- 13 Mayıs 2011
- 3.940
- 3.653
- 373
abeta günaydın,
şu son olay olan kayın-kaynın sevgilisi olayını derinlemesine anlatsan bize?
kaynımla kız liseden çıkmaya başlamışlar..ardından aynı şehirde üni okuyorlar...kız haftasonları hep bunda kalıyordu...eşimde askerliğini yapınca burada kpss kursuna geliyor ve kaynımda kalıyor..kızıda o zamn tanıyor...benimle tanıştıgında eşimin o kızla 1 yıllık falan geçmişi vardı..kız başlarda çok iyiydi..iyiydikte..o okuyordu bense çalışıyordum...eşim bunlara maddi olarak çok yardımcı olmuş(işe girdiğinde).kaynımın herşeyini eşim karşılıyordu..kıza da devamlı destek oluyordu..ben bunlara sesimi çıkarmadım o zamn çıkıyorduk tabi...ben o zamnlar başka şehirdeydim...oradan geldiğimde kıza hediye falan alır gelirdim...kontoru yoktur diye hep ben arardım..biz nişanladık eşim tabi yuva kuracak bunlara eskisi kadar yardımcı olmadı..artık hep benm yanıma gelirdi..benmle ilgilenirdi..ama ben kızı sınava girerkn çıktıgında doğum gününde hep aradım..ama o hiç aramadı ben saf kontoru yoktur diyordum:) bir gün dikkatimi çekti face te davemlı online ama hiç bir slm vermiyor..bende çektim kendimi yavaş yavaş...eşim aramış bunu neden abetaya soguk davranıyorsun artık diye"demişki abi abeta beni kıskanıyor gibilerinden hissettim ve mesafe koydum" çok komik neyini kıskanacaktım???ardından eşim bu kızla iyice ipleri kopardı.kız işe girdi....düğünümde o olaylar olurken de kayınvalidemin kuyrugundan ayrılmadı..bana hala soguktu ben de ona tabiki.ama yinede bursadayken falan eve geldiğinde hoşgeldin dedim...düğünümde tebrk bile etmedi..videoları izleyince eşimde iyice gördü kızın tavrını..ardından duyduktu nişanlanacaklar ama hala nişanlanmadılar çünkü kaynımın ne askerliği ne işi var..ramazanda iftara çağırdım ikisinide gelmediler...sonra eşim kaynımla konuştugunda bekliyoruz iftara gelmediniz dediğin de abetanın xxxxxxx e yptıgı tavırlar hoş degildi...gibilerinden kız arkadaşını savunmuş...ama ben saf kocam haklı karısını savunmamış...ardından kaynımı aradım benimle derdiniz ne diye sorudm..tartıştı benimle küfredip suratıma teli kapadı....başından beri olaylar bunlar...
valla olaylar gayet normal..
yani sen gayet olgun ve iyi niyetli tavırlar sergilemişsin..
ama bu kızdan korktum ben.. eşin "yalanlarla beni kandırdı" diyor ya, acaba bu kız mı sana bir iftira attı?
bir bayan yuvasını kurmuş bir bayana bunu neden yapmak ister ki...
ne güzel söylemişsin..
karşındaki yuva kurmuş bir bayan değil ki.. hala sevgililer.. evlilik ciddiyetini anlamasını bekleyemeyiz..
tabi böyle bişey de olmayabilir, bilemiyorum..
aslında bence en sağlıklı yol şu ki, eşinin iş yerinden en yakın arkadaşı onun ağzından laf almalı.. seninle paylaşmalı..
sana gelip doğruları anlatmaz diye düşünüyorum.
ama bir boşluğuna gelirse, güvendiği bir arkadaşına anlatabilir.
öyle bişey yapabilir misin?
karşındaki yuva kurmuş bir bayan değil ki.. hala sevgililer.. evlilik ciddiyetini anlamasını bekleyemeyiz..
tabi böyle bişey de olmayabilir, bilemiyorum..
aslında bence en sağlıklı yol şu ki, eşinin iş yerinden en yakın arkadaşı onun ağzından laf almalı.. seninle paylaşmalı..
sana gelip doğruları anlatmaz diye düşünüyorum.
ama bir boşluğuna gelirse, güvendiği bir arkadaşına anlatabilir.
öyle bişey yapabilir misin?
bence maddi anlamda kaynak kesildigi için.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?