ailesi hep gelecekmis benim ailem gelirse ancak 1 hafta kalabilirmis ne kavga ne kavga

G
iGidicem bu hafta

Anneniz kizim yeni evli rahatsiz olmasin diye gelmiyor , damadi denilen öküz arkasindan neler diyor kadin duysa utanir ya ben bile utandim. Allah islah etsin sizide tez zamanda kurtarsin bu örümcek kafali insanlardan

Baban olsa böyle davranmazdı sanırım ama dünya da etme bulma dünyası , onunda kızı olduğunda yarin damatta aynı harekette bulunacaktır onu buna hatırlar , adamın öz güveni tavan yapmış , ayrıcada bencil ve sevimsiz

Ben bile okurken sinirlendim.kusura bakmayin ama cok hadsiz ve terbiyesiz bencil bi esiniz var.bu lafin altinda kalmayin.ve sakin kabullenmeyin.
O ne demek..nasil bir saygisizliktir bu..
Ne yapmayi dusunuyorsunuz peki?

Nasıl yani "ayrıl o zaman ayrılmazsan o...sun" ne demek Allah aşkına?
Bu cümleye söyleyen erkekten ne koca olur ne de baba.

Ben bile okurken sinirlendim.kusura bakmayin ama cok hadsiz ve terbiyesiz bencil bi esiniz var.bu lafin altinda kalmayin.ve sakin kabullenmeyin.
O ne demek..nasil bir saygisizliktir bu..
Ne yapmayi dusunuyorsunuz peki?
Ayrimayi dusunuyorum tabi daha simdiden boyle sevgi ask saygi bitmis insansevdigi kadinin annesi basi ustunde tasimali bence insan sevdigi icin kv kotu de olsa saygidizlik etmez ama iste ne yapalim bizimdeuzunsoluklu evliligimiz yokmus kaderde hayirlisi

bencil biriyle cok zor.. kendi ailesi el ustunde olsun, senin annene bir hic gibi davransin, ne hakki var? cirkeflesme ama bu konuda taviz verme, verdikce iyi olmayacak, dozaji artiracak..
bir de bencil insan her konuda insani boyle cileden cikarir..
cocuk dusunme derim..
guzelce anlatmaya calis.. anlamazsa da yapacak bsy yok, kolesi degilsin..

Bu konuda sizinle hem fikirim.
Allah yardimciniz olsun insallah..eden bulur gonlunuz ferah olsun.o saygisizda ailesiyle mutlu mesut yasasin.

Bir de baban yokmuş, vefat etti sanırım.
Şu durumda anneni kesinlikle ezdirme. Nasıl başlarsan öyle gidersin.
Bence deneme yanılma yapmalısın. Anneni çağır ve kalsın hiç ses çıkarmayın. Bakalım devamı nasıl gelecek?
Ama eşine o iğrenç küfrü eden erkekten beklentiler çok yüksek olmamalı.

Ben olsam bu laflardan sonra bir daha yüzüne bakmazdım. Kusura bakmasın da onunki aile de senin annen ne? Birde sana hakaret etmiş, insan kendi nikahındaki karısına bunu nasıl söyler?

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye büyükler dua eder ya sizin ki başta kokmuş Allah yardımcınız olsun deneyin anneniz kalsın bakalım taviz vermeyin başta nasıl alıştırırsanız öyle gider ama gerçekten tam p...ku...kusura bakmayın dayanamadım

Bir beklentim yon artik bosum ona karsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…