Ailesi eşimi elimden aldı!

yaşadığınız çok zor bir durum...Allah yardımcınız olsun...en kısa zamanda nedenlerini öğrenirsiniz ve sonuç hayrınıza olsun inşallah..

cnm durumuna çok üzüldüm. bence kendine güven ve dik dur. dik dur ki karşı taraftan gelebilecek sıkıntılara karşı başın eğilmesin. umarın hakkında hayırlısı olur ve onlarında yaptıkları kendi ayaklarına dolanır.

eşinizle aynı yerde çalışıyorsunuz illa ki karşılaşacaksınızdır.... bence hiç konusmayın.... ama mutlu da görünmeyin eşinize ve kimseye, birşey olmamış gb de izlenim vermeyin. yoksa, bak ayrılığı hemen kabullenmiş, demek abeta istemiş ayrılmayı ki bu kadar rahat derler.... bir de bunun sıkıntısını çekmeyin. birbirinizi severek evlenmişsiniz, emin olun ki illa ki yalnız kalacak ve o güzel günleriniz, yaşadıklarınız gelecek aklına... o zaman pişman olacaktır. pişman olup gelmese bile, keşke kimseyi dinlemeseydim diyecektir ilerde..... umarım geç olmaz... siz yasamaya bakın, gelirse ne ala, gelmese de yapacak bir şey yok, isteyen gider...

günaydın arkadaşlar...en ufak bir şey olursa haberdar edecegim demiştim...eşimin 2 tane facebooku vardı....çıkarken birisini kapattımştım hiç açmıyordu(şifresini de biliyordum)..diğer facebookunu kullandı yıllarca..tabi evli oldugumuz falan onda gözükyordu..fotolar falan...bana ayrılacagını söylediği gün o facebookunuda kapamıştı...dün netteydim..arkadaşım dedi eşin face alemleri geri dönmüş diye baktım ki...eski facesini açmış...benden önceki hayatına belliki geri dönmüş...ve ben hala ekliyim...zaten beni ekleyip kapamıştı o eski facesini...bana dair hiç bir şey yok...çok komik belki ama en son bildiri duvarında ki de benmle olan arkadaşlığı yazıo:) yorumlarrr bu nedir şimdi kızlar...

cnm daha yeni açmış bakalım ne olacak birkaç güne silecek mi yoksa seninde onu görmeni istediği için seni bırakacak mı orada yane silmeyecek mi

cnm daha yeni açmış bakalım ne olacak birkaç güne silecek mi yoksa seninde onu görmeni istediği için seni bırakacak mı orada yane silmeyecek mi

canım benim...evli oldugumuzun gözüktüğü facei açsa tamam diyecegim..ümit var....lakin beyfendi eski faceini açmış...

canım bence bak kararlıyım eski hayatıma dönmekte diyor yenisini acsaydı iyi sanki bu defteri kapattım der gibi pff cok üzülüyorm bu konuyada.

iş yerinde gidip konuşmayı deneseniz,
yanınızda insanlar varken ve duyabilecekken ağır şeyler söyleyemez büyük ihtimalle.
odasına gidip konuşabilir miyiz deyin, bi hatam olduysa özür dilerimle başlayın ki ötsün.hatalı olduğunuz için değil sadece eşinizi konuşturmak için.
yok hala ısrar ediyorsa yol verin gitsin.face falan hikaye hep.

canım bence bak kararlıyım eski hayatıma dönmekte diyor yenisini acsaydı iyi sanki bu defteri kapattım der gibi pff cok üzülüyorm bu konuyada.

aynı şeyleri düşünmüşüz...zaten şuan fırtına öncesi sessizliği yaşıyoruz..mahkeme celbini bekliyorum resmen:)

bunları yapmış zaten konuşmaya çalışmış bu kadar aşağılandıktan sonra böyle bi çabaya hiç gerek yok bence sadece bekle ve olacakları gör hataların mutlaka vardır ama bir gün de herşeyi bitirip bu kadar çirkinleşecek kadar bi hatan yok yazdıklarına istinaden söylüyorum... Hiç bir adım atman gerekmiyo şu anda keşke yıkılmasa yuvan keşke bunları hiç yaşammaış olsan ama şu durumda sana dik durmak yakışır çünkü bunları hakedicek bişi yapmadın.

her insanınn hataları vardır..benim de illaki...ama bana hiç bir şey demeden..sadece 4 cümleyle evliliğimizi bitiren bir adamı sevmişim(dayanamıyorum.katlanamıyorum.seni istemiyorum.ayrılmak istiyorum.)bunun ardına düşünelim diyen de benim..ertesi gün gidip ii davrananda benim....peki o ne yaptı ailelere haber verdi ve iş çıkmaza girdi...sanırım çok şımarttım ben onu...bebeğim gibi severdim...bir de derler ki erkek ilgiyi alakayı sever..bizimkine batmış benim ilgim demekki..

NOT:babam kayınbabamı arayınca..kayınbabam demiş ki...biz zaten 10 gün önceden biliyorduk...babam şok olmuş...iyide neden ben anlamadım...ben son 1 günde anladım bir şey oldugunu ama üstüne gitmedim...sonra o söyledi zaten...daha bir sonraki haftasnunun planlarını yapıyordu arkadaşlaımızla..şehir dışına çıkacaktık ve gezecektik...ne olduda değişti

doğru düzgün bir açıklama yapmadan terkedip gitti...adam olsa zaten ailemin karşısına geçer benden şikayetlerini söyler..istemiosa zorlada güzellik olmazdı...ben bu tavrına kızıyorum..ailesinin dolduuşuna geldi..belkide seçim yaptırdılar...ya biz ya o diye...son 1 güne kadar gözümün içine bakan adam...gözümün içine bakamadan söyledi bu kararını da

ailesinin ya biz ya o demesi için ne sebep olabilir, aklım almıyor.
sizinle bu kadar ne dertleri var?
diğer taraftan iletişimsizlik sizin sorununuzu çözecek mi?
öyle eli kolu bekleyin o halde ne diyelim.
konuşun diyorum yok, kafasına vazo geçirin diyorum yok.

canım benim adamı 3 gün evde bekledim..aradaı dedim gel konuşalım evdeym dedim..bitti bu iş dedi..daha niye kıçını kaldırayım...ve yeterince kaldırmışım da zaten...ailesinin benimle ne derdi oldugunu ahh bi bilsem...o kadar sorun yaratmalarına ragmen eşim için hiç bişey olmamış gibi davranmam iyi davranmam onları telaşlandırdı demkki...inanın bu sorular benm de kafamda ama cevap yok...beni neden istemediler??

ve ben bu yuvayı kurtarabilmek için çabaladım..hala yüzükleri parmagımda..bekliyorum msjı veriyorum..hımm bu saatten sonrada istemiyorsa mahkemede görüşecegiz..bakalım hakime ne diyecek merak ediyorum...boşanmayacağım zaten beklesin biraz

tatlım peki eşinin ailesi seni neden istemiyor?

hani kendi memleketlerinden bir gelin mi istiyorlardı acaba?

ben daha 1 günlük gelinken kayınbabam bana
gönül isterdiki kendi memleketimizden gelinimiz olsun ama oğlum seni sevmiş ve istemiş
bundan sonra sende bizim kızımızsın demişti..

inan hiç bir fikrim yok..belkide her anne oglu yetişirken birini ister..belkide bizim kaynananında öyle istediği biri vardı..ama olmadı..oğullarıda beni çok sevip sahip çıkınca bunlar kudurmuş olabilir...bunlar bir varsayım tabiki...bu arada kayınbabam babama demişki..."oğlumuzu bizden koparamaya çalıştı kızın..sizde kendinize çekmeye çalıştınız..."" bu lafı duyunca iyi bir kahkaha attım..korkmuşlar dedim..halbuki kendi ailem 3 ay boyunca 3 kez geldi evime..hiç birşeyimize karışmazlardı..hep yardımcı olurlardı..eşimde ailemi çok sevrdi..ama onun ailesi en başından beri geri de durdu..eşim bir gece yatakta bana şunu dedi "manevi ve maddi olarak ailemden çok uzağım..herşeyim sensin..bir gün beni sakın bırakma!!!"
ama neler oldu bilemiorum..o beni bırakıp gitti..:44:

abeta günaydın,

şu son olay olan kayın-kaynın sevgilisi olayını derinlemesine anlatsan bize?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…