Ailemiz izin vermiyor kacacagiz

Hayat o kadar kolay ve basit mi zannediyorsunuz? Ailemi de sildim, çalışırız da, geçiniriz de, zaten bizimle barışırlar da,onun ailesi beni kabullenir de... Ah yavrum ah, hayattan öğreneceğiniz daha çok şey var. Anne ve babanın razı olmadığı işten hayır gelmez. Yanılmaz onlar. O kadar cesaretliyseniz kendinize yıllar tanıma cesareti gösterin bakalım ilişkiniz sürecek mi...

Asla ama alsa yapma bunu, bundan 7-8 yıl önce bende senin gibi düşünüyordum aşk sevgi vs sonra noldu kaçtım gittim ne kadar devam etti biliyor musun ? Sadece 2 yıl.
Geçim derdi,yalnızlık, üstüne birde çocuk, iyi bir insandı bende ona iyiydim ama devam edemedik sorunlar soğukluk getirdi gözümüzdeki perde kalktı ve ayrıldık.
Şimdiki aklım olsa asla kaçmazdım sevgimden ölsem yine yapmazdım ,gelinliğimle çıkamadım evden...
Daha uzun da yazarim istersen olumsuz yönlerini

M.Ö 1500 yilindan yaziyorum dalga konusumu bu?

Dalga mi geçiyorum. Bu zamanda kaçmak mi kaldı ? Bunu soyleyen erkeğe saygı bile duymam.

Ikna etmenin yolumu bulsun ki ben olsam bırak kaçmayı bu şekilde evlenmeyi bile kabul etmem.

Ayrı ev tutacak kafaya ve paraya sahip değilse evlenmesin.

Nasıl bakıyorsunuz hayata anlayamıyorum. O aşık dediğin şey 3 günde biter evin içinde.

Sizlandikca da geri dönüşü olmaz. Olmayacak. Olsa bile eskisi gibi olmuyor. Yol yakınken doneceginize kaçayım mi diyorsunuz.

Yaşlı babaannenize bunu yapabilecek kalbiniz varsa gidin öyleyse.

Üstelik erkek arkadaşınızın size reva gördüğü hayat bu na degmezken.

Ben fikir danistim tabiki yarin kacip gidecek halim yok zaten kacacagim bir ailem yok babannem var sadece ve Ben o degil ilerde baska biriyle dahi evlenecek olsam onu birakmam lutfen kendi tarafinizdan bakmayin olaya buraya yazamayacagim seyler var hersey kolay olmuyor maddi imkan olsa bunlari dusunmezdik yinede saygi duyuyorum yorumunuza

Evlenmeyin o zaman. Evlenmeyin. Mecbur değilsiniz. Hem maddi imkan yok hem ev üstüne hem başka şehir.

Kalbinizi yerler.

Istedigi kadar iyi insanlar olsun ömrünüz gider. Onlara da size de zor.

Kaçmayın. Daha çok gençsiniz, acele etmeyin. Neden istemiyor babaanneniz? Haklı sebepleri varsa iyi düşünün. Kararınızdan eminseniz ikna etmeye çalışın. Yalnız bırakmayın. Çok üzülürsünüz sonra.

Evlenmeyin o zaman. Evlenmeyin. Mecbur değilsiniz. Hem maddi imkan yok hem ev üstüne hem başka şehir.

Kalbinizi yerler.

Istedigi kadar iyi insanlar olsun ömrünüz gider. Onlara da size de zor.
Tesekkurler biraz daha bekleyecegiz ailelerin rizasini almaya calisicaz hersey nasip

Dogulu oldugu icin istemiyor ve onun aileside acigim diye istemiyor

Aslında babaanneniz endişelenmekte haklı. Yapabilecek misiniz o aileyle. İleride oğullarıyla barışıp size kapanmanız için baskı yapabilirler. Sizi ailesinin yaşadığı yerde yaşamaya zorlayabilir. İyi düşünün. Aşk gözünüzü kör etmesin, aşk bitiyor.

Beni bi abla olarak gör kardeşim seninle yaşıt sakın ama sakın ne olursa olsun kaçma. Erkeklere bu kadar gözü kapalı güvenme. Hele ailesini silene asla. Doğurup büyüten anneyi sildim diyorsa bi başkası için seni de siler

Kültür farkı, yaşayış farkı , ailelerin istememesi , maddiyatsizlik , evsizlik ; bir evliliğin olmaması için her şey var.

Yine de siz bilirsiniz tabi, hayat sizin hayatınız.

Ben olsam bit kere geldiğim hayat için aklımı tamamen bırakıp kalbimle evlenmem.

Canım lütfen kaçma .
Bak ben bunu 7 yıl önce uaptım .
Kaçan biri olrak söylüyorum lütfen kaçma .
Eşinin aileisnin gözünde zerre değerin olmaz.
Eğer eşinde yanında olmazsa çok ezilirsin .

İstemeyen oğlanın ailesi.
Babaannenin suçu ne?
Çok seviyor madem evlenip babaannenle yaşayalım ona bakalım desin.

daha genc oldugun icin aklin karisik ve aklin yetmiyor böyle seylere
sakin ha kacma
ileride inanilmaz pisman olursun
Allah göstermesin o kadincagizin basina bisey gelse ömür boyu vicdan azabi cekersin
ki kacmak asla cözüm degil

Cope atamam dedigin onca sene 3 sene. Babaannemin sana verdiği emek kaç sene? Yasiniz küçük
'bir ev tutar geçiniriz' bir hayal
Aile desteği olmadan taş çatlasa 2 yıl dayanirsiniz
Çocuğunuz olsa bakmak için işten ayrılmam gerekir.
Neyinize güveniyorsunuz kara sevdaya mi???

seni ezdilermi sen ne yaptin
Benı ezmediler ama herkes böyle olcak diye bişey yok .
Ben ayaklarımın üstünde durdum çalıştım.
Eşimde daima arkamda oldu .

Ama yemın ederim yine de kaçmazdım.
Bir kızın telli duvaklı evinden gelin çıkması kadar güzel bişey yok .

Pişman olursunuz. Babannenizin nasıl sizden başka kimsesi yok? Babanız, amcanız halanız kimsesi yok mu? Çocukları varsa neden ilgilenmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…