hakkinda hayirlisi neyse o olsun..esinin birden böyle degismesi gercekten cok tuhaf.....aklimage büyü var isin icinde diye geliyo...insallah degildir
Kusura bakma o kadar sinirlendimki yazdiklarini okuyunca esini bir kasik suda bogabilirim!
Ulan adam!! daha üç ay olmus, bir kac saat oncesinde geberiyodun sen bu kiz için, bu kadar kaypakmisinda bir kaç saat içinde degisiyorsun?!
Ailen bisiyler yumurtladi diyelim, sen erkek degil misin, senin aklin yok mu esini tanimiyor musun bilmiyor musunda onlara kulak veriyorsun?!
Veya hadi karaktersizin tekisin gercekten ayrilmak istiyorsun diyelim, agzin dilin yok mu, beynin yok mu bunun nedenini soylemeden ne tribe giriyorsun seni istemiyorum falan filan... Erkeksen nedenini açik açik soyle...Ben karaktersiz oldugum için onun bunun sozune çabuk kapiliyorum, canim dedigim insani bile aninda silebiliyorum de...
Bes para etmez tiplerden biri iste...
Kiz bayiliyor ambulans geliyor, umurunda degil, yaziklar olsun...
Agzini burnunu dagitacaksin bunlarin, sonra ense tirasi alacaksin...
Cok kizginim kusura bakmayin...
yazmaya bile elim varmıyor şuan ama..gerçekten büyü işi varsa ben bunu nasıl bilebilirim...hoca hacı bilmemki...son derecede inançlı bir insanımdır..agzımdan dua da eksk olmaz ama..
ya canım uğraşma o işlere girersen, sonu yok.. Allah'a sığın bol bol..
yani bence ortada extrem bir durum yok. sen detayları anlatmadın ama aileyle sorunların olduğu belli. e zaten erkeğin ailesi ile sorun oldu mu, o iş kolaylıkla bu raddelere gelebiliyor.. ben doğa üstü durum göremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?