Ailenin bir çocuktaki etkisi...

e
2 artı oldum derken 2 yıllık mı yani eger 2 yıllıksa yine 2 yıllık aöf bölümlerine kayıt olursun sınavsız eğer kayıdın duruyorsa,4 yıllıksa 4 yıllıklarada kayıt olursun.
Evet 2 yıllıktı ama bu ay veremediğim derslerim için sınavlara gitmem lazımdı gidemedim ÖAF araştırıcam teşekkürler

Seneye kayıt olursun o zaman aöf ye kayıtlar bu yıl bitti.
Evet muhakkak düşünücem zaten kendimi bişeyleri başarabileceğime inandırmam ve kendimi toplamam lazım önce çünkü tüm bu sorunlar devam ediyo teşekkürler yinede

öyle bi his ki bu hiç bişey yapmak istememek depresyondan mıdır bilinmez hiç bişey yapmak istemiyorum

evet depresyondan
doktorun verdiği ilaçlar o "hiç bir şey yapmak istememe" durumunu ortadan kaldırıyor
ilaçların varsa kullanmayı dene o yüzden

çok üzüldüm senin adına
küçücük çocuğa oklavayla falaka ne demek
anneni yatırıp dövmek istiyorum şu an

işe girmene izin verirler mi?
hemen bi işe gir... tezgahtar ol, satış elemanı ol
bilgisayar bilmiyorsan ismek vs kursa git bilgisayar öğren veya muhasebe öğren bi şirkete muhasebeye gir yetiştirilecek eleman olarak

Allah yardımcın olsun inşallah
çok ama çok üzüldüm...

ve dua gerçekten çok işe yarıyor
ne olur bıkmadan usanmadan her akşam dua et
Allah'ım ne olur bana güzel, hayırlı ve mutlu olacağım bir yol çiz, bir kapı aç de

İşe girmemi benden daha çok istiyolar yeterince masraf olmuşum zaten artık onlar yaşlanmış benim onlara bakma vaktim gelmiş doktordan randevu aldım b ihtimal ilaç vericek çünkü normal olmadığımın ben dahil herkes farkında aile içinde lakabım zaten deli ama çalışma konusunda öyle bi ruh halindeyim ki öz güvenim sıfır bikere tek başıma bi iş yapmak bile beni tedirgin ediyo ve cidden yataktan adım atmak bin kilo taşımışım gibi hissetiriyo sanırım kendimi biraz toparladıktan sonra okul iş bişeyler yapıcam

Merhaba Canım kızım yaşadıklarına çok üzüldüm. Sen kendini bilen çok akıllı bir kızsın. Özgüvenin de var sadece bir adım at okulunu bitir yada bir işe gir. Yaşın henüz çok küçük, okuyorsan burda ne dertli insanlar var senin bize yaptıklarınla İlham vermen lazım. Sana bu konuda güveniyorum bir kaç ay sonra güzel konular açacaksın başladığın ve başardığın şeylerle ilgili.
Yeni bir gün seni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…