ben de yeni evlilik camiyasına girenlerdenim...nazımı kaprisimi sinirimi anam babam çekiyordu...lakin elin oğlu çekio çekio sonra hoooppppp!!!! düğün zamanında da hoş olmayan şeylerle karşı karşıya kaldım eşimin ailesi yüzünden...sinirlerim iyice harap oldu...en ufak şeye bile bagırır oldum...(bir de aynı işyeride çalışıyoruz) özellikle sabahları kalkarken aşırı derecede sinirli oluyorum...değmeyin ben bagırayım çagırayım sonra rahatlıyorum...lakin eşim tek kahvaltıyı ben hazırlayım sen 10 dakka daha uyu ama nolur bana gül sabahları bagırma dedi....kendime degil ona üzülüyorum...bunca emek verip evlenmişiz ama benim sinirler evliliğimizi yıpratıyor....neyse uzun oldu sanırım psikayitriste gittim bir ilaç verdi tanı olarak "aşırı kaygılanma" dedi.bugün ilk ilacı yarım olarak aldım...hayırlısı bakalım...eşimi seviyorum ve onu üzmek istemiyorum...sizde tecrübelerinizi söyleyin:))
mrb arkadaşlar
daha evliliğim 10 uncu günü olan olayı anlatayım...hastaydım ben gece 11 de yattım eşimde ortalıgı toplayayım gelirim dedi sagolsun...sonra bir konuşma sesi duydum kulak verdim eşim balkonda biriyle konuşuo...hiç uykumu bölmedim..sabah kahvaltıda sordum kaçta yattın diye söyledi ne yaptın o vakte kadar dedim ortalıgı topladım dedi....iyi hoş..bir ara telefonuna baktıgımda gecenin 12 sin de annesiyle 20 dakka konuşmuş ve bana da söylemio....günün akşamında aynen şöyle dedim" annenle konuşman benm için sorun degil...dün gece onunla konuştugunu bana söyleyebilrdin..ok söylemedin önemli bulmadın belki...lakin bu anacıgın gecenin 12 buçugunda neden arar yeni evlileri" ben aradım dedi.peki dedim bundan sonra gece konuşmanı yasaklıyorum...eger konuşursan yanıma gelme...bu ne kardeşim...
size söylediğim gibi çok ağır şeyler yaşadıgımdan dolayı harap olmuştum..ve bu yüzden antidepresan kullnadım..ve her şey yolundaydı..eşim bile diyordu hap işe yaradı...Allah kimsenin başına vermesin..devamlı bu tür insanlarla ugraşmak insanı ne kadar güçlü de olsa çıkmaza sürüklüyor..ve daha önceki iletimi alan arkadaşta görüldüğü üzere evliliğimi kurtarmak için doktora gittim..o kdara sınava girdim..ailemin saglık sorunları oldu...şu yaşıma kadar antidepresan kullanmamıştım...ama demek ki bu olay beni çok yıpratmış..
lütfen acımasız davranan arkadaşlar var.."ben eşime böyle yapsam 3 gün dayanmazdı " diye...
Süper bir evliliğiniz olduğunu yazmıştınız ilk mesajlarda ancak eski mewsajlarınızı okuduktan sonra (bir arkadaş kopyalamış)
biraz şüphe duydum...
düğünde olanlara aşırı içerlemeniz (içerlemeniz normal elbette) sonucu eşinize çıkışmalarınız ve ilaç kullanmak zorunda kalmanız (destek almanız da çok olağan ve olması gerken)
nişanlıyken bile eşinizin "yeter annemi şikayet edip durma" bana demesi...
acaba zaten dolu olan ve sürekli kafası karıştırılan birinin son damlaları mı oldu bu kardeşinin söyledikleri???
asude yorumların için sagol..şuan acaip bir çıkmazın içindeyim...benden kaçması konuşmak istememesi beni daha harap ediyor...oysaki gelse konuşsa derdi neyse anlatsa (ben de insanın hatalarım vardır) ve istemiyorsa yine istemesin....ama bana bir açıklama yapmak zorunda
işte ben böyle insanları anlamıyorum insanlar neden birbirlerine karşı dürüst değiller bu kadar zor mu dürüstlük yoksa vicdanımızı kaybettik..en başta tavlamaya gelince tavla yağla bağla sonra canın istemediğinde başka şeylere takıl git..keşke insanların alnında yazsa ne mal oldukları da bizde ona göre seçsek gerçek adamları..insan gidene değilde kandırılmaya duygularıyla oynanmasına daha çok üzülüyor yoksa giden gitmiş gittiği gün bitmiştir sadece yapılanlar çıkmıyor insanın içinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?