Ailesi Başka Kız ile Evlendirmeyi İstiyor

boncuukgooz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
255
85
98
Merhaba guzel bayanlar, o kadar bahtsız talihsiz bir insanım ki ne yapacağımi şaşırdım. Önceki sevgilim aldatır şimdiki sevgilim ailesine laf anlatamaz. Yaklaşık 5 aydir sevgiliydik fakat 1.5 yıldır meraba meraba tarzında konuşuyorduk. Kendisi Uzman Çavuş Aksaray da herşey çok güzel gidiyordu. 1 hafta lojmanda 1 hafta dagda oluyordu. 1 hafta önce hiçbir yapasim yok mesaj atasim konuşasım yok dedi.

Herhalde bunalima girdi yalnizlik cekiyor diye ses etmedim. Pazartesi günü dagdan lojmana gecti iyi hos arada goruntulu arada mesajla konusuyorduk. Dün sosyal medyani kapatacaksin dedi ya noluyor dedim ben de kapatacaksam sende kapat yani beraber yapalim tek tarafli olmasin. Yok dedi sonra ben bir egitimciyim benim öğrencilerim ile fotograflarim var yaptigimiz makyajlarin fotografları var yeri geliyor numarasi olmayanlara ordan ulasiyorum dedim iyi ozaman kalsin dedi. Aradan dakka gecmedi biz olamiyoruz tartışıyoruz sürekli hem ben 3 yil evlilik bile düşünmüyorum. Memlekete gidicem orda restoran isletcem dedi.

Bende senin asker olup olmaman benim icin bir sey degistirmiyor ben seni meslegin icin tercih etmedim dedim varsin 3 yil olsun hem bende hazir degilim ceyizdir odur budur bir hazirligim yok dedim tamam dedi. Aradan 2 dakika gecti annem seni istiyor babam istemiyor dedi. Neden deyince de sen makyaj yapiyosun makyaj ogretmenisin dedi. Iyide tamam makyaj yapiyosam biraz daha ceki veririm kendime yeri geliyo babam da diyor kizim biraz makyajini hafiflet yani senin ailen benim ailemde olacaksa illaki ceki duzen veririm dedim. Aradan 10 dakika gecti olmuyor sen Ankara ben Kayseri dedi. Ya sanki goren ben istanbulda sen hakkari de zannederler dedim. Hem sen ta dedin nekadar yakinmisiz diye az once babamla konuştum babam bir kız bulmuş onun ailesiyle ve o kizla tanistirscaklar 15 gun sonra izne gittigimde dedi.

Basi Kapalı bir kizla evlenmemi istiyorlar dedi. Iyide sanki o cokmu iyi biri olcak ya kotu biriyse ya begenmezsen ne olacak dedim. Yapacak birsey yok sevmeye çalışacağım ailem e karsi gelemem dedi. Ben seni cok sevdim ama 1 haftadir ailemi ikna etmek icin elimden geleni yaptim yalvardim annem cok istiyor seni ama babam istemiyor dedi. Gidincede deneyecegim sansimi istemeyecegim o kizi dedi. Bende o arada yanlışlıkla klavye hatasi yuzunden mahvettik herseyi baska biri var kafasinda ailenin yazacagima( akraba ile mi evlendircekler dusuncesindeydim) hayatinda baska biri hayatinda yazinca ipler koptu.

Sen niye boyle dusundun guvenmedin bana ailem boyle yaparken sende mi boyle yapcaktim deyince ya ben yanlis yazdim dedim aciklayim arayim aciklayim dedim yalvarma bana artik hayatinda yokum lanet olsun dedi cat engelledi whatsaptam facebook instagram telefon heryerden engelleyim ailesine engel olacagi varsada olamayacak 1 haftadir cok kotuydu zaten hastalandi usuttu yatak dosek yatiyodu demekki sorun bundann dolayıymıs baska numaradan arasam ordan da engeller hatta tersler cok inatci biri zaten dun aradigimda kac direkt mesgul caliyodu gece aradigimda da ilk diiit sesi geldi 2.ciye mesgul kac kere de oyle aradim engelimi acti galiba telefondan ama neyapacagimi sasirdim

Birileri soyledi diye kendine ceki duzen mi vereceksin? Makyaj yapmak ayip mi gunah mi? Kime ne? Defolsun begenmiyorsa. Ailesi de baska bir saf bulsun bu piril piril kafayi evlendirmek icin.
Kendinize saygi duyun,isinize de. Ve en onemlisi sirf evlenebilmek icin her seye peki demeyin

3 yıl evlenmeyecekse babası neden şimdiden bi kızla tanıştırıyo?
madem onların tanıştırdığı kişiyi istemiyo hani seni çok sevmiş ya beyimiz sözde tanıştığı kıza durumu uygun bir dille anlatabilir. ailesi bi yerden sonra vazgeçecektir.

hem boşver ya bu adamdan koca olmaz babasına karşı gelemiyo böyle önemli bi konuda. evlenince de seni koruyup kollayamaz bu adamcık

Kimi zaman tamam makyajim abarti oluyor da kimse icin meslegimi degistirmem beni boyle kabul ettin basta dedim. Babasinin buldugu kiz bide annesi beni istiyor babaya laf gecmiyor.

Guya beni sogutmaya calisti bende ustune gidince agzindaki bakla cikti

Sadece fotograflarda gormusler cocukla gorustum de aile filan görüşmesi olmadi zaten ailen bu konuda on yargili benim dis goruntum ile içimi nasil bilsinler dedim iste laf anlatamiyorum dedi
Yersen tabi adam ailesini ikna etmek için kılını bile kıpırdatmamış sen kendinden ödün vermeyi göze aldığın halde tüm bahanelerine ılımlı yaklaşmışsın oda çareyi çat diye irtibatı kesmekte bulmuş gerçekten ne üzülmeye nede en ufak bir çabaya değmez bu adam

yıl olmuş 2017 hala ailem başkasıyla evlendirecek karşı çıkamıyorum yalanları devam ediyor demek. bizim zamanımızda çok vardı bu erkeklerden :)
öyle bir kız olduğunu bile sanmıyorum. o kadar çok ısrar etmişsiniz ki adam bu yönteme başvurmak zorunda kalmış ayrılmak için.
iki çocuğum var kocam bana yapsa bu adamın yaptıklarını s.tir git derim. güçlü ve gururlu olmazsanız erkeklerin adiliklerinden kurtulamazsınız.sizinki bahtsızlık değil, tecrübesizlik bence.
erkekleri doğru tanıyın diye bir kitap vardı, okumanızı öneririm.
bu adamı da hayatınızdan çıkarın, yazdığınız her cümleden sizi istemediği açık ve net anlaşılıyor.

bir de şunu söyleyeyim, benim yeğenim 3 yaşından itibaren dindar bir insan olarak yetişti, Kuran ı defalarca hatmetti, hocalara taş çıkartır bildikleriyle okuduklarıyla. benim başım açık diye yanımda yürürken rahatsız olduğunu hissederdim.
annesi ve kardeşi tesettürlü çünkü.
gel gelelim açık bir kıza asık oldu ve onunla evlendi. bu onun için çok uç bir noktaydı, ama sevdi ve sahip çıktı.
Ayrılabilmek için ailesinin arkasına sığınmış aciz bir erkek için konu açmanız bile zaman kaybı.
önünüze bakın, gerçekten seven bir erkek gördüğünüzde bu adamın ne kadar karaktersiz olduğunu siz de anlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…