- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
M.Ö 1500 yilindan yaziyorum dalga konusumu bu?
Ben fikir danistim tabiki yarin kacip gidecek halim yok zaten kacacagim bir ailem yok babannem var sadece ve Ben o degil ilerde baska biriyle dahi evlenecek olsam onu birakmam lutfen kendi tarafinizdan bakmayin olaya buraya yazamayacagim seyler var hersey kolay olmuyor maddi imkan olsa bunlari dusunmezdik yinede saygi duyuyorum yorumunuzaDalga mi geçiyorum. Bu zamanda kaçmak mi kaldı ? Bunu soyleyen erkeğe saygı bile duymam.
Sana etmenin yolumu bulsun ki ben olsam bırak kaçmayı bu şekilde evlenmeyi bile kabul etmem.
Ayrı ev tutacak kafaya ve paraya sahip değilse evlenmesini.
Nasıl bakıyorsunuz hayata anlayamıyorum. O aşık dediğin şey 3 günde biter evin içinde.
Sizlandikca da geri dönüşü olmaz. Olmayacak. Olsa bile eskisi gibi olmuyor. Yol yakınken doneceginize kaçayım mi diyorsunuz.
Yaşlı babaannenize bunu yapabilecek kalbiniz varsa gidin öyleyse.
Üstelik erkek arkadaşınızın size reva gördüğü hayat bu na degmezken.
Ben fikir danistim tabiki yarin kacip gidecek halim yok zaten kacacagim bir ailem yok babannem var sadece ve Ben o degil ilerde baska biriyle dahi evlenecek olsam onu birakmam lutfen kendi tarafinizdan bakmayin olaya buraya yazamayacagim seyler var hersey kolay olmuyor maddi imkan olsa bunlari dusunmezdik yinede saygi duyuyorum yorumunuza
Kaçmayın. Daha çok gençsiniz, acele etmeyin. Neden istemiyor babaanneniz? Haklı sebepleri varsa iyi düşünün. Kararınızdan eminseniz ikna etmeye çalışın. Yalnız bırakmayın. Çok üzülürsünüz sonra.Bizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak
Tesekkurler biraz daha bekleyecegiz ailelerin rizasini almaya calisicaz hersey nasipEvlenmeyin o zaman. Evlenmeyin. Mecbur değilsiniz. Hem maddi imkan yok hem ev üstüne hem başka şehir.
Kalbinizi yerler.
Istedigi kadar iyi insanlar olsun ömrünüz gider. Onlara da size de zor.
Dogulu oldugu icin istemiyor ve onun aileside acigim diye istemiyorKaçmayın. Daha çok gençsiniz, acele etmeyin. Neden istemiyor babaanneniz? Haklı sebepleri varsa iyi düşünün. Kararınızdan eminseniz ikna etmeye çalışın. Yalnız bırakmayın. Çok üzülürsünüz sonra.
Aslında babaanneniz endişelenmekte haklı. Yapabilecek misiniz o aileyle. İleride oğullarıyla barışıp size kapanmanız için baskı yapabilirler. Sizi ailesinin yaşadığı yerde yaşamaya zorlayabilir. İyi düşünün. Aşk gözünüzü kör etmesin, aşk bitiyor.Dogulu oldugu icin istemiyor ve onun aileside acigim diye istemiyor
Dogulu oldugu icin istemiyor ve onun aileside acigim diye istemiyor
Bak gene yaBence evlenmeden hamile kal. Evlendirmek zorunda kalırlar. Nasıl fikir ya yine cin gibiyim.
Canım lütfen kaçma .Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
seni ezdilermi sen ne yaptinCanım lütfen kaçma .
Bak ben bunu 7 yıl önce uaptım .
Kaçan biri olrak söylüyorum lütfen kaçma .
Eşinin aileisnin gözünde zerre değerin olmaz.
Eğer eşinde yanında olmazsa çok ezilirsin .
Bizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak
Benı ezmediler ama herkes böyle olcak diye bişey yok .seni ezdilermi sen ne yaptin
Pişman olursunuz. Babannenizin nasıl sizden başka kimsesi yok? Babanız, amcanız halanız kimsesi yok mu? Çocukları varsa neden ilgilenmiyor?Bizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?