- 24 Mayıs 2019
- 2.375
- 7.475
- 158
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onca sene dediğin 3 sene peki babaannenle kaç 3 senen geçti bir düşün bakalım . Kendisinin çocuğu olmadığın halde kadın rahat etmesi gereken zamanalarda sana bakmış belki hayatını yaşayamadı kendi çocuğu sonra sen derken .Bizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak
Bugün sizin için ailesini silen adam yarın siz onun ailesi olunca da sizi siler . Sonra kactiginjz evinize geri donersinizHerkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
asla yapmayın aslaa..Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
her kelimesine katılıyorum arkadaşın....Ailesini sizin için silen, sizi de ailesi için siler yarın. Kaçmayın.
Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
Düğünü bedavaya getirmeye çalışıolar.Babaannenizden kımse değerli değil.Sakın öle bişey yapma.Kadına uzuntuden bısey olsa bunun vicdan azabını odeyemezsın.Herkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim