abeta kimse sana büyü yaptir falan demiyo cnm..ben cok dini kitap okurum vede inancli biriyim...vede allah hic göstermesin büyü isleriyla sahsen hic tanismadim ...ama etrafda duyuyoruz böyle olaylar oluyo cnm bunu kimse inkar edemez...kari kocayi ayiran mi dersin yada birini birinden sogutmak icin maalesef böyle yollara basvuranlar var..onlarin ahirette yeri yurdu yok bunu herkez biliyo...büyüyü yaptiran da yapanda cehennemlik!!ama sen büü yapmicaksin cnm...hocya gidip danismakta ne zarar var??ne kaybedersin!!ama gercek hocaya diyorum öyle kendine hoca sifati veren dolandiricilara demiyorum...eger büyü varsa onlar bunu allahin izniyle görebiliyo vede sana muska falan yaziyo..dua yani oda bi cesit...sonra sen bu büyüden kurtulabiliyosun allahin izniyle...bunda ne günah olsun ki??sana yapilan kötülükten kurtulmak istiyosun sen...büyü yapmiyosun ki!!!bunun neresi günah olabilir??ayrica kendinde bol bol allaha sigin..felak nas vede ayetel kürsiyi bol bol oku,kendini vede esini üfür...haa birde evini bastan sona sirkeli suyla sil derim!!sirkede cok iyi gelirmis diye duydum....
bak bide sana kendimden örnek vericem:yillar önce babam annemle evlendiginde onu almanyaya götürmemis basta...annem anneannemlerde kalmis bir süre..sonra ben türkiyede dogmusum falan,babam annemi yillarca aramamis...kadin tam ümidini kesicekken,anneannem hocaya gitmeyi teklif etmis...belki isin icinde büyü falan vardir diye..cünkü baba
annemler annemi hic istememis...(annaannem de kendisi hoca kizi bu arada,abdestli namazliydi rahmetli)hoca gittiklerinde sormus annem esim beni neden almanyaya götürmüyo büyü mü var diye....hocada nasil yapti tam ben blmiyorum ama yildizina mi ne bakmis tam bilemiyorum..ortada büyü yok,esin seni allahin izniyle götürecek su an sadece götüremiyo cünkü almanyada basi dertte diye deis...gercektende babam annemi 2-3 yil gelip götürdü,vede anneme almanyada abisi yüzünden basinin polisle belaya girdigini vede isini kaybettigini onun yüzünden götüremedigini söyledi...sonra hersey hallolunca annemide almanyaya getirdi...
diyecegim su ki kaybedecegin bisey yok....büyü varsa görebliyolar vede muska falan yazabiliyolar,haa eger büyü yoksa illede var demiyoruz zaten yapabilcecegin bisey yok!!!