18 yaşımı bitirdikten sonra çalışmayı düşünüyorum zaten o şekilde yardımlar alarak bitiricem ins üniversiteyi deSen liseni bitir şimdiden maddi durumum kötü diye düşünme elinden geleni yap o kapıda açılacaktır.
Akıllı bir çocuksun doğru yönlendiren olmamış ondan böyle olmuşsun üzme kendini. Herşeyi halledersin allahın izniyle. Bak planlar hazır sen adımını at 18-19 una kadar liseyi bitirsen kaybetmiş hiçbirşeyin olmaz güzelce devam edersin hayatına18 yaşımı bitirdikten sonra çalışmayı düşünüyorum zaten o şekilde yardımlar alarak bitiricem ins üniversiteyi de
Kocaeli de yaşıyordum önceden zaten babanem Kocaeli de o yüzden yazmistim yasadıgım yer bafra köy gibi bir yer küçükYaşadığın yerde mi gerçek değil öyleyse? Kocaeli yazıyor profilinde. Küçük yerde yaşıyorum demiştin ama Kocaeli küçük değil o yüzden soruyorum.
Babaannenin yanına geri dönme şansın yok mu canım?Kocaeli de yaşıyordum önceden zaten babanem Kocaeli de o yüzden yazmistim yasadıgım yer bafra köy gibi bir yer küçük
Akıllı bir çocuksun doğru yönlendiren olmamış ondan böyle olmuşsun üzme kendini. Herşeyi halledersin allahın izniyle. Bak planlar hazır sen adımını at 18-19 una kadar liseyi bitirsen kaybetmiş hiçbirşeyin olmaz güzelce devam edersin hayatın
Çok teşekkür ederim gerçekten bu zamana kadar kimse böyle motive etmemişti beni inş bu kelimelerinizin karşılıgını verecegim okuyup kendimi kurtaracagımAkıllı bir çocuksun doğru yönlendiren olmamış ondan böyle olmuşsun üzme kendini. Herşeyi halledersin allahın izniyle. Bak planlar hazır sen adımını at 18-19 una kadar liseyi bitirsen kaybetmiş hiçbirşeyin olmaz güzelce devam edersin hayatına
Dönmeyi çok istiyorum ama o da hastaneye yatırılıdı ameliyat falan olacakmış sanırım onun için de Denizli deBabaannenin yanına geri dönme şansın yok mu canım?
Anladım kötü olmuş. Umarım iyileşir. Neyse sen bir liseni bitirde önce. Olmadı üniversiteyi orada okusun.Dönmeyi çok istiyorum ama o da hastaneye yatırılıdı ameliyat falan olacakmış sanırım onun için de Denizli de
Asla evlenmeyi düşünmüyorum ilerde annem gibi bi hata yapıp babam gibi birisine denk gelip hem kendimi hemde çocugumun hayatını mahvetmek istemiyorum. Bu yaşadıklarımı çocuğumda yaşasın istemiyorumR rainpain ben sana güveniyorum gözün kara gibi geldi,tuttuğunu koparırsın,aklı başında bir kızsın.Kimler kimler üniversite okuyor gözünde büyütüp kendine inanamazlık yapma lütfen.
forumu oku,konularda kocalarından dayak yiyen,aldatmalarına,küfürlerine rağmen gidemeyen kadınalar çalışmayan ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlardır,onlardan biri olmak istemiyırsan okuyup bir birey olacaksın.aksi takdirde ne babanın evine dönebilirsin ne de kocanın.savrulup durursun.
büyüdüğünde evlensende,boşansanda,kocan ölsede düşünsene hep paran olacak,mesleğin olacak.
hiç bir erkek seni hor görmeyecek.bunun için oku
Üniversitenin yeri, iyiliği, kötülüğü hiç önemli değil benim için yeter ki okuyup istediğim mesleğe sahip olayım. Ama üniversiteui orda okumam avantajlı olur kira fatura derdim olmaz en azındanAnladım kötü olmuş. Umarım iyileşir. Neyse sen bir liseni bitirde önce. Olmadı üniversiteyi orada okusun.
Bak ablacım senin yaşında bir çocuktan olgunluk bekleyemem hele de önünde ki örnekler belliyken ama şunu unutma ki taleplerini ne istediğini doğru anlatman gerekir. Hayatın kuralı bu. Sen ne istediğini bileceksin önce sonra bunu güzel bir dille karşıya aktaracaksın ya olacak ya olmayacak. Olursa ne ala ama olmazsa da öyle negatifleşip beddualar savurmak, kızmak, küsmek sana bir fayda sağlamayacağı için o yoldansa güzelce net olarak kendini insnalara anlatmanın yolunu bulman lazım. Bak başta herkes birbirine girdi gerek var mıydı? Yaşını öğrenince hepimiz anladık neden böyle davrandığını ama baştan gerildik sende gerildin. Hiç bu toplara girme canım. Sen aklı başında bunların hepsini başarabilecek bir insansınÇok teşekkür ederim gerçekten bu zamana kadar kimse böyle motive etmemişti beni inş bu kelimelerinizin karşılıgını verecegim okuyup kendimi kurtaracagım
Şu an için düşünme zaten. Üniversiten bitsin,işe gir,bir kaç sene tecrübe et. Sonra zaten istersen olur.Sen güçlü kadın olursan kendin seçersin koca adaylarını:)Asla evlenmeyi düşünmüyorum ilerde annem gibi bi hata yapıp babam gibi birisine denk gelip hem kendimi hemde çocugumun hayatını mahvetmek istemiyorum. Bu yaşadıklarımı çocuğumda yaşasın istemiyorum
Evet haklısınız kötü bir şey dediysem de kimse kusura bakmasın özür dilerim fazla gergindim gelecegim konusundaBak ablacım senin yaşında bir çocuktan olgunluk bekleyemem hele de önünde ki örnekler belliyken ama şunu unutma ki taleplerini ne istediğini doğru anlatman gerekir. Hayatın kuralı bu. Sen ne istediğini bileceksin önce sonra bunu güzel bir dille karşıya aktaracaksın ya olacak ya olmayacak. Olursa ne ala ama olmazsa da öyle negatifleşip beddualar savurmak, kızmak, küsmek sana bir fayda sağlamayacağı için o yoldansa güzelce net olarak kendini insnalara anlatmanın yolunu bulman lazım. Bak başta herkes birbirine girdi gerek var mıydı? Yaşını öğrenince hepimiz anladık neden böyle davrandığını ama baştan gerildik sende gerildin. Hiç bu toplara girme canım. Sen aklı başında bunların hepsini başarabilecek bir insansın
Evet bende o açıdan demiştim zaten. Hem orası büyük şehir okurken aynı zamanda çalışabilirsin de. Sen yeter ki azmet her şey olur canım.Üniversitenin yeri, iyiliği, kötülüğü hiç önemli değil benim için yeter ki okuyup istediğim mesleğe sahip olayım. Ama üniversiteui orda okumam avantajlı olur kira fatura derdim olmaz en azından
Canım benim maddiyatı aklından çıkart şuan öncelik lise. Yurtlar var, burslar var, hayırseverler var. Ne kapılar açılır inan. Sen maddiyatı düşünüp enerjini düşürme. Nasıl olacak ki deme inan en güzel şekilde olacakÜniversitenin yeri, iyiliği, kötülüğü hiç önemli değil benim için yeter ki okuyup istediğim mesleğe sahip olayım. Ama üniversiteui orda okumam avantajlı olur kira fatura derdim olmaz en azından
Teşekkürler kendinize iyi bakınŞu an için düşünme zaten. Üniversiten bitsin,işe gir,bir kaç sene tecrübe et. Sonra zaten istersen olur.Sen güçlü kadın olursan kendin seçersin koca adaylarını:)
yıl olmuş 2023 ev hanımı olmak sağlıklıyken çalışmamak geriliktir,trend’de kal okumuş çalışan bir kadın ol.öptüm seni
Liseyi kolay bir şekilde halledecegimi düşünüyorum şu an. İçime su serptiniz allah razı olsun sizdenCanım benim maddiyatı aklından çıkart şuan öncelik lise. Yurtlar var, burslar var, hayırseverler var. Ne kapılar açılır inan. Sen maddiyatı düşünüp enerjini düşürme. Nasıl olacak ki deme inan en güzel şekilde olacak
Canım ben özür dile diye söylemedim. Bu hayatın her alanında lazım birşey. Kendini zor duruma düşürecek üsluplardan mümkün olduğunca geri dur bu herşeye evet de demek değil yanlış anlama ama üslup çok önemliEvet haklısınız kötü bir şey dediysem de kimse kusura bakmasın özür dilerim fazla gergindim gelecegim konusunda
Sabır dilemekten başka yapabilecek bir şey yok gibi görünüyor. Açıköğretimden oku diyenlere lafım yok evet olabilir ama o da parasız değil . Kayıt yenilemede tek ders ücreti bile 700 lira olmuş . Öyle bedava değil yani dışardan göründüğü gibi . Yaşın daha çok küçük inşaallah hayat seni iyi insanlarla karşılaştırsın . Bu anne babaya sahip olmak hayata eksiyle başlamak gerçekten . Allah onları da ıslah etsin.Ailemle aram çok kötü anne ve baba cahil, kafasına göre hareket eden insanlar. Baba alkol, kumar bagımlısı, işsiz güçsüz, anneyi defalarca kez aldatan ve aldatmaya devam eden bi ***. Anne buna rağmen babayı bırakmayan bulaşıkcılık yapan, eline geçen her parayı babaya veren, baba için üstüne dünyalarca borç yapan bir en*yi. Aralarında ziyan olan çocuk da benim. Hiçbir zaman beni istemediler bana bakmadılar hep babanemin elinde büyüdüm. İnsanlar genelde tek çocuk sahibi olunca koruyucu kollayıcı olurlar ama maalesef bunlar da o yok. Sanki 10 çocukları varmış da ben ölsem yerine başkası koyulurmuş gibiler. Ben bunlar yüzünden defalarca int*har etmeye çalıştım ama hep kurtuldum. Okulumu 9. Sınıfta maddi ve psikolojik nedenlerden bırakmak zorunda kaldım. Bu insanlar benim hayatımı mahvetti artık dayanamıyorum bunlarla nasıl baş edicem lütfen yardım edin bir akıl verin bana
Gerçekten miSabır dilemekten başka yapabilecek bir şey yok gibi görünüyor. Açıköğretimden oku diyenlere lafım yok evet olabilir ama o da parasız değil . Kayıt yenilemede tek ders ücreti bile 700 lira olmuş . Öyle bedava değil yani dışardan göründüğü gibi . Yaşın daha çok küçük inşaallah hayat seni iyi insanlarla karşılaştırsın . Bu anne babaya sahip olmak hayata eksiyle başlamak gerçekten . Allah onları da ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?