- 29 Nisan 2015
- 26.563
- 91.284
- 598
Bak gene ya
ailenle aran nasil sinirlenmediler miBenı ezmediler ama herkes böyle olcak diye bişey yok .
Ben ayaklarımın üstünde durdum çalıştım.
Eşimde daima arkamda oldu .
Ama yemın ederim yine de kaçmazdım.
Bir kızın telli duvaklı evinden gelin çıkması kadar güzel bişey yok .
Yok annem hemen affetti .ailenle aran nasil sinirlenmediler mi
Lütfen ne olursa olsun sakın kaçma. Bi orta yolu bulun. Ne kadar sebzenizde birbirinizi pişman olursun. Bende doğuluyum. Madem kapalı oldukları için kabul etmiyorlarsa seni,sende giyimine dikkat edersin. Her şeyin bi yolu var. Kaçmak çözüm değilHerkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
Biyle cahillik mı olur demek istemiyorum ama benim başıma da geldi kardeşim ailesi kaali değilim diye beni istemedi hakkımı helal etmiyorum gerçekten yobazliklari yüzünden hayatını mahfettiler. Senin eşin ailesini ikna edecek etmeli yoksa eğer kaçarsa seni daha çok ezerler kaçtığın içinde basın önde olur den açksin diye o... Sanıyorlar herhalde Allah belalarini versin bu sevenleri ayıranlarinCok haklisiniz hepiniz sagolun desteginiz icin Ama erkek arkadasim evi terketti ev tutacagim diyor seni almaya gelince esyalarini topla arkadasimda kalacagim de cik diyor sonradan affederler bizi dugun yapariz diyor benim aklima hic yatmiyor bu annesi acigim diye istemiyor AMA inananin yerine gore giyenen biriyim cok acik degilim yinede ben izmirliyim diye beni istemiyor heralde anlamiyorum
Biyle cahillik mı olur demek istemiyorum ama benim başıma da geldi kardeşim ailesi kaali değilim diye beni istemedi hakkımı helal etmiyorum gerçekten yobazliklari yüzünden hayatını mahfettiler. Senin eşin ailesini ikna edecek etmeli yoksa eğer kaçarsa seni daha çok ezerler kaçtığın içinde basın önde olur den açksin diye o... Sanıyorlar herhalde Allah belalarini versin bu sevenleri ayıranlarin
[/QUO bende hakkimi helal etmiyorum ayrildik mutlu olsunlar bende gidiyorum buradan birgun mutlu olmak haram bize Allah buyuk herseyin hayirlisi uzulmicem desemde icim aciyor AMA yaoacak birseyim yok
Vazgectim kacmadim zaten en dogru karari verdigimi dusunuyorum ask biyere kadarHayatına sonradan giren biri için bir insan nasıl ailesini siler. Silmiş gibi görünüyor silmeyecek emin olun. Çok pişman olabilirsiniz. Yaşlı babaannenize yazık yapmayın
sevindim senin adınaVazgectim kacmadim zaten en dogru karari verdigimi dusunuyorum ask biyere kadar
Asla kacma, babaannen sana çok emek etmis niye onu birakip gidiyorsunHerkese merhaba burada yeniyim birsey danismak istiyorum 3 senelik beraberligim var birbirimizi cok seviyoruz be kolay kazanmadik cok seyler atlattik ciddi bir adim atalim dedik ben babannemle yasiyorum annem babamla gorusmuyorum babannem istemiyor ben ikna etsemde erkek arkadasimin ailesi beni istemiyor dogulular ve kapalilar beni annesi hicbir sekilde kabul etmiyor 1 haftadir ikimizde mahvolduk ne yapsak bilmiyoruz erkek arkadasim ben ailemi sildim senden vazgecmem dedi benimle herseye varmisin kacalim dedi bi ev tutariz ikimiz calisir geciniriz sonradan bizle barisirlar diyor ama icim rahat degil babannem yasli ve benden baska kimsesi yok evimiz Kira Ben gidersem o tek basina ne yapar lutfen yardim edin ne yapmaliyim
Nekadar kaçan taniyorsam çevremde hepsi sonradan pişman oluyor nedense bence kaçma gönül rızası olsun ailelerinBizde cok zorda kaldik kacsak nasil gecinicez bide o var Ben yine babanneme bakmak zorundayim omuzumda buyuk yuk var suan istende ciktim sevdigimle babannem arasinda kaldim kacarsam pisman olucam sonradan diye dusunuyorum AMA onca seneyi cope atamam en zor zamanimda o vardi yanimda ailem gibi oldu simdi ben vazgecersem vicdanim rahat etmicek sizde kacmayin diyorsunuz yasim 22 o 24 bi delilik yaparsak ilerde nolucak
Nasibinse zaten dağın altında da olsa senin olur hadisi şerif bu. Eğer gerçekten o adam seninse zaten olacak ,onun için hayatını yıkma kuzum Allah'a teslim ol tevekkül et tez zamanda en güzel kapılar açar.Sanirim birakamicam hepinize tesekkurler sagolun Allah buyuk bir caresini bulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?