• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AİLEMLE ARAM BERBAT

Peki mezun oldugum an üniversiteye başlayıp erken bitirebilir miyim ve kredili sistem nedir
Canım dedim ya sınava gireceksin diye. Örgün eğitimde nasıl oluyorsa,nasıl liseden mezun olunca sınavsız üniversiteye gidemiyorsan aynısını işte. Sen bi gitte kayıt olmaya oradakilere sorarsın her şeyi anlatırlar.

R rainpain canım okul okumazsan annen gibi bulaşık yıkayacaksın.okursan doktor olabilirsin,hakim olabilirsin,bankacı olursun,canın ne isterse olursun.
al sana motivasyon

Okulu bırakma.
Maddiyat vs... Hiç deme.
Okul idareleri maddiyat yüzünden okulu bırakma durumunda olan öğrenciler muhakkak destek sağlar.

İşe giremiyorum yaş yüzünden hiçbir yer almıyor kuaföre çırak olmak için gittim ama hepsi dolu
Canım sen olabiliyorsa liseni bir bitir o sırada var ise bir iş ona da girip en azından kendi paranı kazan. Eskiden lise mezunları için kpss oluyordu acaba hala var mı? Bir araştır onu öyle birşeylerde yapabilirsin. Hayatın sonu gelmedi o kafadan çıkıp çabalayıp emek verip sonuçlarını yaşa. Güzel bir geleceğin olsun ve ne yaparsan yap evlenme bunlardan kurtulayım diye onunda zamanı gelecek ama önce özgürlüğünü bağımsızlığını bir eline al

Sen hayatında yeni bir sayfa açıyorsun elbet zorlukları olabilir ama başarabilirsin. Matematiğin kötü olabilir çalışıp düzeltirsin. Yoluna bakarsın hedeflerine ulaşırsın. Sen ya internetten ya da bürodan detay bilgileri öğren canım. Sonrasında yolunu çizmek kolay olur. Tabiki sınavlar olucak tabiki zorlanacağın yerler olucak ama bu yaşta böyle anne babayla başedebiliyorsan bunlar senin için çocuk oyuncağı

Okulu bırakma.
Maddiyat vs... Hiç deme.
Okul idareleri maddiyat yüzünden okulu bırakma durumunda olan öğrenciler muhakkak destek sağlar

Ablacım bak sen kızıyorsun ama üstte ablaların çok güzel tavsiyeler vermişler sana sen kulak as.Kimse seni tanımıyor ve kötülüğünü de istemiyor.Okumaktan başka çaren yok.Yaşın çok küçük,hatalara,yanlış kararlara müsaitsin.Dinle herkesi.
Şu an babaannenle mi yaşıyorsun?Onunla aran nasil?
Hayattayken seni bu duruma koyanlar utansın.
Ona yok buna yok deme okulunu bitir,zaten reşit olana kadar çalışamazsın bari aradan okulu çıkart
Babanemle yaşamıyorum 3-4 ay önce gitmiştim oraya kalıp geri geldim hastaneye yatacagı için. Zaten annemler gelmemi istemiyorlardı zar zor bilet aldırdım ama hastanyete yatmasaydı belki onun yanında daha iyi bi hayat yaşardım en azından o beni biraz da olsa destekliyor

Sen hayatında yeni bir sayfa açıyorsun elbet zorlukları olabilir ama başarabilirsin. Matematiğin kötü olabilir çalışıp düzeltirsin. Yoluna bakarsın hedeflerine ulaşırsın. Sen ya internetten ya da bürodan detay bilgileri öğren canım. Sonrasında yolunu çizmek kolay olur. Tabiki sınavlar olucak tabiki zorlanacağın yerler olucak ama bu yaşta böyle anne babayla başedebiliyorsan bunlar senin için çocuk oyuncağı
Sayısalı halletsem hiçbir sorun kalmıyacak ins. Üniversitede de maddi olarak bir yerleden destek alırsam zorlanmayacagımı düşünüyorum teşekkürler yorumunuz için💗

Ben mezun olalı çok zaman geçti o yüzden hatırlamıyorum ama siz barajı falan düşünmeyin hep en iyi ortalama için çalışın. Çünkü üniversite sınavında lise ortalaması da önemli
Sayısal dışında derslerim iyi zaten ins bi sorun cıkmazsa acıktan bitirip üniversite de yabancı dille alakalı bir bölüm okuyacagım teşekkürler yorumunuz için 💗

Babanemle yaşamıyorum 3-4 ay önce gitmiştim oraya kalıp geri geldim hastaneye yatacagı için. Zaten annemler gelmemi istemiyorlardı zar zor bilet aldırdım ama hastanyete yatmasaydı belki onun yanında daha iyi bi hayat yaşardım en azından o beni biraz da olsa destekliyor
Gerçekten hayatta hiçbirşey kolay değil herkesin başka başka zorlukları var seninde şansına maalesef böyle iki insan düşmüş ama dediğim gibi sen onların kurtarıcı değilsin sen sadece kendi hayatını yönetip istediğin yere getirebilirsin onların kendisine reva gördüğü bu ise yapacak birşey yok sen onları olduğu yerde bırakıp kendin yoluna bakıcaksın bir müddet sıkıcan dişini güzelce bitirip okulunu fırsatları kovalayacaksın. Şuan herşey zor geliyor olabilir ama kader gayrete aşık bunu unutma sen emek verdikçe birşeyler düzelicek ne kapılar açılacak bakta gör. 3-4 yıl sonra kk da teşekkür başlığı bile açabilirsin 😂😂

Gerçekten hayatta hiçbirşey kolay değil herkesin başka başka zorlukları var seninde şansına maalesef böyle iki insan düşmüş ama dediğim gibi sen onların kurtarıcı değilsin sen sadece kendi hayatını yönetip istediğin yere getirebilirsin onların kendisine reva gördüğü bu ise yapacak birşey yok sen onları olduğu yerde bırakıp kendin yoluna bakıcaksın bir müddet sıkıcan dişini güzelce bitirip okulunu fırsatları kovalayacaksın. Şuan herşey zor geliyor olabilir ama kader gayrete aşık bunu unutma sen emek verdikçe birşeyler düzelicek ne kapılar açılacak bakta gör. 3-4 yıl sonra kk da teşekkür başlığı bile açabilirsin 😂😂
İns dediginiz gibi olur başarabilirsem tekrardan bu başlığın altına yorum yapmayı düşünüyorumm

Evlenmeyi asla düşünmüyorum öyle bi yanlışı kesinlikle yapmam. Ama gerçekten kulp falan degil yaşım çok küçük çalışacak yer bulamıyorum lise yi acıktan devam ettirmeyi düşünüyorum fakat üniversite okumam biraz zor çünkü maddi durumum kötü
19 yaşında değil misin sen? Profilinde 19'u görünce 19 yaşındasın zannettim. Reşit değilsen tabiki doğal olarak iş bulamazsın :/ Buradaki insanlarda muhtemelen seni reşit zannettiği için çalış diyorlar.
Reşit olana kadar en azından açık öğretimden okulunu bitir. Açık öğretim için dönem ücretleri çok değil diye hatırlıyorum. Bir şekilde annenden az az işte biriktir o ücreti. Kitaplar zaten ücretsiz. Internetten de bir sürü video var lise konuları ile ilgili. Şuan tek yapabileceğin şey üniversite için kendini geliştirip, ders çalışman. Reşit olduktan sonra zaten bir iş bulabilirsin hem üniversite okur hem de çalışırsın.
Açık öğretim için ödeyecek para bulamazsan Twitter'dan AHBAP derneğine yaz sürekli. Belki görür ve bir faydası olur senin için.
Evlilik düşünmemen güzel. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. İçinde bulunduğun durum çok zor, seni anlıyorum. Ama buradan kurtulmayı ancak sen istersen ve çabalarsan sağlarsın.

Sayısalı halletsem hiçbir sorun kalmıyacak ins. Üniversitede de maddi olarak bir yerleden destek alırsam zorlanmayacagımı düşünüyorum teşekkürler yorumunuz için💗
Artık herşeye ulaşmak daha kolay. Bürodan beya internetten araştırınca derleri konuları öğrenmiş olucaksın. Aç youtubedan o konuları iyice öğren. Muhtemelen hocanla ilgili bir durum olup sayısaldan soğumuşsundur. Hiç takılma bunları geride bırak olan olmuş. Bundan sonrası önemli

19 yaşında değil misin sen? Profilinde 19'u görünce 19 yaşındasın zannettim. Reşit değilsen tabiki doğal olarak iş bulamazsın :/ Buradaki insanlarda muhtemelen seni reşit zannettiği için çalış diyorlar.
Reşit olana kadar en azından açık öğretimden okulunu bitir. Açık öğretim için dönem ücretleri çok değil diye hatırlıyorum. Bir şekilde annenden az az işte biriktir o ücreti. Kitaplar zaten ücretsiz. Internetten de bir sürü video var lise konuları ile ilgili. Şuan tek yapabileceğin şey üniversite için kendini geliştirip, ders çalışman. Reşit olduktan sonra zaten bir iş bulabilirsin hem üniversite okur hem de çalışırsın.
Açık öğretim için ödeyecek para bulamazsan Twitter'dan AHBAP derneğine yaz sürekli. Belki görür ve bir faydası olur senin için.
Evlilik düşünmemen güzel. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. İçinde bulunduğun durum çok zor, seni anlıyorum. Ama buradan kurtulmayı ancak sen istersen ve çabalarsan sağlarsın.
Üye olup soru sormak için yaşımı büyük yapmıştım. İnş açıktan bitiricem açık öğretim parasını da bir şekilde babanemden isterim o halleder diye düşünüyorum teşekkürler yorumunuz için 💗

Sen liseni bitir şimdiden maddi durumum kötü diye düşünme elinden geleni yap o kapıda açılacaktır.

Üye olup soru sormak için yaşımı büyük yapmıştım. İnş açıktan bitiricem açık öğretim parasını da bir şekilde babanemden isterim o halleder diye düşünüyorum teşekkürler yorumunuz için 💗
Rica ederim. Güzel günlerde gelecek inan buna. Emekler, çabalar, çalışmalar asla boşa gitmez. Hayallerini sürekli gözünün önüne getir ve motivasyonunu o şekilde sağla.

Rica ederim. Güzel günlerde gelecek inan buna. Emekler, çabalar, çalışmalar asla boşa gitmez. Hayallerini sürekli gözünün önüne getir ve motivasyonunu o şekilde sağla.
Çok güzel yazmışsınız. Çok mantıklı her gece uyurken inanarak nasıl bir hayatın olsun istiyorsun tüm detaylarıyla düşün hayal kur o hayat sana gelecektir inan 🍀

Yaşadığın yerde mi gerçek değil öyleyse? Kocaeli yazıyor profilinde. Küçük yerde yaşıyorum demiştin ama Kocaeli küçük değil o yüzden soruyorum.

Back