AİLEMLE ARAM BERBAT

15 yaşında küçükmüşsün, yatılı okula gidebiliyor musun. yakında il yada ilçe meb varsa acilen gidip görüş. ailen devlete bakamıyoruz deyip verebilirler belki. belli şartları taşıyınca da oradan çıktığında memur olursun...

Açık liseyi düşünüyorum ama üniversitesi imkansız geliyor maddi durumum yüzünden. Yaşım büyük olsaydı gerçekten çalışırdım ama 2008liyim çok küçüğüm
Bence ailenden şikayetçi olup yurda yerleş eğitimine devam edersin seni anlıyorum psikopat bir aileyle büyümek zor eğer yurda yerleşirsenmemur olma imkanı da olur sartlarin uygun

Yaşınız ilerlediğinde kendinizi yerinde sayarken mi görmek istersiniz, yoksa ailenize rağmen başarabildiklerinizle gurur duyarak mi? Cevap birincisiyse hiçbir şey yapmadan hayatınızdan hayıflanarak oturacaksınız. İkincisiyse de zor olsa da harekete geçecek ve bahanelere sığınmayacaksınız.

Kendi kaderinizi kendi elinize alarak bu işe baslayabilirsiniz. Bir işe girip bir yerden başlayın açık ogretimden okulunuzu tamamlayın gerisi azminize göre gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…