Ailesi eşimi elimden aldı!

ya ailesi gerçekten çok pis bir iftira attı ve destekli de attılar adamı ne yapıp edip inandırdılar. var böyleleri Allah esirgesin de bnm de bir yengem var böyle bir iş çevirmişti. ikinci ihtimal eşiniz şizofren derecede dengesiz siz aşktan görememişsiniz biraz zor gerçi 2 yıl olmuş tanışalı nasıl görülmez. ya da büyü. hiç işim olmaz hocayla büyüyle filan ama örnekler duyunca insan acaba mı diyor işte.

:81::81::81::81::81::81:çok güzel yamışsınız ellerinize sağlık

Allah allah

şimdia anlayıp dinlemeden konusmadan kuzu kuzu bosancaksınız yani...

valla bu adam bu kafayla giderse ben olsam surundururdum... alırdım donuna kadar ailesininde onunda... gorurdu anlamadan dinlemeden bosanmak istemek beni hiçe saymak neymiş

Eminsiniz değil mi?
Bize açıklamak zorunda değilsiniz elbette ama.. sizde bir kusur bulunamayacağına?.. boşanma esnasında?..

Manevi tazminat davası açın eşinize...

Bu durumla ilgili kanun;

"Mevcut ve beklenen menfaatleri boşanma yüzünden zedelenen kusursuz veya daha az kusurlu taraf,kusurlu taraftan uygun bir maddi tazminat isteyebilir " (MK .174/1).
"Boşanmaya sebep olan olaylar yüzünden kişilik hakkı saldırıya uğrayan taraf,kusurlu olan diğer taraftan manevi tazminat olarak uygun miktarda bir para ödenmesini isteyebilir" (MK.174/2).
Yukarıdaki koşulların varlığı halinde tazminat takdir edilir.

Kişinin ödeyecek durumu olmasa dahi... bunu ödemek zorunda kalacaktır...
10-15 milyar lira arası tazminat hakime iyi niyetli ve sevimli görünecektir..
Lütfen altınlarınızı da vermeyin...
geçirdiğiniz her yalan ay için 5 milyar az bile ama...

Allah sizi hayırlı kapılara çıkarsın arkadaşım.. sözün bittiği yerdeyim..

tuhaf bir durum..ben sizin yerinizde olsam ne yapardım diye düşündüm.

öncelikle o evlilikten o kocadan hayır gelmez artık diye düşünüp sabırlı olurdum dava açılınca da süründürürdüm abisinin sana küfür etmesini mahkemede kullanırdım eşinin etrafta senin hakkında iftiralar attığını,ailesinin de iftiralarına maruz kaldığını kullanarak tazminat talep ederdim ki haklı olarak hem işyerinde sosyal hayatında seni sebepsiz yere terkettiği için ve ileri geri konuştuğu için manevi olarak çöküntüye uğradığını beyan etmelisin..

Bırak ondan koca olmaz kimsenin ahı kimsede kalmaz iftira hele hiç kalmaz mutlaka çıkar zamanı gelince..Güzel akıllı bir bayansın eminim dik dur ve güçlü ol

ayyy hafakanlar bastı resmen. allah o adamı ve sebeb olan her kimse onları bildiği gibi yapsın. allah size yardım etsin inşallah kardeşim üzülmeyin lütfen hatta sevinin karaktersiz bir adamdan kurtulmuşsunuz yazıklar olsun ya geberteceksin böylelerini o kaynınız olacak hödüğe ayrıca gıcık oldum. benim de kaynım var ben oturduğu odaya girince toparlanıyor adam. sizinki küfür mü ediyor telefonda yazıklar olsun zaten aile en başta da burnunuzdan getirmiş bırakın ne hali, varsa görsün ama eşiniz inanın köpeklerden pişman olacak buna emin olabilirsiniz

Mahkemede ne gerekçe gösterecek boşanmak için merak ettim...Henüz 3 aylık evlisiniz siz isteseniz dahi 1 yıl dolmadığı için anlaşmalı boşanamazsınız.Hakimi nasıl ikna etmeye çalışacak acaba?

Çocuk oyuncağı değil bu evlilik...Artık bu adamla evli kalınmaz ama haklarınızı bilin siz de ona tazminat açın.Medeni kanunda kadın her daim erkekden daha fazla haklara sahip...

Pişman olsun size bunları yapdığına ,cesur olun ve haklarınızı kullanın,
iyi bir avukat bulun...

Bir genç kızı böyle perişan etmenin bedelini her açıdan ödesin beyfendi....

canım allah yardımcın olsun gerçekten çok üzüldüm.allahlarından bulsunlar.ama çok pişman olacak eşin merak etme.

Ailesinin etkisinde kalıp evliliğini hiçe sayan adamdan hayır gelmez zaten.
kesinlikle sen yalvarma ve sadece nedenini öğrenmelisin.
Bir yuva kolay kurulmuyor ne bu çocuk oyuncağı gibi
ne varsa evliliği yıkacak kadar açık ve net olmalı.
Boşanmak istiyorsa hiç minnet etme ve yüklü bir maddi ve manevi tazminatını al hiç acıma ve üzülme.

herkes gibi bende şok geçirdim 3 ayda ne değişti yanisana tek söyleyebileceğim bu adamdan hayır gelmez.iyice süründürüp boşa maddi manevi hakların neyse hiçbirinden vazgeçme al.üzülmeni yıkılmanı anlayabiliyorum ama böylesi için değmez canım sende zamanla bunu anlayacaksın.Allah eşine akıl fikir sana da dayanma gücü versin

öncelikle cok geçmiş olsun.ya ben bi türlü anlamıyorum erkeklerin evlendikten sonra bu aile merakınınedense daha bir kıymetli oluyolar sanki gelin düşman kuvvetleri cenke çıkmışlar .ailelerde burunlarını sokmaktan vazgeçseler bir anlasalar çocuklarının halini allah bilir ne kadar baskı yapmışlardır eşine.hakkınızda hayırlısı olsun biran önce çözüme ulaştırırsıınız inşallah.Allaha emanet olun

çok üzüldüm yaşadıklarınıza hala daha anlam veremediğiniz- acaba dönermi diye beklediğiniz- olayları anlamaya çalıştığınız için hala içinizde büyük bir sevgi barındırıyorsunuz bu size hem acı veriyor hemde nefret edememe duygusunu...Allah yardımcınız olsun...eğer gün gelir birliktelik yollarınız ayrılığa düşerse emin olunki pişmanlığının en büyüğünü kardeşinin düğününde yaşayacak..kimsenin günahı almak istemem ama öyle kıskanç insanlar varki ağızlarıda iyi laf yapıyorsa yılanı gaza getirip koştururlar bile Allahım kötülük düşünen insanların yaptıklarını ellerine yüzlerine bulaştırsın iftira atanların iftiralarını kendi ağızlarından duyurttursun birşekilde duysun ama geç kalmasın inşallah...Allah eşin ve ailesini ıslah etsin,senin ve ailenede huzur ve mutluluk versin,herşey gönlünüzce olsun...

Allah allaaaahhh... :44:
Yaa yok, şaşırmayacam diyorum burada okuduğum bir şeye bir daha, söz veriyorum kendime ama olmuyor olmuyor olmuyor...
Her seferinde daha saçmasını görüyorum.
Anneannesi yüzünden terk edilen arkadaşımızdan sonra daha saçma bi ayrılık duymam diyordum, buyur buradan yak...

gayet dirayetliyim arkadaşlar...üzülmüyorum..elimden de ne gelirse yapacağım..son bir haber geldi ondan..bir arkadaşımız yapmayın etmeyin diyormuş ama eşim olacak kişi " davayı açacagım " diyormuş..keşke hemen açsada kozlarımızı paylaşsak..benim için dua edin...iyi gecelr

çok saçma...
hiç bir sebep yok gerçekten eşinizin bu harekeleri yapması için inanamıyorum... Hakkınızda hayırlısı olsun ama lütfen fevri davranmayın biraz akışına bırakın bir de büyü meselesine bende katılıyorum... bi baktırmakta fayda var

yazmaya bile elim varmıyor şuan ama..gerçekten büyü işi varsa ben bunu nasıl bilebilirim...hoca hacı bilmemki...son derecede inançlı bir insanımdır..agzımdan dua da eksk olmaz ama..

yazmaya bile elim varmıyor şuan ama..gerçekten büyü işi varsa ben bunu nasıl bilebilirim...hoca hacı bilmemki...son derecede inançlı bir insanımdır..agzımdan dua da eksk olmaz ama..

ya canım uğraşma o işlere girersen, sonu yok.. Allah'a sığın bol bol..

yani bence ortada extrem bir durum yok. sen detayları anlatmadın ama aileyle sorunların olduğu belli. e zaten erkeğin ailesi ile sorun oldu mu, o iş kolaylıkla bu raddelere gelebiliyor.. ben doğa üstü durum göremedim..

ben hiç düşünmemiştim bile arkadaşlar deyince düşündüm...detaylardan kastınız nedir..yeterince açık yazmıştım oysaki

Demekki eşiniz sizi sevmiyormuş , örnek alınacak bir çiftte değilmişsiniz
Ki bunun tam tersi olsaydı , şayet eşiniz sizi seviyor olsaydı
Araya kimsenin girmesine müsade etmezdi.. Hiç kimsenin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…