Ailesi eşimi elimden aldı!

Ben de sonuna kadar okudum şoklardayım. kolay mı bir insanı hayatından ona şans vermeden silkeleyip atmak. En azından seninle konuşup en önemli sebebin (kendince) ne olduğunu anlatması lazımdı. Bu işin içinde bir iş var belki de seninle ilgili öyle kötü bir iftira attılarki adam seninle konuşmak bile istememiş. Sebebini iyice öğrenmen lazım yoksa ne oldu da bu hale geldi diye uzun zaman düşünüp kendini yıpratırsın Allah yardımcın olsun

İftira , şöyşe kaynının kız arkadaşı belliki aşırı hazımsız ve kıskançmış senide kabullenememiş zamanla şöyle birşeyi kaynının beynine yerlerştirmiş olabilir - kardeşinin karısı bana hep kötü davranıyor sebebini bilmiyorum ama galiba sende gözü var-demiş olmasın sonra yavaş yavaş bunuda eşinin beynine yerlerştirmiş olmasınlar,bak işte kaynının kız arkadaşını b ukadar sevmeyecek ne var ortada bir sebep yok ama böyle bir durum varsa o ayrı deyip fitne yapmışta olabilirler,inan bana insanların neler yapabileceğinin kestirmek çok zor,benim aklıma bu geldi en iğrencinden bu iğrenç durumun açıklamasını bulmak için kötü düşündüm kusura bakma,empati kurdum bu çıktı ortaya

bu sessizlik mahvediyor beni...yardımlarınız için tşk ederim...şuan tek konuştuklarım sizsiniz...Allah rızası için kafayı yiyecem

(bu arada dedim mi bilmiorum ama...annemle konuştugunda annem eşime:benim kızımı Allahın emriyle istedin ta düğünde bırakacaktık yalvardın şimdi ne oldu..teliyle duvagıyla verdim..namusunda mı bişey gördün elini vicdanına koy dedmiş...eşimde Allahtan korkarım namusu konusunda hiç bişey diyemem demiş)

eşinle aynı işyerindesiniz
görüyomusun gün içinde ??
tavırları nasıl hayatına yeni biri girmiş olabilirmi ???

Düşünme artık, düşünerek hiç bişeyi anlayamazsın. Ancak eşinin sana neler olduğumu anlatması lazım ki eşin de konuşmak yerine kaçmayı seçiyor. Artık düşüneceğin tek şey kendinsin. Ve bu adam için üzülmekten de vazgeç. Konuşamıyor bile, kaçıyor sadece. Bekle açsın davayı, nasıl bir sebebi varmış gör. Ama bu arada antideprsan kullandığını yazmıştın, doktoruna git durumu anlat. Büyük ihtimalle ilacını yada dozunu değiştirecektir. Herkes kendine yakışanı yapar, eşinin de maalesef kişiliği olmadığı için ona fısıldayanların kişiliğine uygun davranmış. Artık kendini üzme. Toparlan ve sabret.

abeta kimse sana büyü yaptir falan demiyo cnm..ben cok dini kitap okurum vede inancli biriyim...vede allah hic göstermesin büyü isleriyla sahsen hic tanismadim ...ama etrafda duyuyoruz böyle olaylar oluyo cnm bunu kimse inkar edemez...kari kocayi ayiran mi dersin yada birini birinden sogutmak icin maalesef böyle yollara basvuranlar var..onlarin ahirette yeri yurdu yok bunu herkez biliyo...büyüyü yaptiran da yapanda cehennemlik!!ama sen büü yapmicaksin cnm...hocya gidip danismakta ne zarar var??ne kaybedersin!!ama gercek hocaya diyorum öyle kendine hoca sifati veren dolandiricilara demiyorum...eger büyü varsa onlar bunu allahin izniyle görebiliyo vede sana muska falan yaziyo..dua yani oda bi cesit...sonra sen bu büyüden kurtulabiliyosun allahin izniyle...bunda ne günah olsun ki??sana yapilan kötülükten kurtulmak istiyosun sen...büyü yapmiyosun ki!!!bunun neresi günah olabilir??ayrica kendinde bol bol allaha sigin..felak nas vede ayetel kürsiyi bol bol oku,kendini vede esini üfür...haa birde evini bastan sona sirkeli suyla sil derim!!sirkede cok iyi gelirmis diye duydum....
bak bide sana kendimden örnek vericem:yillar önce babam annemle evlendiginde onu almanyaya götürmemis basta...annem anneannemlerde kalmis bir süre..sonra ben türkiyede dogmusum falan,babam annemi yillarca aramamis...kadin tam ümidini kesicekken,anneannem hocaya gitmeyi teklif etmis...belki isin icinde büyü falan vardir diye..cünkü baba
annemler annemi hic istememis...(annaannem de kendisi hoca kizi bu arada,abdestli namazliydi rahmetli)hoca gittiklerinde sormus annem esim beni neden almanyaya götürmüyo büyü mü var diye....hocada nasil yapti tam ben blmiyorum ama yildizina mi ne bakmis tam bilemiyorum..ortada büyü yok,esin seni allahin izniyle götürecek su an sadece götüremiyo cünkü almanyada basi dertte diye deis...gercektende babam annemi 2-3 yil gelip götürdü,vede anneme almanyada abisi yüzünden basinin polisle belaya girdigini vede isini kaybettigini onun yüzünden götüremedigini söyledi...sonra hersey hallolunca annemide almanyaya getirdi...
diyecegim su ki kaybedecegin bisey yok....büyü varsa görebliyolar vede muska falan yazabiliyolar,haa eger büyü yoksa illede var demiyoruz zaten yapabilcecegin bisey yok!!!

canim benim varya türkiyede olsam gidip kapisini calip söyle bi dövdürtmek gerektigini düsündüm bi an. ne bu vicdansizlik ne bu bencillik anlamis degilim. erkeklere iyice bi haller oldu. ne saniyolar acaba beyefendiler kendilerini. madem gecinmiceksin annenin evinde otur ayrilma annenden. baska bi kiza bunu yasatman normalmi erkegiz diyolar nsl erkekler anlamis degilim hangi erkeklige sigiyo bu.
insan bi sebebini söyler, baskasina yapilsa aaaaa ne ayip bilmem ne diye aileleri konusur ama kendileri cok rahat yapabiliyor. kafam almiyor artik bu erkek milletini ve ailelerini. zaten artik evlilik diye birsey kalmadi.

Üzülme demek cok kolay biliyorum ama en iyisi sen bol bol allaha dua et... yaptigi yaninda kalmicak.
Öptm

çok ilginç aslında antidepresana ihtiyacım yokmuş:) şuan kullanmıyorum..beni bıraktıgı gün çarşamba günü son bayılmam son sinir krizi geçirmem ve son aglamammış..o gün ilacıda bıraktım..ve inanırmısın o kadar rahatladım ki..megersem kendimi çok sıkmışım..o üzülümesin o kırılmasın keza o da bana karşı öyleydi..şuan üzerimden bir yük kalmış gibiym(sanırım ailesi) ve şuan gerçekten iyiyim...arkadaşlar ne kadar güçlüsün diyor..sadece sol yanım acıyor

düğünde yaşananları okudum. anladığım kadarıyla aile seni istemiyormuş ki düğünde böyle davranmışlar.. seni neden istemiyorlardı peki?

canım çok çok geçmiş olsun.. Rabbim dilerim haklılığını yüzlerine tokat gibi çarpar..

sana diyeceğim şu ki; bende boşanma arefesindeyim. Az çok biliyorum prosedürü.. sen istemedikten sonra (senin aldatma, çirkin davranış vs. gibi şeyler yoksa) sittin sene boşayamaz kimse seni.. kocan sana boşayacam diyip duruyor ya sen ona desene bakalım sen istiyorsunda ben istiyor muyum boşanmayı diye.. ve gözünü korkut çirkinleş demiyorum sana telini açmıyorsa mesaj at ben hepinizle yüzleşmeden bu evliliği bitirmeyeceğim. Eğer sen bitirmek istiyorsan derdiniz neymiş bi anlatın bakalım. Sen tarafsız yaklaşmayıp beni bir kez bile dinlemedin başkalarının sözüne bakarak namusunu sokağa bırakıyorsun ama Allah katında vebalimi nasıl ödeyeceksin? diye bir soruver canım..

ve inan dediğimi de unutma seni mahkemeye verse bile sen ben kocamı seviyorum dediğinde hakim duruşmayı uzatır düşünün gelin diye..

ortada iyi niyet olsa varsa bi hatan kocan gelir konuşur anası babası arar kızım yaptığın yanlış diye senin babana verilen cevapta da iyi niyet yok ben istemiyorum oğlumda istemiyor..
bu ne demektir ya??? vicdanı olan insan kurulan yuvanın yıkılmasına mani olmaya çalışır..

Allaha inancım sonsuz Rabbimin adaletine güvenirim ettikleri yanlarına kalmaz ama nasıl ki başkasının hakkını yememiz günahsa kendi hakkımızı aramamamızda günah kuzucum..

O sebepten sana yapılanın sebebini öğrenmeden tamam boşanıyorum deme...

peki iyi bir hoca..nerden bulabilirim..ben de bunu sordum aslında

bu ayılıp bayılmalarınız, antidepresan kullanımı, sinir krizleriniz normal değil. 3 aylık bir gelinin yaşamaması gereken şeyler. bence bir psikologla görüşün. belki de farkında değilsiniz ama eşiniz bu durumu da kaldıramamış olabilir.
bir de çok çabuk evlenmişsiniz.
kaynınız ise o kızlar yıllardır birlikte.
bunun altında bişey var ama ne?

canım çok çok geçmiş olsun.. Rabbim dilerim haklılığını yüzlerine tokat gibi çarpar..

sana diyeceğim şu ki; bende boşanma arefesindeyim. Az çok biliyorum prosedürü.. sen istemedikten sonra (senin aldatma, çirkin davranış vs. gibi şeyler yoksa) sittin sene boşayamaz kimse seni.. kocan sana boşayacam diyip duruyor ya sen ona desene bakalım sen istiyorsunda ben istiyor muyum boşanmayı diye.. ve gözünü korkut çirkinleş demiyorum sana telini açmıyorsa mesaj at ben hepinizle yüzleşmeden bu evliliği bitirmeyeceğim. Eğer sen bitirmek istiyorsan derdiniz neymiş bi anlatın bakalım. Sen tarafsız yaklaşmayıp beni bir kez bile dinlemedin başkalarının sözüne bakarak namusunu sokağa bırakıyorsun ama Allah katında vebalimi nasıl ödeyeceksin? diye bir soruver canım..

ve inan dediğimi de unutma seni mahkemeye verse bile sen ben kocamı seviyorum dediğinde hakim duruşmayı uzatır düşünün gelin diye..

ortada iyi niyet olsa varsa bi hatan kocan gelir konuşur anası babası arar kızım yaptığın yanlış diye senin babana verilen cevapta da iyi niyet yok ben istemiyorum oğlumda istemiyor..
bu ne demektir ya??? vicdanı olan insan kurulan yuvanın yıkılmasına mani olmaya çalışır..

Allaha inancım sonsuz Rabbimin adaletine güvenirim ettikleri yanlarına kalmaz ama nasıl ki başkasının hakkını yememiz günahsa kendi hakkımızı aramamamızda günah kuzucum..

O sebepten sana yapılanın sebebini öğrenmeden tamam boşanıyorum deme...

Hata yapmışsın bırakmakla. Antidepresan birdenbire bırakılmaz, doktor kontrolünde dozu düşürülerek bırakılır. İlerleyen zamanlarda rahatsızlığını görebilirsin. Şu anda ne bu evlilik için ne de eşim dediğin adam için yapabileceğin bişey yok bence. Zaten çaba göstermeni de hak etmiyor. Artık sadece kendine yönel. Kendin için bişeyler yap.

zaten görüştüm psikolog psikiyatri evliliğimin ilk başında..psikolog o zamn eşimede dedi..bu kız en mutlu olacagı günü en mutsuz oldugu gün olarak hatırlacak...çok zor demişti ve yaptıklarına karşı hiç takdir görmemiş ve yıpranmış dedi eşimin yanında...ani bir haber aldıgımda bayılmışım dogal olarak..hiç beklemediğim bir şeydi çünkü..daha geçen haftasonu için şehirdışı planları yapıyorduk...ama ayrı geçiridk

Erkekler İçin Ne Kadar Basit Evlilik..
Sen Yurdunu Yuvanı Bırak Herşeyden Vazgeç Gel Sevdiğin Adam İçin,
Ama O, Elalemin Kızı İçin Seni Boşasın..
Aileden Bile Değil Sadece Kaynının Sevgilisi..
Yok Arkadaş Bu Kadarcık Ufak Sebepten Senden Boşanıyorsa, Bundan Adam Olmaz..
Düşünsene Kaynın O Kızla Evlenseydi Belki Daha Kötü Olacaktı Evliliğiniz..
Bu Kıza Senden Daha Fazla Değer Veriyor, Çok İlginç..

Allah Yardımcı Olsun, Okudum Yazdıklarının Hepsini İçimi Sızlattı..
Allah'ından Bulsun..

zaten görüştüm psikolog psikiyatri evliliğimin ilk başında..psikolog o zamn eşimede dedi..bu kız en mutlu olacagı günü en mutsuz oldugu gün olarak hatırlacak...çok zor demişti ve yaptıklarına karşı hiç takdir görmemiş ve yıpranmış dedi eşimin yanında...ani bir haber aldıgımda bayılmışım dogal olarak..hiç beklemediğim bir şeydi çünkü..daha geçen haftasonu için şehirdışı planları yapıyorduk...ama ayrı geçiridk
erken mi evlendim bilemiorum..yaşımdan olgun oldugumu düşünüyorum 24 yaşındayım 3 yıldır kamudayım...üniversitemide bitirdim 5 yıl okudum hazırlık falan...eşimde öyle askerliğini yapmış 2 üniversite bitirmiş işi elinde düzgün insan bir de sevdim..ee ve evlendim...sonuç beni terketti

kaynımla kız arkadaşı liseden beri çıkıyor..kaynımın işi yok kız kamuya girdi askerliğide yok...sanırım bunu bekliyorlar

eşinizin ailesi sizi en başından beri istemiyormuş. yani onların boşanmanıza memnun olması, ya da boşanmanız için eşinize baskı yapması çok doğal.

peki bu kayın-kaynın sevgilisi olayı ne ki bardağı taşıran son damla oldu?

erken derken birbirinizi çok tanımadan çok vakit geçirmeden demek istemiştim. yoksa yaşınız normal. durumunuz da evlenmeye müsait. insanlar 5-6 yıl çıkıyorlar ve artık zaten evli gibi oluyorlar. sizden önce bi geçmişleri var bu insanların. o kız mesela eşinizi sizden iyi tanıdığını bile iddia ediyor olabilir.
üstelik hassas bi yapınız var, dediğim gibi bi lafta bi olayda küt diye bayılmak normal bi şey değil. antidepresan kullanıp kullanama konusunda tekrar görüştünüz mü doktorla? bu sürece nasıl geldiğinizi belki bi uzman yorumlar.
eşinizde kişilik bozukluğu var gibi görünüyor.

güzelim benim sen ne kadar alttan almışsın. ahh işte iyiye kimse madalya takmıyor . hatta bu tip insanlar senin iyiliğini gördüğünde "abeta ne kadar iyi" demiyor da "ben gibisini nereden bulacak tabi iyi olacak" diye kendine çekiyor. Düğünde tüm yaptıklarına rağmen dğünü başlarına yıksaydın da "biz bu davranışa layığız" demeyeceklerdi.

onlar da 3 aylıkken boşanmanızı istemezlerdi bence şöyle ki düğün masrafı, ev masrafı 3ay için... demek ki eşin sana yansıtmamış ama onlar zaten istememişler hiç. eşin aptal mı afedersin? 3ay öncesine kadar istemedikleri geline laf gelince niye doğruluğundan şüphe etmiyorlar?

eşinin psikolojik sorunları olabilir. çok dengesiz hareketler bunlar. diyelim ki 3aydır dolduruyorlar, sana da kötü davranırdı 3ay içinde azalırdı ilgisi.... 1 günde olmaz.

ya çok büyük bir iftira var ya da eşin dengesiz...

neyse açıkçası eşin beni ilgilendirmiyor da ben seni düşünüyorum. senin kırgınlığına üzülüyorum o eşin kafasını taşlara vuracak biliyorum ve mütehak sebebi ne olursa olsun.

antideprasanı bıraktığın iyi olmuş bence. hislerini bastırman ileride sorun yaratabilir. üzülüyosan ağla, sinirleniyorsan bağır... içine atma. ama bunu evinde yap. dışarıda kimseye belli etme üzgün de durma eşinin yaptığı gibi nazire de yapma. nazire yapan insan bir şeyleri saklamak istiyordur.

hep aklımdasın canım. zaman ve sabır... atlacaksın inşallah. elimden geldiğince yanındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…