Ailesi eşimi elimden aldı!

kızlar lütfen birşeyler deyin...şuan onunla aynı çatı altındayım ve nasıl gerginim anlatamam...takaatim kalmıycak diye korkuyorum..

kızlar lütfen birşeyler deyin...şuan onunla aynı çatı altındayım ve nasıl gerginim anlatamam...takaatim kalmıycak diye korkuyorum..

sinirlerine hakim ol canım o sana gelmeden gitme sakın ona olurmu...

Uzme canini nolur.
Biz seni cok seviyoruz.
Icinde rahat olsun, mazlumun ahini alan insan er yada gec pisman olup kopek gibi surunur..

Uzme canini nolur.
Biz seni cok seviyoruz.
Icinde rahat olsun, mazlumun ahini alan insan er yada gec pisman olup kopek gibi surunur..

canımsın ya..bende sizleri çok seviyorum..biliyorum ki bu benim için Yüce Mevlamdan gelen bir imtihan...umarım bu imtihandan başarıyla çıkarım...

az önce bir arkadaş geldi..abeta çok kötü gözüküo eşin dedi..ve emin ol ki psikolojisi çok kötü dedi.."üzüldüm"

o bensiz dışarıya bile çıkmazdı..muhtemelen arada kaldı ve ailesini seçti(ailesinin dolduruşuna geldi)

çok geçmiş olsun. nasıl olabilir böyle birşey nasıl bir adam(!)dır bu ben anlamadım. Bırak gitsin Allah aşkına kaldığı sana zarar. seni savunamayan aciz bir adamla yaşayacağına tek başına ayaklarının üstünde dur. evlilik ciddi bişey bekara karı boşamak kolay geliyor ama seninki bu durumu pek kaldıramamış bence. Boşanma davasını bırak o açsın, sende dilekçene bunları bir güzel yaz. herşeyini al tazminatını al çekil köşene. O boşanmayı kafasına koymuş senide ortada bırakmış. Allah korumuş çocuğun falan olmamış. Bende evliyim, benimde problemlerm var eşimle. suçlu eşim olmasına rağmen gelir beni o toparlar. senin için çok zor olacak çok üzüleceksin ama bırak 1 kere üzül. yoksa bununla ömür zor geçerr. Allah yardımcın olsun

mrb cnm konunu başından beri takip ediyorum sana bol sabırlar diliyorum
okudun mu bilmem ama burda bir arkadaşımız vardı sebepleri farklı olsada ayrılık seninki gibi aniydi banunun konusu vee sonuç aylar sonra eşi pişman olarak geri döndü inşallah çokk mutludur
sana tavsiyem sukunetini koru ve sakın yanına gitme arama olayları akışına bırak güçlü dur sensizde hayat devam ediyoru anlasın beyzade :)

sırf o üzülmesin diye elimden gelenin fazlasını yaptım ben...ve evlilik "itaat etmekmiş" derdim soranlara da...ve yaptıgım fedakarlıgın, emeğin karşılıgını böyle aldım...bir konuşmayı bile hak etmemişim demekki...belkide beni sevmedi...offffffff offffffff

bu sessizlik bitsin artık..

anneannesi yüzünden eşi boşanmak isteyen kız mı??? barışmışlar mı...nasıl sevindim ya

anneannesi yüzünden eşi boşanmak isteyen kız mı??? barışmışlar mı...nasıl sevindim ya

yok cnm o değil o konu silindi artık neticede her şerde bir hayır vardır ordaki arkadaşımıza kazandıran güçlü ve dik duruşuydu bu konu yaşayan herkese çok zordur dayanmasıda acı verir burdan destek al yada başka bir yerden ama yıkılma yanlız kaldığında ağla bağır ama kimseye aciz gözükme bizler yanındayız

Eşiniz maalesef henüz birey olamamış,olgunlaşamamış o nedenle etki altında kalmış...

Böyle erkeklerin kesinlikle evlilikten uzak durmaları gerek,bir başkasının başını yakmamak adına.

Çok büyük haksızlık...

Allah yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlısı olsun...

Hem eşiniz için hem de sizin için zor bir durum bizim ülkemizde maalesef erkekler ailesi ve eşi arasında bırakılıyor ve bu kesinlikle erkeğin tercihi değil. Konuya tam olarak hakim olamadığımız için ki siz de öylesiniz neden gittiğini bilmediğiniz için üzerinde yorum yapmak ne derece doğru bilmiyorum. Ama lütfen eşinizin üzerine gitmeyin kötü şeyler düşünmeyin ve olumsuz şeylerde söylemeyin saygınızı muhafaza edin ki tekrar barıştığınızda birbirinizin yüzüne bakabilesiniz. biraz kafasını dinlesin düşüncelerini yaptıklarını gözden geçirsin. Zamanında sizin anneni arama gibi söylemleriniz belki eşinizin ailesi tarafından da biliniyordu bu yüzden oradan baskı ve olumsuz şeyler duymuş olabilir ailesinin verdiği bir gazla ani ve fevri davranmış olabilir. Sakin ve soğukkanlı olup bekleyin düşünmek sinirlerinizi iyice yıpratacaktır
Seni istemeyeni bırakıp gideni sen hiç isteme diyemem ne zorluklara katlanarak bu evliliği gerçekleştirmişsiniz. Allah sabrınızı ve dayanma gücünüzü arttırsın. Olaylar bazen böyle karışık görünebilir ama bir anda her şey yoluna da girebilir bunu unutmayın.

hiçbir neden yokken seni yüzüstü bırakan adamı;

adamdan saymamanı dilerim birdaha...

ilerde seni yine yarı yolda bırakırsa ki buna meyilli;

Çok iyi düşün canım;

Seni düşürdükleri durum çok ağır;

hemen kabullenme ve ağırdan sat kendini..

çocuk oyuncağı mı bu!!!

saçma sapan bahaneyle...nasıl bir eş ki bu seni bu hale düşürmüş ya...

sinirlendim çooook...

aboooo sen bu affedersınde gerzekalı ıcınmı aglıor yalvarıosun onun ınce aılesı gelmıs sen degıl demekkıs enı sevmemıs ne aglıon yalvarıon delımısın sen askından olsende donme abooo sok oldum resmen nedemek o yaw aaa dıcek kelımem walla yok sen boşa bu kocayı nasılsa senı ıstemıor ya bos gıtsın sımdı dusunurdur ah benı nasılsa arıcak bosnamaz fln sende ınadına ac bosanma davasını gorsun bakalım nasıl oluyormus aaa sana kocamı kalmamıs yasına bak hıcc uzme kendını :)

canım allahım sana kocaman sabırlar versin ne diyeyimki başka
ama allahından bulsunlar maalesef buna benzer başka bir hikayem var ama burdan yazamam sana özelden gönderiyorum.
zor olacak bunu atlatman eminim ama herşey olacağına varıyor
umarım bütün herşey senin lehine gelişir
allah yardımcın olsun gönlünü ferah tut
inşallah en kısa zamanda sende o kocanın herhangi bir konuda yandığını acılarla kavrulduğuna şahit olursun
nefret ediyorum böyle anasının iki lafına bakıpta karısına söz vermeden kaçanlara
allahınızda bulun emi

özelden bekliyorum canım mesajını

ben 3 gün bekledim gelmedi...aradığında da bitti bu iş dedi bekleme dedi...başında yazmıştım

hııım gercekten çokta tuhaf bi durumda deilsiniz yani hemen hepimz benzeri olayları yaşamısızdır ..... ama eşinizin tamamiyle bitti demesi çok sacma ... hele hele bensiz dışarı çıkmazdı falan diosunuz demekki seviyordu .... bi anda böyle diyen adamın ben kişiliğinde sıkıntı ararım ....
canım seviyorsu belli ihalinden ama hersey nasip .... senn yapacagın tek dua rabbinden hayırlı olanı istemektir ... hayırlısı ne ise onu göstersn rabbim.... boşanırsada dünyann sonu deil ya ... zor olur ama unutursun ..... sevinmelisinki çocuğun yok ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…