• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi eşimi elimden aldı!

kızlar lütfen birşeyler deyin...şuan onunla aynı çatı altındayım ve nasıl gerginim anlatamam...takaatim kalmıycak diye korkuyorum..

kızlar lütfen birşeyler deyin...şuan onunla aynı çatı altındayım ve nasıl gerginim anlatamam...takaatim kalmıycak diye korkuyorum..

sinirlerine hakim ol canım o sana gelmeden gitme sakın ona olurmu...

Uzme canini nolur.
Biz seni cok seviyoruz.
Icinde rahat olsun, mazlumun ahini alan insan er yada gec pisman olup kopek gibi surunur..

Uzme canini nolur.
Biz seni cok seviyoruz.
Icinde rahat olsun, mazlumun ahini alan insan er yada gec pisman olup kopek gibi surunur..

canımsın ya..bende sizleri çok seviyorum..biliyorum ki bu benim için Yüce Mevlamdan gelen bir imtihan...umarım bu imtihandan başarıyla çıkarım...

az önce bir arkadaş geldi..abeta çok kötü gözüküo eşin dedi..ve emin ol ki psikolojisi çok kötü dedi.."üzüldüm"

o bensiz dışarıya bile çıkmazdı..muhtemelen arada kaldı ve ailesini seçti(ailesinin dolduruşuna geldi)

çok geçmiş olsun. nasıl olabilir böyle birşey nasıl bir adam(!)dır bu ben anlamadım. Bırak gitsin Allah aşkına kaldığı sana zarar. seni savunamayan aciz bir adamla yaşayacağına tek başına ayaklarının üstünde dur. evlilik ciddi bişey bekara karı boşamak kolay geliyor ama seninki bu durumu pek kaldıramamış bence. Boşanma davasını bırak o açsın, sende dilekçene bunları bir güzel yaz. herşeyini al tazminatını al çekil köşene. O boşanmayı kafasına koymuş senide ortada bırakmış. Allah korumuş çocuğun falan olmamış. Bende evliyim, benimde problemlerm var eşimle. suçlu eşim olmasına rağmen gelir beni o toparlar. senin için çok zor olacak çok üzüleceksin ama bırak 1 kere üzül. yoksa bununla ömür zor geçerr. Allah yardımcın olsun

mrb cnm konunu başından beri takip ediyorum sana bol sabırlar diliyorum
okudun mu bilmem ama burda bir arkadaşımız vardı sebepleri farklı olsada ayrılık seninki gibi aniydi banunun konusu vee sonuç aylar sonra eşi pişman olarak geri döndü inşallah çokk mutludur
sana tavsiyem sukunetini koru ve sakın yanına gitme arama olayları akışına bırak güçlü dur sensizde hayat devam ediyoru anlasın beyzade :)

sırf o üzülmesin diye elimden gelenin fazlasını yaptım ben...ve evlilik "itaat etmekmiş" derdim soranlara da...ve yaptıgım fedakarlıgın, emeğin karşılıgını böyle aldım...bir konuşmayı bile hak etmemişim demekki...belkide beni sevmedi...offffffff offffffff

bu sessizlik bitsin artık..

mrb cnm konunu başından beri takip ediyorum sana bol sabırlar diliyorum
okudun mu bilmem ama burda bir arkadaşımız vardı sebepleri farklı olsada ayrılık seninki gibi aniydi banunun konusu vee sonuç aylar sonra eşi pişman olarak geri döndü inşallah çokk mutludur
sana tavsiyem sukunetini koru ve sakın yanına gitme arama olayları akışına bırak güçlü dur sensizde hayat devam ediyoru anlasın beyzade :)

anneannesi yüzünden eşi boşanmak isteyen kız mı??? barışmışlar mı...nasıl sevindim ya

anneannesi yüzünden eşi boşanmak isteyen kız mı??? barışmışlar mı...nasıl sevindim ya

yok cnm o değil o konu silindi artık neticede her şerde bir hayır vardır ordaki arkadaşımıza kazandıran güçlü ve dik duruşuydu bu konu yaşayan herkese çok zordur dayanmasıda acı verir burdan destek al yada başka bir yerden ama yıkılma yanlız kaldığında ağla bağır ama kimseye aciz gözükme bizler yanındayız

Eşiniz maalesef henüz birey olamamış,olgunlaşamamış o nedenle etki altında kalmış...

Böyle erkeklerin kesinlikle evlilikten uzak durmaları gerek,bir başkasının başını yakmamak adına.

Çok büyük haksızlık...

Allah yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlısı olsun...

Hem eşiniz için hem de sizin için zor bir durum bizim ülkemizde maalesef erkekler ailesi ve eşi arasında bırakılıyor ve bu kesinlikle erkeğin tercihi değil. Konuya tam olarak hakim olamadığımız için ki siz de öylesiniz neden gittiğini bilmediğiniz için üzerinde yorum yapmak ne derece doğru bilmiyorum. Ama lütfen eşinizin üzerine gitmeyin kötü şeyler düşünmeyin ve olumsuz şeylerde söylemeyin saygınızı muhafaza edin ki tekrar barıştığınızda birbirinizin yüzüne bakabilesiniz. biraz kafasını dinlesin düşüncelerini yaptıklarını gözden geçirsin. Zamanında sizin anneni arama gibi söylemleriniz belki eşinizin ailesi tarafından da biliniyordu bu yüzden oradan baskı ve olumsuz şeyler duymuş olabilir ailesinin verdiği bir gazla ani ve fevri davranmış olabilir. Sakin ve soğukkanlı olup bekleyin düşünmek sinirlerinizi iyice yıpratacaktır
Seni istemeyeni bırakıp gideni sen hiç isteme diyemem ne zorluklara katlanarak bu evliliği gerçekleştirmişsiniz. Allah sabrınızı ve dayanma gücünüzü arttırsın. Olaylar bazen böyle karışık görünebilir ama bir anda her şey yoluna da girebilir bunu unutmayın.

hiçbir neden yokken seni yüzüstü bırakan adamı;

adamdan saymamanı dilerim birdaha...

ilerde seni yine yarı yolda bırakırsa ki buna meyilli;

Çok iyi düşün canım;

Seni düşürdükleri durum çok ağır;

hemen kabullenme ve ağırdan sat kendini..

çocuk oyuncağı mı bu!!!

saçma sapan bahaneyle...nasıl bir eş ki bu seni bu hale düşürmüş ya...

sinirlendim çooook...

merhaba arkadaşlar

buraya böyle bir konuyu yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi..uzun olacak belki ama lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var..

eşimle birbirimizi severek evlendik..gözümün içine bakardı resmen..herkes gıptayla bakardı bize...aynı iş yerinde çalıştığımız için örnek çift gösterirlerdi bizi..yaşım 24 eşim ise 27 yaşında ve daha "3 aylık" evliyiz...eşimin ailesi bursada benim ailem ise bizim bulundugumuz şehirde...ben daha önce başka bir ildeydim ve nişanlı iken eşimin gayretleriye aynı ile ve aynı işyerine gelebildim..şubattan beri burada çalışıyorum..(yabancıyım bu işyerine eşimle beraber oldugumuzdan da hiç arkadaşım olmadı)..

konuma gelecek olursk..eşimin ailesi sanırım beni en başından istemedi..düğünde bile kıza lamaya gelmediler..düğünümü burnumdan get,irdiler...ailem bu şekilde vermeyiz kızımızı dediklerinde ise yalvardı resmen aileme..ben abetasız yapamam diye..velasıl biz evlendik..evimizdeki herşeyieşimle beraber yaptık..kız tarafı olarak yatak odası takımı ve mutfak araç gereci biz aldık..eşimin ailesi hiç bir şey almadı ve karışmadılarda..gelinliğime bile laf söylediler..sırf tatsızlık olmasın diye seçtiğim modelden vazgeçtim..daha 1 aylık evliyken evime yatıya geldiler 1 hafta krallar gibi agırladım.çünkü eşimi seviyordum ve onun için katlanıyordum..her şeyimize karışmak istediler eşim başlarda hep beni savundu yada öyle gözüktü bilemiyorum..kısacası istenmeyen gelindim.aslında daha bir çok şey var ama iplerin kotugu noktaya gelelim.kaynımla aynı şehirdeyiz bir kız arkadaşı var 8 yıllık sanırım.kız beni hiç bir şekilde haz etmedi..hep bana bunu dedi bana şunu yaptı deyip ortada laf dönderdi..bense hiçbişey yapmamıştım..ama sırf eşim hatrına iftara yemege bile davet ettim ama gelmediler...
2 hafta önce eşim kaynımla buluştu artık ne konuşuldu tam anlatmadı..yalnız evimize davet etmiş tekrardan..kaynım ise abetanın kız arkadaşıma karşı tavırları var ben o oldugu sürece o eve gelmem diyor..tabi ben çıldırdım eşim savunmamış bile beni...kaynımı aradım dedim benimle ne sorununuz varsa bana söyley,in dedim tartıştık küfür edip suratıma kapadı telefonu..eşime dedim tabiki eşim ne yaptı önce beni sakinleştirdi ardından kardeşine msj atarken yakaladım "kardeşim biz kardeşiz uzaklaşma benden " diye..halbuki ben her seferinde gelsin gitsin kalsın buluşalm gezelim diyen insanım...ama yaranamadım..perşembe bu olaylar oldu..cuma arkadşıma gittik gezdik..cumartesi evi temziledim ..pazar arkadaşlarla kahvaltıya gittik gezdik eglendik...ve eşim pazartesi öğleden sonra değişti..elimi bırakmayan adam elimi tutmak istemedi..ben şok..cinsel hayatımızda falan hiçbir sorun yoktu..çok mutluyduk..ailesiyle arada kaldıgını söylerdi ben de derdim ki arada nasıl kalıosun gidioruz onlar geliyor falan diye...anlayacagınız şoklardayım hala elim ayagım titriyor..eşim ailesiyle gizli konuşurdu ama beni ilgilendirmez derdim hep..ve eşim salı günü öğle yemeginde çok durgundu...dışarı çıkıp çay içtik ve sordum " bana neden soguk davranıyorsun diye" eşim gayet ciddi "ben artık sana dayanamıyorum katlanamıyorum artık bıçak kemiğe dayandı...seni hayatımda istemiyorum" bildiğiniz yalvardım tabiri yerindeyse elimin kınası yeni çıktı...daha 3 ay..yalvardım resmen ama o kesinlikle istemiorum ayrılalım deyince bende cafeyi terk ettim işe geldim..odamda tekim nasıl aglıyorum ama..çekmecemde davetiyemizi gördüm onun çiçek yolladıgındaki notları falan hepsini zarfa koydum belki içi acır vazgeçer diye yüzüklerimide koydum...onun masasına koydum..önce yanına gittim telde konuşuo konuşmak istedim yüzünü görmek istemiyorum dedi..ve bende o sinirle gittim ve koydum masasına..o gecede bir arkadaşıma gittim ve eşime sakın aileme söyleme dedim bugun düşünelim yarın oturur konuşuruz dedim...salı gecesi ailem aradı eşim anlayacagınız ailemi aramış....eşimi aradım açmadı...sabah işe geç geldi kaç kez aradım dedim kesin bişey oldu açmadı telimi...sonra baktım gelmiş odasında..yanına gittim "günaydın aşkım geç kaldın aradım seni merak ettim dedim"" merak edilecek bişey yok dedi sadece...2 saat sonra dayanamadım yanıma çağırdım geldi ne var dedi..ailemi sen mi aradın hani aramyacaktın..bak şimdi işler kötü olacak dedim...zaten dün ben bitirdim başkada bişey konuşmuycam seninle bitti boşanacagım senden dedi...oracıkta yıgılmışım..iş yerine ambulans gelmiş beni hastaneye kaldırmışlar eşim yok yanımda herkesede biz boşanıyoruz demiş ve izin alıp ailesinin yanına bursaya gitmiş..

aboooo sen bu affedersınde gerzekalı ıcınmı aglıor yalvarıosun onun ınce aılesı gelmıs sen degıl demekkıs enı sevmemıs ne aglıon yalvarıon delımısın sen askından olsende donme abooo sok oldum resmen nedemek o yaw aaa dıcek kelımem walla yok sen boşa bu kocayı nasılsa senı ıstemıor ya bos gıtsın sımdı dusunurdur ah benı nasılsa arıcak bosnamaz fln sende ınadına ac bosanma davasını gorsun bakalım nasıl oluyormus aaa sana kocamı kalmamıs yasına bak hıcc uzme kendını :)

canım allahım sana kocaman sabırlar versin ne diyeyimki başka
ama allahından bulsunlar maalesef buna benzer başka bir hikayem var ama burdan yazamam sana özelden gönderiyorum.
zor olacak bunu atlatman eminim ama herşey olacağına varıyor
umarım bütün herşey senin lehine gelişir
allah yardımcın olsun gönlünü ferah tut
inşallah en kısa zamanda sende o kocanın herhangi bir konuda yandığını acılarla kavrulduğuna şahit olursun
nefret ediyorum böyle anasının iki lafına bakıpta karısına söz vermeden kaçanlara
allahınızda bulun emi

canım allahım sana kocaman sabırlar versin ne diyeyimki başka
ama allahından bulsunlar maalesef buna benzer başka bir hikayem var ama burdan yazamam sana özelden gönderiyorum.
zor olacak bunu atlatman eminim ama herşey olacağına varıyor
umarım bütün herşey senin lehine gelişir
allah yardımcın olsun gönlünü ferah tut
inşallah en kısa zamanda sende o kocanın herhangi bir konuda yandığını acılarla kavrulduğuna şahit olursun
nefret ediyorum böyle anasının iki lafına bakıpta karısına söz vermeden kaçanlara
allahınızda bulun emi

özelden bekliyorum canım mesajını

ben 3 gün bekledim gelmedi...aradığında da bitti bu iş dedi bekleme dedi...başında yazmıştım

hııım gercekten çokta tuhaf bi durumda deilsiniz yani hemen hepimz benzeri olayları yaşamısızdır ..... ama eşinizin tamamiyle bitti demesi çok sacma ... hele hele bensiz dışarı çıkmazdı falan diosunuz demekki seviyordu .... bi anda böyle diyen adamın ben kişiliğinde sıkıntı ararım ....
canım seviyorsu belli ihalinden ama hersey nasip .... senn yapacagın tek dua rabbinden hayırlı olanı istemektir ... hayırlısı ne ise onu göstersn rabbim.... boşanırsada dünyann sonu deil ya ... zor olur ama unutursun ..... sevinmelisinki çocuğun yok ....

Back