• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemiz izin vermiyor kacacagiz

Bence babaannenle konuş babaanne ya razi olucaksin ya da ben kaçıp gidicem ama seni yalniz bırakmak istemiyorum gel he de beraber oturalim diye sonra da babaannenizin yaninda taşının olmaz mi?

Bizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak 😢😢😭😭😭😭😭😭😭
Onca sene dediğin 3 sene peki babaannenle kaç 3 senen geçti bir düşün bakalım . Kendisinin çocuğu olmadığın halde kadın rahat etmesi gereken zamanalarda sana bakmış belki hayatını yaşayamadı kendi çocuğu sonra sen derken .

Üç yılı çöpe atamıyorsunuz babaannenizle 22 yılı nasıl atıyosunuz. Evlilik dediğiniz kapalı bi kutu herşey sevgililil dönemindeki gibi olmuyor sahipsiz olursanız çok daha kötü olur . İyi gün var kötü gün var kapıları kapatmayın derim .

Babaannnin o kadar emeği var sende. Bu şekilde mi karşılık vereceksin. Yarın bir gün herşey kotuyken yanında koca değil babaannen olacak. Kendini onun yerine koy o kadar besle buyut yanında ol sonra sevdim birini diye gitsin..bu kadar vicdansız olmayın biraz daha sabredin savaşın.. yaşlarınız genç daha çok beraber zaman geçirirsiniz ama babaannen yaşlı göreceği 2 3 gunu ona rezil etmeyin ikna etmeye calisin

Anladığım kadarıyla yaşlar küçük ve ikinizin de işi yok şu an size herşey çok kolay ve toz pembe geliyor ama gerçekler öyle değil kaçacaksın ev tutacaksın eşyası var geçinmesi var ailen yanında olmayacak flört etmek evlilik gibi değil aynı evi paylaşınca sorunlar başlayınca pişman olursun o ailesiyle barışır hiç anlaşamadığın insanlarla yaşarsın bu ne acele? hemen evlenmek mi lazım biraz zamana bırakın işinizi gücünüzü elinize alın

Babannecigini ikna et evlenicem ama seninle yasamaya devam edicem seni birakmam de. Anne babanla gorusmuyormussun zaten ikna edilecek bir kisi var o da babanne.
Sevgilin de seni gercekten seviyorsa babanneni bi basina birak yanima gel demez. Öyle derse zaten hiç kaçma derim.

Valla erkek arkadaşın da biraz adamsa bu duruma razı olmaz gel elini öpelim nineni ikna edelim böyle yanlız bırakmayalım der..birde büyükler biliyor anlıyorlar kim kiminle yapar yada yapamaz diye hayat tecrübeleri var neticede.biraz da babaannenize kulak verin sadece doğulu diye değil başka muhakkak sebebi vardır

Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim 😥😥😥😥😥
Bugün sizin için ailesini silen adam yarın siz onun ailesi olunca da sizi siler . Sonra kactiginjz evinize geri donersiniz

Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim 😥😥😥😥😥
asla yapmayın aslaa..
seviyorum deyip kaçanlardan mutlu olanı görmedim ben

Hayır babannen neden istemiyor onu da anlamıyorum. NE güzel vefalısın, bakıyorsun.. Ne yani sen hiç evlenmeyip ona mı bakacaksın?

Bir de erkek arkadaşından ne kadar eminsin? Şimdi siz evlendikten sonra ailesi tamam affettik gelin burada yaşayın o zaman dese ne olacak? Erkek arkadaşın bu konuda onlara karşı koyabilecek mi? Ya size gidip orada yaşayacağız derse? Erkekler evlenene kadar ne vaatler verirler ama evlendikten sonra bir bakarsın 180 derece dönerler.

Kendini zora sokacak bir şey yapma tam emin olmadan.

Madem istemiyorlar erkek arkadaşına kesin sınırlarını çiz. Mesela yarın bir gün çağırırlar, orada yaşamamızı isterlerse kesinlikle kabul etmem gibi. Ama kesin ol bu konuda.

Babanneni de ikna et sana köstek olmaktansa destek olmasını iste. Arada ziyaret edersin yine ilgilenirsin..

Başında hayırla olmayan işin sonu asla hayır olmaz. Asla ama asla bu işe kalkışma lütfen.

Düğünü bedavaya getirmeye çalışıolar.Babaannenizden kımse değerli değil.Sakın öle bişey yapma.Kadına uzuntuden bısey olsa bunun vicdan azabını odeyemezsın.

Pişman olacağına garanti verebilirim. Kültür farkı, geçim sıkıntısı, ailesizlik gibi sorunlarla baş etmeye çalışırken aşk falan kalmaz. Aceleniz ne? Madem çok seviyor, işe girsin önce kendi ailesini sonra da babaannenizi ikna etsin. Seven insan sevdiği kişiyi zor duruma düşürmemeye çalışır.

ne kaçması be
saçma sapan iş yapma
çalışın paranızı biriktirin, sevgilin bi ev tutsun eşyalarınızı alın
sonra hala beraberseniz ve kararınız net ise ailelere diyin ki biz nikah kıyıyoruz bekleriz.

Sakın sakın sakın kaçmayın!!!! Kültür farklılıkları olan aileler de izin verilerek evlenseniz dahi mutlaka büyük sorunlar oluyor. Siz kaçarak evleneceksiniz. Asla düzelmezşer ve huzurlu bir hayatınız olmaz.

Babaannenizin de sebebi olmayın Allah korusun.

Valla yaşın henüz kucuk mantıklı dusunemiyosun ama lacsaniz da hemen iş bulup ev geçindirmek kolay değil ..
İkincisi de iki yıldır dogudayim bir ton komşum arkadaşım var .Sana olacağı söyleyeyim esin ailesiyle barisaccak ve gelip onların evinde yaşayacaksınız iki yılda gördüğüm bu çünkü birbirlerine çok baglilar ,esin ailesini silmeyecrk

Kendi elinle hayatini mahvediyorsun. Su yazdiklarin bile evlikige hazir olmadiginin kaniti. Niye zordaymissin, daha yasin kucucuk.

Back