Abeta mail atma sakın!!kız yoksa attın mı?
hayatım madem evine gitmeyi düşünüyorsun onunda eve gelmesini sağla( bişeyler uydur)
öyle konuşun...yoksa mail atıcanda paşamız cevap verecek..hiç sanmam...daha öncede konuşmayı denemiştin
ama hiç birinde sonuç alamadın canım...
eşin kendi ayaklarıyla o eve gelmedikçe siz konuşamazsınız..
iyi bir bahane bul,hatta gel konuşucaz da demene gerek yok(belki konuşmaktan kaçıyordur)
yeterki eve adımını atsın:)ondan sonrası artık sana kalmış:)
evden herşeyini almış ya..eve uğramazki..ama başka bir planım var..ama işim çok var..onu eve sokacak başka bir plan??
Evet cnm şimdi her gece sarılıp uyurken Allahım sana şükürler olsun diyebildiğim bir eşim var benim. O günlerde çektiğim aşk acısı bugünleri getirdi bana. Getireceğini bilseydim gık demezdim o ayrı :)) Evet, ilişkide güven çoook önemlidir. Yok, cnm yazarım ne diye yazmayayım. Üzerinden koca koca yaşanmışlıklar geçmiş. O bizim çalıştığımız şirketin anlaşmalı olduğu bilgisayar firmasında çalışıyordu. Bizim kendi bünyemizdeki bilgi işlem departmanında çalışan çocukta o firmanın sahibinin yiğeniydi ve bana sırıl sıklam aşıktı. Deniz bunu biliyordu. Ben anlatmıştım. (Neyse denizle tanışmamız iş dolayısıyla olmadı ama. Doğum günümde tanışmıştık) Deniz çok kıskançtı. Yanlışlıkla teli duymayayım çıldırırdı. Neredeydin,neden açmadın... Ben seni hak edecek ne yaptım ki derdi hep bana, sen nasıl bana baktın anlamıyorum... Neyseee... Doğum günümde o çocukta vardı. Ama ben çağırmamıştım. Zaten doğum günü partimden benim haberim yoktu. Şirketteki arkadaşlarım süpriz bir parti düzenlemişlerdi. Biz o gün tanıştık denizle. Bir anda karar verdik, başladık. Sonrasında o çocukla iş dolayısıyla görüşüyorlar diye anlattım ben çocuğun bana karşı olan hislerini. Araya resmiyet koysun diye. Ama o bastıramadı bir türlü kıskançlıklarını. Bu çocuğun yiğeniyle bir mesaiden sonra oturup birşeyler içerlerken nereden konu açıldıysa artık çocuk demiş ki o gün o doğum günü partisine sen gelmemiş olsaydın vedat mavigibiye evlenme teklif edecekti. Ve aslında mavigibi de ona karşı boş değildi ki onu doğum günü partisine çağırdı. Sen gelince vedat kendini geri çekti. Mavigibi de onu kıskandırmak için başladı bence seninle.
Bu çok sinsice oluşturulmuş bir plan. Bana olan düşkünlüğünü beni nasıl kıskandığını bildikleri için uydurulmuş... Ama benim çok sevgili zeka küpü eski erkek arkadaşım onca yaşanmışlığımıza rağmen bana tek kelime etmedi. Sabah canımken akşam düşmanım oluverdi. Tabi ben bunları yıllar sonra öğrendim ama neyseee... Şimdiler de o da diyormuş ben buna nasıl inandım diye. Hayırlısı böyleymiş
yiyeceği türden bir plan olsun ,ona kaçma kapısı bırakma:)
mailleri at kafandan canım ya..kaç haftadır boşanacam diye zombi gibi gezen adam,maille mi
aklını başına devşirecek:)hadi bakalım görelim seni:)kuş kafase girdimi tamamdır!
ama çok zor işte bu???
canım bir komşunuz falan yok mu aratsan?
kandırsa onu evle ilgili bişay varmış gelmesi gerekiyormuş gibisinden
o da eve gelince seni bulsa evde :26:
ne bileyim acil bişey mesala evden yoğun koku geliyor , ya da başka bi şey gibi bi bahane
dediğim gibi ailesi yemin ettirmiş olabilir belki o yüzden konuşmuyordur
canım bir komşunuz falan yok mu aratsan?
kandırsa onu evle ilgili bişay varmış gelmesi gerekiyormuş gibisinden
o da eve gelince seni bulsa evde :26:
ne bileyim acil bişey mesala evden yoğun koku geliyor , ya da başka bi şey gibi bi bahane
dediğim gibi ailesi yemin ettirmiş olabilir belki o yüzden konuşmuyordur
Canım ben izmirliyim ama eşimle yaşadığım yer aydın.aydınında köyü.Avukat tutum zaten.Davayı açanda benim.Boşanma davasının yanında Maddi manevi tazminat davası açtım.Bunun yanında altınlarımıda istedim.Canım adam istemiyor sevmiyor ya bardağı alıp bir yerden başka bir yere koymam bile olay oluyordu kısacası batıyordu yani.Dayak yediğim son gecede sudan sebepti olay.Ailesiyle ilgili bir konuyu attı ortaya.Durduk yere olay çıkaracak ya.Sonra başladı girişmeye.Dövdüüü baya sonrada illa gidiceksin dedi ve gönderdi gecenin 1 de.
canım çok üzüldüm valla.o zaman avukatın seni yönlendirrir neyi nasıl yapacağını.altınlar senin hakkın paşa paşa verecek.benimde altınlarımı aldılar vermiyolar.bende altınları almak için eşya davası açacam.istersen aile mahkemesinede başvurup kocalık görevlerini yerine getirmiyor diede dava açabilirsin.
ama avukatına sor tabi yinede.
ya tek de gelmeyebilir ama...kardeşiyle beraber gelirlerse...ama ben kendimi biliyorum...eğer damnarıma da basarlarsa..bursayı onlara dar ederim...gerekirse bayramda bile giderim...deliyimdir..içimdeki deli çıkmadan şu işi bir halledebilsem
ya tek de gelmeyebilir ama...kardeşiyle beraber gelirlerse...ama ben kendimi biliyorum...eğer damnarıma da basarlarsa..bursayı onlara dar ederim...gerekirse bayramda bile giderim...deliyimdir..içimdeki deli çıkmadan şu işi bir halledebilsem
canım çok üzüldüm valla.o zaman avukatın seni yönlendirrir neyi nasıl yapacağını.altınlar senin hakkın paşa paşa verecek.benimde altınlarımı aldılar vermiyolar.bende altınları almak için eşya davası açacam.istersen aile mahkemesinede başvurup kocalık görevlerini yerine getirmiyor diede dava açabilirsin.
ama avukatına sor tabi yinede.
eşya davası boşanma davası ile birlikte açılsa da tefrik edilmesi gerekiyor. ayrıca altınları almadan gittiğinizi ispatlamak zor. dayakla evden atıldıysan o esnada almamış olabiliyorsun (yargıtay kararlarına göre) tabi ama bunu da ispat etmek sana düşüyor. bu arada unutmamak gerekir ki davanızın reddilen kısmı için %12lik karşı vekil ücreti ödemeye mahkum edilirsiniz.
abetacığım eğer içinde gerçekten bi deli varsa o deliyi lütfen çok uzaklara tatile gönder...asla öfkene yenilme canım..
şuanda sen haklısın,eşinin gözünde de bizim gözümüzdede..ama insanın haklıyken haksız duruma düşmesi an meselesidir.
sonuçta sen boşansanda boşanmasanda asla olmadığın biri gibi davranma...boşver tatlım...
sen böyle saflığını ve temizliğini korudukça eşin zaten yerin dibine geçiyordur...
ilerde senin haklılığını görebilmesi için YA SABIR diyip kenarda oturman gerekecek canım..
başkalarını araya katmasanız iyi olur..sonuçta karı-kocasınız..
eğer konuşmaya kararlıysan ve eşininde kardeşini getirme riski varsa
onu , belki iş çıkışı direkt eve göndermeye çalışmalıyız?
yada şöyle bişey geldi aklıma?
sen eve git önce sonra
saat biraz geç olunca
eşine telefon aç,korkmuş bişekilde kapıdan tıkırtılar geldiğini çok korktuğunu
falan söyle,hiç olmazsa annenlere bırakmasını rica et,
böyle birşey yapsan gelirmi?
eğer gelirse 5 dak.yukarı çık evi toparlıyorum falan dersin..?
ama hala emin değilim konuşmanız için doğru zamanmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?