Okuluma devam edecek maddi durumum yok. İşe giremiyorum küçük bir yerde yaşıyoruz tüm işler dolu1. Okuluna devam et.
2. Üniversite kazan veya işe gir kurtar kendini
Okulda da zorbalık görüyordum hiçbir şey yapmadıgım hâlde. Ailevi sorunlar bir taraftan gördüğüm zorbalıklar bi taraftan canıma tak etti bırakmak zorunda kaldım. Çalışacak yer yok küçük bir yerde yaşıyoruz tüm işler doluOkulu bırakmanız yanlış en azından açıktan bitirin, ve çalışın
Okulda da zorbalık görüyordum hiçbir şey yapmadıgım hâlde. Ailevi sorunlar bir taraftan gördüğüm zorbalıklar bi taraftan canıma tak etti bırakmak zorunda kaldım. Çalışacak yer yok küçük bir yerde yaşıyoruz tüm işler dolu
Kendi hayatı mahvolmus diye benimkini de mahvetmesi gerekmiyor. Kendisi tüm bunlardan çok memnun gerçektenOkuyup meslegini ele alacaksin, baska cozumun yok. Belki ilerde annene de bir faydan olur yazik kadinin hayati mahvolmus
Yaşım yüzünden alacaklarını sanmıyorumTamam açıktan lise üniversite oku sınavlara gireceksin zorbalık yok, sarı sitede iş ilanları bölümü var oraya bi gir kendi şehrini seç asistanlık vs bulabilirsin Ya da 3 harfli marketlere başvuru yap illaki vardır
Okuyup meslegini ele alacaksin, baska cozumun yok. Belki ilerde annene de bir faydan olur yazik kadinin hayati mahv
O kadına karşı kesinlikle hiçbir faydam olmaz kocası beni döverken sesini çıkartmıyordur oh hakediyosun yedin dayağı otur aşağı diyordu gülüyordu. En ufak tartısmamızsa babana söylerim dayak yersin diye tehdit ediyorOkuyup meslegini ele alacaksin, baska cozumun yok. Belki ilerde annene de bir faydan olur yazik kadinin hayati mahvolmus
Kusura bakma bunlar banane hayatini ele almak isteyene zorbalik da neymis. Sen yeterki okumak iste. Sirf okumak icin de okuma meslek sahibi olacagin bi adim olsun. Yok okuyamam diyorsan kuafor veya terzi cirakligi yap meslek ogren, anneni babani secemezsin ama gelecek senin elindeOkulda da zorbalık görüyordum hiçbir şey yapmadıgım hâlde. Ailevi sorunlar bir taraftan gördüğüm zorbalıklar bi taraftan canıma tak etti bırakmak zorunda kaldım. Çalışacak yer yok küçük bir yerde yaşıyoruz tüm işler dolu
Maalesef iş bulamıyorum küçük bir yerde yaşıyoruz tüm işler dolu 1 yıldır arıyorum zatenKendini kurtarmaya bak
Gerekirse yatılı bir iş bul uzaklaş ailenden
Eline para geçince de ikisine de yedirmya
Gördüğüm zorbalık normalin üstündeydi gercekten. Sınıfa girdiğim her allahin günü bu yine mi geldi diyorlardı. Bölümüm yeme içmeydi hoca sınav için yemek yaptırdıunda kimse benim yaptıgım yemekten yemiyordu. Bi duyuru olsa sıraya soksalar hiçbirisi yanıma gelmek istemiyorduKusura bakma bunlar banane hayatini ele almak isteyene zorbalik da neymis. Sen yeterki okumak iste. Sirf okumak icin de okuma meslek sahibi olacagin bi adim olsun. Yok okuyamam diyorsan kuafor veya terzi cirakligi yap meslek ogren, anneni babani secemezsin ama gelecek senin elinde
Yaşım yüzünden alacaklarını sanmıyorum
Yaş şartını iş için demiştim. Benim bu durumda 9. Sınıfa kadar bile okumam büyük başarı. Umarım seninde çevrende benim gibi okumak isteyip ama bunu başaramayan, kendini kurtaramayan bi yakının olur da anlarsın beniAçık lisede yaş şartı yok, bence senin okumaya niyetin yok
Kendine gel yaAilemle aram çok kötü anne ve baba cahil, kafasına göre hareket eden insanlar. Baba alkol, kumar bagımlısı, işsiz güçsüz, anneyi defalarca kez aldatan ve aldatmaya devam eden bi ***. Anne buna rağmen babayı bırakmayan bulaşıkcılık yapan, eline geçen her parayı babaya veren, baba için üstüne dünyalarca borç yapan bir en*yi. Aralarında ziyan olan çocuk da benim. Hiçbir zaman beni istemediler bana bakmadılar hep babanemin elinde büyüdüm. İnsanlar genelde tek çocuk sahibi olunca koruyucu kollayıcı olurlar ama maalesef bunlar da o yok. Sanki 10 çocukları varmış da ben ölsem yerine başkası koyulurmuş gibiler. Ben bunlar yüzünden defalarca int*har etmeye çalıştım ama hep kurtuldum. Okulumu 9. Sınıfta maddi ve psikolojik nedenlerden bırakmak zorunda kaldım. Bu insanlar benim hayatımı mahvetti artık dayanamıyorum bunlarla nasıl baş edicem lütfen yardım edin bir akıl verin bana
Yaş şartını iş için demiştim. Benim bu durumda 9. Sınıfa kadar bile okumam büyük başarı. Umarım seninde çevrende benim gibi okumak isteyip ama bunu başaramayan, kendini kurtaramayan bi yakının olur da anlarsın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?