Ailesi eşimi elimden aldı!

nasıl sakin durabiliyorsunuz aynı iş yerinde?
gidip kafasına bi bardak kaynar su dökün bence, u-yansın

Canım anlaşılan nişanlıylen sinirlerin bozulmuş ve fevri davranışlarda bulunmuşsun..
saba birşey diyeyim mi?emin ol,neredeyse hepimiz nişanlıyken yüzüğü atmış ve eşlerimiz tarafından yalvar yakar ikna edilmişizdir..dünyada kesinlikle ilk örnek sen değilsin..
fakat ne olursa olsun,sesi yüksek çıkan ,cır cır konuşan kadınlara hiç bir erkek katlanmak istemiyor..
yanlış anlama ben o kişiliği oturmamış eşine asla hak vermiyorum ama biraz daha hakim olmalıydık sinirlerimize..
biliyorum bunun için doktora gitmişsin bıu çok güzel bir adım olmuş ama sanırım bir kere ağız tadınız bozulmuş..

evde huzur kalmamışsa,büyük ihtimalle annesine ve kardeşine sığındı,zaten senden pek haz etmeyen bu insanlarada koz vermiş oldun ve doldurdukça doldurdular onu...bir daha söylüyorum eşine asla hak vermiyorum,
eğer ki atıyorum 5 yıllık bir evlilik olsa anlarım ,ama daha 3 aylık bir evlilikten bahsediyoruz..normal olan küstüğünüz hızla barışmanızdı..

sana bundan sonrası için tavsiyem,dilini tut tamam mı tatlım...

ne yalvarırca konuş nede sinirli davran...
gayet makul bir dille kafandaki sorulara cevap vermesini iste..

boşanmak istiyorsada gereğini yapmasını maddi manevi kayıplarını ödemesi halinde hiçbir zorluk çıkarmayacağını belirtebilirsin..
ama şunuda söyle;(sakın ağlamaklı yada yalvarır gibi olmasın...gayet sakin ve kendinden emin konuş)

ben boşanmak istemiyorum...her çift gibi bir darboğaza girdik ve bunu birlikte aşabiliriz..tabi istersek..birşeyleri yıkmak en kolayı...ama emek verdiğimiz bu yuva için mücadele etmemiz gerekiyor..kolay kurmadık..
ama yok ben boşanmakta kararlıyım dersen,boşanırız..karşılıklı anlaşır 2 haftada kurtulursun benden ...

sonuçta burası benim iş yerim..profesyonel davranmam gerekiyor..odasına daha hiç gitmedim o da aynı şekilde gelmedi...bugün hiç görmedim zaten..zor tabi herkes evli oldugumuzu biliyor fakat..farklı yerlere gidiyoruz, beraber öğle yemeği yemiyoruz..bunu görenlerde soruyor..hayırdır diye..ben de diyorum inşallah hayırdır:)

boşandıktan sonra da aynı işyerinde kalmıyı düşünmüyordur sanırım eşiniz. ne o öyle ayrılsak da beraberi dizisi gibi ?? vardır planı sanırım

bakın ben hatam yoktur demiyorum zaten..ama ben onun için saglıgımdan oldum evliliğin ilk günlerinde ve tedavi olmak istedim..tedavi cevap verdi gayet iyiydik..ya da ben öyle zannediyorum???şuan beklemedeyim...inanın artık umudu kestim zaten direk mahkeme celbini bekliyor durumdayım...bunun içinde gerekli bilgileri aldım avukatım bile hazır...

ama bekliyorum belki düşünür yalnız kalınca ben ne yapıyorum falan der(hiç sanmıyorum çok inattır çünkü)yalnızda bırakmıyorlar zaten korkuyorlar sanırım ailesi bana geri döner diye..ailesiyle beraber kaynımda kalıyorlarmış izlenimlerime göre...ve davayı açtırmadan da gitmezler onlar...

yalnız kalsa beni düşünür..yaptıklarını düşünür ama..şuan yalnız değil

bakın ben hatam yoktur demiyorum zaten..ama ben onun için saglıgımdan oldum evliliğin ilk günlerinde ve tedavi olmak istedim..tedavi cevap verdi gayet iyiydik..ya da ben öyle zannediyorum???şuan beklemedeyim...inanın artık umudu kestim zaten direk mahkeme celbini bekliyor durumdayım...bunun içinde gerekli bilgileri aldım avukatım bile hazır...

ama bekliyorum belki düşünür yalnız kalınca ben ne yapıyorum falan der(hiç sanmıyorum çok inattır çünkü)yalnızda bırakmıyorlar zaten korkuyorlar sanırım ailesi bana geri döner diye..ailesiyle beraber kaynımda kalıyorlarmış izlenimlerime göre...ve davayı açtırmadan da gitmezler onlar...

yalnız kalsa beni düşünür..yaptıklarını düşünür ama..şuan yalnız değil

canım yanlış anlama seni suçlamıyorum ama;

anlatmadığın birşeyler var gibi;

hastalık insanlara mahsus elbette;

ama sanırım yaşanılan birşeyler var;

gerçi hiçbir neden onları haklı kılmaz o ayrı...

dolunayın yorumunu çok beğendim ben..

zor bir durumdasınız anlıyorum, ama yazılan tüm negatif ama yapıcı yorumlara savunma psikolojisiyle yaklaşıp karşı duruş sergilemek yerine, doğru-yanlış tüm tesbitleri değerlendirmelisiniz bence..

başından beri bende okudum acaba yazmadıgım bir şey var mı diye...benim bildiğim bunlar ve bunları yazdım...sordukçada söylüyorum zaten..ama bilmediğim bir şeyler var ki işte onlar canımı acıtıyor

özel olmassa rahatsızlığınız neydi?

tabi cevaplamak zorunda değilsiniz...

asude hanım zaten konuyu açmamda bundandır görmediğim ne var diye...elimden geldiğince sizleri bilgilendiriyorum..sizlerde bana yorum yapıyorsunuz...karşı duruş sergilediğimin farkında degilim..sadece soruyorsunuz yorum yapıyorsunuz ve bende cevaplıyorum

ben zaten 1 haftadır düşünüyorum..bugün tam bir hafta oldu...beni istemeyebilir...ama karşısına alıp neden istemediğini söylemediği sürece boşanmam..

bakın 1 hafta oldu..içimden konu açmak bile gelmedi..dün toparladım kendimi ve dün açtım konuyu da

Eşin 1 günde hatta yarım günde senden nefret edecek kadar değişiyorsa büyük ihtimal okkalı bir iftiraya maruz bırakılmışsın demektir.Durum buysa da eşinin sana hesap sorması gerekirdi kör kütük inanmak yerine ha birde arkadaşımın başına geldiği için yazıyorum büyü muhabbetide olabilir.Arkadaşımın kayınvalidesi oğluna yapmış ve sende ki gibi 1 günde eşinin suratına bakmaz olmuş.Allah yardımcınız olsun canım umarım evliliğini kurtarırsın

canım benim, doktorun dediği çok zor zamanlar geçirmiş olmam beni kaygılandırmış..zaten yarım kullanıyordum hapıda..Allah kimsenin başına vermesin..ilk başlrda ne fotograflarıma bakabiliyordum ne de cd leri izleyebiliyordum..1 ay geçmeden kendime geldim zaten...güçlü bir yapım vardı Allahtan...şuan da o gücü kullanıyorum..sakinim...

Eşiniz zaten olgun bir insan olsaydı işyerine taşımazdı sorunlarını.Herkese söylemezdi boşanıyoruz diye bence.Çocuk oyuncağı değil evlilik...
Bu işte başka bişiler var bence..Bence eşine hiç yalvarma seviyorsa seni hatasını anlar ama böyle dengesiz bir insanla ömür nasıl geçer bilemem.Evet erkekler dırdırcı kadınlara katlanamıyo demiş bir arkadaşım katılıyorum ama 3 aydamı be cnm?3 ayda ne dırdırıki?Ki o ilk aylarda aşk dahada büyük oluyo dırdırın dısını kafaya takmazki bir erkek o kadar aşkla doluyken unutur gider...
geçmişte eşinizden sakladığınız bir sırrınızmı vardı bunu duydu acaba?
ama öyle bile olsa adam gibi bir adam gelir bunu sorar zaten

Son düzenleme:

anladım...

acaba, olaylara karşı çok şüpheci yada takıntılı davranıyor olabilir misiniz?

bunuda eşinize yansıtıyor olmayasınız;

aşırı kaygının verdiği refleksle..

özeleştiri yaptığınızda neler çıkıyor ortaya;

ya yanlış anlama insanın kafasına yatmıyor bu ayrılık sebebi...hoş sebeb de yok ya..

canım benim, doktorun dediği çok zor zamanlar geçirmiş olmam beni kaygılandırmış..zaten yarım kullanıyordum hapıda..Allah kimsenin başına vermesin..ilk başlrda ne fotograflarıma bakabiliyordum ne de cd leri izleyebiliyordum..1 ay geçmeden kendime geldim zaten...güçlü bir yapım vardı Allahtan...şuan da o gücü kullanıyorum..sakinim...

inanın ben en başında benimle çıkmak istediğinde tüm kartları açık oynadım..o yönden yana içim rahat..ama bilemem..kara kandan çetindir derler..iftiraya kurban gitmek..Allahım korusun düşünmesi bile kötü..benim için dua edin..yalvarırım..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…