Size yapılan muameleyi asla doğru bulmadığımı ben de belirtmek istiyorum
eşinizin ailesi size karşı en baştan beri nedeni belli olmayan,
olgunluğa ve adaba yakışmayan, hal ve tavırlar sergilemişler..
kendi oğullarının bile en mutlu gününü berbat etmeyi göze alacak
kadar kin içerisindeler ve kalplere bu kadar kin nasıl sığar insanların anlamış değilim,
neyin peşindeler,bu davranış biçimi neyi hallediyor ,hiç mi oturup düşünmediler..
ben olaya eşinin gözüyle bakmayı denedim(bu olaydaki mantığına göre)
ailesinin kesinlikle sana karşı değişmeyeceğini anlamış galiba,her ne kadar onların haksız
olduklarını da bilse,bir yerden sonra onlara tepki gösterme cesaretini kendinde göremeyip, sana tepki göstermeyi
kolay bir yol olarak bulmuş işin acı tarafı bunu BAHANE EDİP boşanma kararı almış
çünkü sana otoritesinin geçmesi daha kolay gelmiş ona maalesef..
seni eleştirirken aslında biliyor ki, senden önce ailesi her lafı hak ediyor
ve biliyor ki sende önce, onların tavırları herşeyi yokuşa sürüyor
bu durumdan o da senin kadar ve hatta senden daha çok bunalmıştır arada kalmak azımsanacak bir durum değil ama
kendince bir karar verip, olayları çözüme ulaştırma denemesi, sizin ayrılma fikriniz olmuş ona göre..
senden vazgeçeçek,ne zaman biteceği belli olmayan bu kavgalı hayat bitecek
o kendine yeni bir eş bulabilecek ama yeni bir anne,baba,kardeş bulamayacak eşinizin mantığı bence böye işliyor..
işte eşinizin bu sığ ve düz mantığı, size bu haksız muameleyi reva gördü..
ama birgün ya da en kısa zamanda, insanlığı ve vicdanı, ona bunun hesabını soracak hiç merek etmeyin..
insanoğlu fıtratı vechile,birgün mutlaka vicdanının sesinin herşeyi bastırdığını duyar
içtedeki vicdan muhasebesi, herkesi yaptığı haksızlıktan öyle bir vurur ki, geçmişe
dönüp daha akılcı ve insani davranabilmeyi herşeyden çok ister,eşin bunu yaşayacak eminim..
sana nacizane tavsiyem diğer arkadaşların da tavsiyeleri gibi ağırlığını bozma
haklıyken haksız duruma düşeceğin fevri davranışlar yapma
gerçekler birgün gün yüzüne çıkar, er geç bunu da unutma..
Allah her kuluna altından kalkacağı dert verirmiş sabret,kartlarını mantıklı ve sakin oyna
kendine güven ve umarım sonunda her ne karara varırsan var ,gelecek günlerini mutlu yaşarsın
sevgiler