzimi acmam dikkat edicem. Bu sebepten bitemez bu kadar kolay olmamali cok uzgunum ozur diliyorum binlerce kez ne olur Allah askina affet duzelticem kendimi terapiye gidicem. Ne olur seninle yaslanma hayalimi yikma. Kahrediyorum kendime o igrenc laf icin gurur duymuyorum. Dedi. Sabaha kadat konustu uykusuz kaldim. Simdi araziye gitti muhendis oldugu icin. 3 gun yok dusun ne olur yapma kiyma bize seni cok seviyorum. Deli gibi dolaniyorum senke aram bozuk olunca dedi.

Iste olaylar bu kizlar

sizinde küfür etmenız hoşş olmamıs ama haddini bildirmen ıyı oldu kendınızı ezdırmeyın .surtun burnunu bıraz eger davranısları duzelıyorsa evlılıgınıze sans verın

ohhh çok sevindim haddini bildirdiğin kendini ezdirmediğine..

artık gerisini sen duruma göre düşün. önce boşanmalısın demiştim ama belli ki galeyana gelip saçmalamış.. hakkında hayırlısı olsun inş..

In
Ins anlamistir beni nasil darmadagin ettigini cok uzuldum yiprattim kendimi ilk defa bu kadar agir ve gozu kor konustum acimadim. Ilk defa bu kadar agir davrandim kovdum onu.

In

Ins anlamistir beni nasil darmadagin ettigini cok uzuldum yiprattim kendimi ilk defa bu kadar agir ve gozu kor konustum acimadim. Ilk defa bu kadar agir davrandim kovdum onu.

ama sana bunu eşin yaptırdı. durduk yere olmadı ki.. seni çok fena tahrik etti hatta bizi bile tahrik etti çok gerildim ben senin yaşadıklarını okuyunca..

Iste bende bu yuzden konustum. Agzima geleni soyledim. Allah korkun yok mu senin annecim basina kalicak diye ucuz numaralar vs dedim. Allahtan kork kimin ne olacagi belli olmaz dusmez kalkmaz bir Allah siizinkilerin bana siginmayacagini ne malum nasil guvenirsin bu kadar sagliginiza olum var olummmmmmm yanliz kalinca annen ya da baban bakalim sen ne yaparsin size 5 se bize 5 her sey esit haddinizi bilin. Desim daha neler nelerrrr haklisin o an dusunemiyor bos konusuyor insan seytan vesvesesine kapiliyor utaniyorum kendimden yemin ediyorum dedi. Aglak aglak

Böyle bir adamı gerçekten hala sevebiliyormusunuz?hadi bu olayıda kör topal atlattınız diyelim ama adamın karakteri öyle bi karakterli bi cacık olmaz sizin evllkten

yinede bir süre affetme iyice sürünsün öyle bir korku yaşasın ki ömür boyu yetsin

Aaa terbiyesiz sende senin ananlarda gelmeyecek o zaman kafasını Kırarım öyle kocanın terbiyesiz

insallah duzelir.. hatasini anlamasida onemli..
bir kez daha denemeue deger mi sen dusun.
birde denemek istersen cocuk yapma uzin sure bekle bence. emin olmadan sakinnn yapma.

iyi olmuş iyi hiç de üzülmedim
söyle ona cinsel sorunlarını da halletsin
kızarım küfür edene.. ama seninki çıldırttı resmen
arada had bildirmek şart..

bırak sürünsün. çabuk affetme. her lafı ağzından öyle kolay çıkarmasın koca adam. sıkıyosa anasına babasına küfür etsin bakalım

çağır anneni de

hay yaşa be . beter olsun.. Yüz verme sakın sakın bir ay böyle gitsin.. Sonra çağır anneni kalsın 6 ay 1 sene ömürboyu.. Adi herif

Terbiyesiz o ne biçim laflar öyle! İnsan karısına o...sun der mi yahu! Ortada fol yok yumurta yok, kadıncağız bir şey yapmamış suçu günahı yok, daha gelmeden başlamış eşiniz. Yazıklar olsun böyle insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…