- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
kardeşim daha hayatının baharındasınEvimiz suan 1000 tl kirasi esyali cunku Ben yardim etmezsem hayatta gecinemez ki
Sakın bırakma babaanneciğini bak o aile olmuş sana yanında olmuş hatta izin verseler bile bu yaşta evlenme. 25imde evlendim mutluyum buna rağmen şimdiki aklım olsa daha da beklerdim. Çok erken kendinizi toplayın önünüzü görün herkesi ikna edin öyle çıkın bu yola. Kaçmayın sakın ama sakın kaçmayın basit düşünüp gelenek göreneklere takılıp istemeyen aileleri bilemem ama babanneni bırakıp da gitme üzme kadını çünkü dünya iyisi bile olsa elin oğluna değmez.Sanirim birakamicam hepinize tesekkurler sagolun Allah buyuk bir caresini bulucam
Canim bende doguluyum ama neneni bırakıp gitme biraz daha cabalayin erkek arkadasinin annesiyle knus gerekirse sende onlara ayak uydur kapan vb ha eyer hala olmuyorsa kacicaksiniz baska caresi yok rabbime bol bol dua etHerkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
Babaannen istemiyorsa onca yıllık tecrübelerin dolayı geleceğin ve mutluluğunu önemsediği için istemiyordur. Kapalı yazmışsın ama çok kapalı olabilir. Sana bu konuda müdahale edebilirler. Doğulu olmasına bir şey diyemem fakat biraz hayatın içinden baktığımızda bir çok manyak var etrafta. Gelinlerini köle olarak gören hatta ve hatta döven... Kaldı ki babaanemin başka kimsesi yok diyorsun. Kaçmayı düşünmemen lazım. O kadının kalbi bu durumu kaldıramayabilir. En iyi ihtimalle gerçek anlamda hasta olabilir. Sakın öyle şeyler yapma.Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
Keşke Ananem yaşasaydi.Bende anneannemle yaşıyordum.Kaybettim .Ona bu üzüntüyü yaratmayın.Erkek arkadaşınızlada bi şekilde çözüm yolu arayın.Vardir bi çıkış yolu Allahın izniyle bide buyukler onay vermiyorsa sonu cok iyi olmuyor.Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
Once sakin ol sonra aklini basina topla ve asla kacma o ailesini silmis sen yasli babanneni silme sana emek vermis kadini yuz ustu birakma o 3 senedir senin yanindaymis babannen belliki sana sahip cikmis kacmak yerine herturlu ikna yolunu deneyin ha olmadimi oldurana kadar ugrasin madem seviyorsunuz iliskinize emek verinBizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?